KANISHA MARRIED TO BASSA?

Well Met it look like Kanisha and Marcelino “Bassa Skeng” Blackburn deh back together. Him a try keep it pon a hush but Mrs Blackburn, yes I said it is so elated that she had to update her name and marital status on social media. Word on the street is that they are indeed married and Mr Blackburn nuh wah own or claim his new wife. He would rather say he’s in a relationship than say he’s married (no surprise here). Kanisha has promised to file his paperwork just to give him a better life. I hope that includes all six of his children because you haffi tek di calves if yuh want di cow. Honestly Kanisha if this is indeed true there’s no hope for you. Prepare yourself for the biggest heartbreak. It a come wait for it. Scamma Dolly send him back from the small island and Prettimiller dash him out only you want what lef!! Wah deh pon stink mouth Bassa weh yuh love and desperately need? Gosh yuh stomach strong enuh gyal. Smh!!

13 thoughts on “KANISHA MARRIED TO BASSA?

1. Do face book stats matter? And did Jevon liane every get his paper work from her last marriage? After all of this shame and scandal from him a this you run go do?

2. Just because unu love social media. Kanisha you are not right in the head. Mi swear yuh lose a screw to rahtid. Why yuh suh desperate fi ugly nasty stinking Bassa? Him cyaan even help yuh. Like mi seh unu really fit each other, dumb and dumber. If yuh really married to him good luck with the vows, that gone through di door already.

3. Him better stick with her. What other woman out there got to offer him? Most are uneducated, BROKE, whores, no papers, no future, STD, mental case and kids with different babyfathers. If he was smart, stick with her and make a stable life with her.

4. Him been come back and deh a Kanisha yard 2 big poppyshow… Just lowe dem mek dem live dem live ya because Kanisha is sick and Bassa a look nurse money and status inna foreign.. People unno late look from when Bassa come back up like a month or so now

1. Kadie if yuh lie one more time, bout a month Bassa deh a farrin? Him nuh just deh a stadium when Arnette win di league wah day? His older daughters were with him suh which farrin him deh? Dung a Jungle? Yuh see unu liyad gyal, a who sen yuh?

5. Congrats a dem move deh fi mek.. all di look WETDEM a look had di B stick to di evil she know… She real 2 di ting,, Bassa hold a work n take care a u family.. no mek dem yute fool u Genna,, a battyman mek dem have so much clothes n shoes.. Stick to di fren dem u hav a yawd caz dem bwoy up ya juss fren man fi look dem gal… DI B LUV U YUTE LUV HAR BACK & mek a life..

6. Bassa deh a farrin for true ..I saw him today ..so kadie not telling no lie him n kanisha live a farrin ..leave the fools make them live