KARTEL DEM SEH GET DIS QUICK

kartel havendale-Optimized

DEM SEH FI TELL YUH SEH CHOO YUH DID TINK YUH A DI BOSS…….AND VALRIE ..YUH MEMBA SHE? YUH EX-LAWYER TELL YUH FI WAIT OUT DI CASE MEK DI EVIDENCE DASH ALL BOUT AND YUH TELL HAR SEH YUH A DI BOSS………….? AND ROPE IN TAVARES…….. DEM SEH FI TELL YUH SEH FI DOE MEK TAVARES WORK PAN DI APPEAL WHEY HIM START FROM LAST YEAR…….KAWS YUH PHONE YUH PHONE YUH PHONE..DI DRAW FULL A PHONE WHEY YUH HAVE WID EVERY EVERY TING INA DEM DI PEOPLE DEM SEH DI POLICE SE MORE-ER BODIES INA DEM AND DEM ADD UP 1+45 + 30= NAME, CASE AND MOTIVE……….SO DEM SEH TELL MR FINSON DOE WASTE HIM TIME BECAUSE DEM HAVE MORE LINEDDDUPPPP SUH HEF YUH WAA GUH DERE SOOOO…… DEM ALREADY 76 STEPS AHEAD…DUS GWAAN ENJOY DUNG DERE…LIKE HOW TEDDY DEH DEH AND TING..LIFE DUNG DEH NUH SUH BAD… -_-

0 thoughts on “KARTEL DEM SEH GET DIS QUICK

1. Morning Met & Metters

But Met, with all the things you put up mi still hear people a seh ‘reasonable doubt,’ am I a idiot for not seeing this ‘reasonable doubt?’

because if this case dismissed because of ‘reasonable doubt’ that simply means I can go to Jamaica, rob a bank in a red shirt (an dem have me plain as day on camera), walk out of the bank an put on a black shirt, and the jury would dismiss the case because I change from red to black shirt that would mean I didn’t do it right???

I just want to know if i’m getting this court an jury ting down pack, because with all the evidence people still have doubt?

1. lolollll………..KIN OVA! Met TE TET! dwrcln

We done know sey we have have nuff a we people dem whey nhame dem name offa bulla and did use dem excercise book as pillow….We NAH WATCH dem OOOOOO :alay

1. phantom and nix dem have video, voicenote etc etc and someone really type more dan two lines a talk bout reasonable doubts…look ere man :travel

1. Do eyelid…cork yu eaze to de idiot dem! All when dem witness dog a bun and man a nhame it We have we ignoramus dem whey a go sey yu fi PROVE IT! lololllllll

1. :hoax2 I am disappointed by these idiots…..

Jamaica must be breeding ground fi criminals, whether police or not, and have nuff serial killa because of reasonable doubt.

I guess is reasonable doubt why police can murda innocents suh because we have too much “reasonable idiots” (Good one Metty)

2. Mi a wonda why Fartel n him lawyer dem nuh just cop a plea? Or dem really think in dem bird brain dat dem invincible r dem n di judge in d same lodge or is him money di lawyer dem waan nyam out?

Dem get paid a flat fee fi di case or dem get paid by di hour or by di day?

3. Met good afternoon mi sorry fi nuff a di misguide youths dem aJa.because most di belive that dem can kill people and get weh it.Them style up police as Ja.idiot police,mi have news fi nuff a dem weh commit all murder all twenty year ago.when the new forensic and DNA system kick in properly dem a go start end up a prison like flies.

1. a true and when di poiltrickian dem get tiad a dem dem sen police go kill dem……….and police get blame…but dem feel dem can get weh wid murder

4. Met you need if find the video went kartel di a explain how Jamaican people easy fi lead astray an anything him seh them follow those are the same ppl a seh free work boss an reasonable doubt..

5. These is a lot of evidence yes and i believe he did this but what have they shown so far to fully implicate him,everything the prosecution present can be turned around.They have no body to show that he is dead yet.The video does not show the person face although tattoos are shown,it show a pick axe but does it show the axe going in to lizard.,they have voice notes and although its more than likely kartel how can it be proven or how can they prove he wasn’t talking like other Jamaican we exaggerate when we talk and use dead and kill in many ways and who seh shoes really mean gun.How a man get charged for someone no one have proof of being dead.With everything shown and heard he can still beat this case so the prosecution need to do better,Even the 1st witness who escaped can be used against the prosecution.

6. Bussmove. No offence, but all over the world in every corna people have been convicted over what they call “circumstantial evidence”. Lizard has not been or heard from. Jamaica is not big. There has been n o proof of him leaving Jamaica. I don’t care how ignorant wi Jamaicans are, no man, not even the baddest, maddest fashion loving battyman is going to get irate over literal shoes.
    Mr.Kartel even went so far as to mention obeah woman and her confirmation of who and who tek the “shoes”. Which entertainer (with disposable income) is going to go through all the bangarang of consultation ( on Kartel’s behalf) of an obeah woman ova shoes weh people wear and weh Kartel can replace.
    I hope to God none of your nearest and dearest go missing. If they were in danger, yet not able to communicate with you, you wouldn’t advocate on their behalf. Imagine, even if they were not seen for years and you knew that the company that they were keeping was not of the smooth element, you wouldn’t advocate for them? Even if the police knocked your door with circumstantial evidence pertaining to murder of said relative , would you really be so bright as to say “no, dem cyaan ded. Dem body neva discover?”
    I’m assuming that you are just confused as to court procedure…. or a Vybz fanatic. How long would somebody for you with no means to travel, with no proof that they had travelled out of a small place like Jamaica, would have to be missing before you started thinking the worst……. stop tek yuhself fi idiot, man and open yuh yeye dem!