KARTEL GOOSE COOKED

kartel
Tomorrow the court will hear the audio and watch the videos evidence
from kartel’s phones. Defense attorneys objected but the judge ruled
that the evidence will be presented.

0 thoughts on “KARTEL GOOSE COOKED

1. i swear if you get that audio or video, i personally will go on a campaign informing the world to visit this website and i would personally acknowledge that MET is the greatest

2. I can’t see how the police could come on national tv claiming they have audio and video evidence implicating kartel and co. if they didn’t have it in their possession. What a claat when video fi show “jps” lock off the power to the entire country.

1. AND IS NOT THE POLICE TEAM …DEAL WITH THAT IS CYBER CRIME……………………WHAT A WAY DI POLICE DEM WOULDA BRIGHT

3. Backside met a dats why mi love come pon dis ya website ya suh….yu keep us well inform….mi can’t wait fi tomorrow come…..mi wudnt mind if dem run di audio and video suh di public can see and hear….mi wudnt mind if it run pon ya first….dutty kartel yu goose cook…

4. CAN’T WAIT TO SEE THE OUTCOME……FREE UP ACE @MET MEK DI MAN VOICE HIM OPINON FREE UP DI FREEDOM OF SPEECH

1. Met and Metters night.

@Met
        Please, I need Agent Ace on the Case so I can laugh, free him up a likkle cause yuh know him come over here because dat ediot area code site only have sheep’s so Ace nuh get fi stand out with him ‘me love kartel the most’ arguments, but here, here we make him fight fi him rights lol

1. Yuh just mek mi chuckle lol “u want him let out” :ngakak

Ace sitting somewhere in the dark holding Shirley picture and crying.

2. ______________________________________________________ dem better stabilize him kaws him might have bout 5 episode in one

5. Even if video and audio prove that is kartel, his IDIOT FANS still wont accept that. One thing mi learn about gaza fans, dem is the darkest, dunc’est, stupid’est, fool’est, and anything bad with ‘est’ at the end you can find.
    Once you point out facts with gaza fans dem start get the dark’est an wah fight. The wose thing that I ever witness was a friend of mind having his daught (5) listening to kartel songs, I mean this little girl know the songs word fi word; lets say we are no longer friends.

1. fi dem fan-session nuh normal i said it many times if kartel was woman ace wudda breed him over and over das how attached him seem

1. I know Ace from over 1.area.code.6 and here, and I feel like he may be a ‘man’ imposta because his obsession is rediculus; but then again look pon Aidonia, Shawn Storm, Blak Ryno etc calling Shirley “daddy” smh unbelievable.

And am I the only one that notices that gaza fans are usually young kids? especially the bad one them, or some old cruff?

I yet to see any decent person say they are a “fan,” them only seh they like some of his music but the fans like everything, even shit.

(if you see a comment I made similar to this, delete it please, I don’t have a clue what happened, mi computer a frig itself)

6. Yuh know mi did wonda if dem nuh have nuttn fi reel een di dead house ppl dem to….suh why dem Neva bin brought charges against dem? Mussi a fry one fish at a time a guess loll

7. look how long mi deh yah a advice kartel fi by one a di one bedroom flat a gun court………………………..and look yah now :cool

1. stop it man…cause u know seh him did call mi a look fi mi advice and expertise and mi tell him seh it nuh mek nuh sense him buy nutten inna di lock up ………………cause him nah dede to look ……and him seh him a go buy piece a land a country ……………..and mi advice him seh wen lawyer done wid him nuh money nah go de fi dat plus him nah exit a enter him a enter and ….mi as a real estate agent mi haffi look out fi mi customa dem ….and him seh weh u a seh gun court …………………….mi seh yes ……………..PLUS U LOVE GUN SO IT FITTIN ………. :travel

8. I jus hope di video clear as daylight suh wi can si who a swing di pick axe, an who a push di knife, and most importantly who giving di orders loll

9. kit someone must tell you something eh miss met. you and your false stories. all you groupie met fans a go drop a grung, another bullshit story. cause thats all this site tell a just stories

Leave a Reply to Met Cancel reply