KARTEL TELL FINSON DOE BEG OOO

0 thoughts on “KARTEL TELL FINSON DOE BEG OOO

1. Lizard (rip), Kartel ah get feature in d “walking dead” come true my yute….me tink him in denial!!!!

Morning jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers an all, bless-up. :nerd

2. You cannot attempt to justify a sinful act by saying “is because mi have ah evil heart”…what kind of valid apology would that be. He believes that if his lawyers plead for him, it may mark some kind of guilt or weakness within him or whatever this devil may think, there is absolutely no remorse for what he has done, and if him cudda dweet again he would, I can imagine how mad he is at everyone because of HIS OWN DOING!!..ah call him ah call himself facety, but oh if could have met and befriended in life before this dilemma..HUMILITY…, it may have changed his destiny and Lizard may have had a chance to see and know his off springs!!!..IF MI DID KNOW…..ALWAYS WIN!!!!..GOOD MORNING ALL!!!

1. morning Obara, he is a real sociopath, even in his own demise his stance still remains the same…and we are to believe he is innocent, with his pompous :hn ass!!

2. Obara and Met and everyone ………………Obara di devil has his heart to the last………..he devil told him he will get off on the appeal ………so he does not want to appear soft …because when he comes out his fans will say he did not bow to anyone……….fact is he is in a BOW STATE …………he is a coward ….his appeal wil lbe denied …Kartel is doing everything to be behind bars for at least 30 years …and he is so dumb he does not know……I know a man that does not love him self cannot love anyone so his sister, mother and everyone in his circle should really stop talking to the media and Go and speak to GOD

1. A d same thing mi a seh, him obeah oman mussi tell him seh although dem find him guilty him nuffi worry cauz dem ago gi him probation or community service, damn delusional f@#$%^& dem, and him a try think ahead an seh if dem go beg fi leniency dat a go prove him guilt so jus gwaan draw d Im innocent card pan dem and den go try appeal, but a betta him tek fi him mind off a appeal and go find him most comfortable spot dun a GP, and stock up pan him lubricants cauz dem gwine throw seed pan hi claat dun deh…

2. Kartel still a strategize. He feels that it behooves him for the judge to hand down the harshest penalty so it will be thrown out on appeal. Kartel still believes there is hope especially seeing how Tesha Miller was freed on appeal.

1. But mi haffi look pon it all Dudus did a beg fi go see him mada and him pickney …..and dis bwoay gwaan like him nuh have seven pickney and him wicked family di bwoy a gwaan like him more evil dan any body else….right now mi tink Dudus if get di chance woulda more better to society …..so mi woulda like dem free dudus and add him sentence fi kartel…a who him tink him really be….and then ppl want the judge to Turn down ???/ TUrn down for what ??

3. Morning everybaddi,Defiant to the very end, Kartel mussi know sumn the rest awi nuh know, mi did feel sorry fi him, cause is a waste a talent still, but him nuh seem fi understand how much o’clock a strike atall

1. @Miss-andry, not ah waste ah talent, prison need entertainers too…all parson wid him blak frock and colla deh deh!!

2. Kartel knows something we dont …that would be NOTHING…..BASICALLY waste of talent is something I am not really understanding…kartel has no talent he performs in his dialect …this is something that we all know Jamaicans are quick with words….Kartel is just possessed so he operates with a higher function principality and powers

1. Afternoon MET, and bloggers…no sentencing day is still a good day because sentencing MUSS take place. lol

Minions can gwan wash dem claws, horns and tails pon appeal. Appeal done mucky cause a dat stunt him gal try pull along wid de voice notes.

4. Morning London, ah factey him facety yuh nuh seet, dem get some nedda people fi tell him fi gwan cool him MUST come ah road..(try read between de line dem Met will understand whey mi ah sey), so him put him belief deh so, but dem can spend till thy kingdom come,…. IT IS WRITTEN!!! MAN DOE STRONGER DAN GOD, AND DE POWER WHEY MAN HAVE, IS GOD GIVE IT TO HIM!!!…oonuh confused???,,,MI KNOW WHA MI AH SEY..LOL

5. I swear just because a man is dead does that make him a better person ? Do any of you know Lizard personally or how many people he has killed ? Bad mind get di bess a dem smh it is unfortunate of how unno cah be so happy for the next man down fall….

1. Even if lizard was the black version of hitter , who died and make kartel god? Unu talk this bag a f**kry all day long about this man weh get so confused by his own hype and people like you boosting his ego he is so confused and full of self all his own given name him confuse about , him add a h or him tek off a h mi nuh even want fi hear notting more than when the judge give him the 35 years or him muma carry the piece a rope go give him ….. I swear unu a act like lizard wasn’t entitle to live

2. Yes mi did know him…..Lizard neva know how fi kill til him buck yuh big fren, suh gwan wid yuh fukkery argument…..all now none ah unnu lost soul nah nuh sense fi ask unnuself is Y Kartel ah gi di yute dem gun, and y him woulda put himself innah dem typa shit hole. Not one ah unnu sheep as him call unnu ah ask y him haffi wah b ah don ah “Dela Vega,” and waste him God given talent….oh mi figget him nuh believe innah no God……..mi swear some ah unnu fans small minded tuh rahtid. No body happy bout him downfall, but ah full time him admit to him wrong….ah nuh Lizard alone him kill, ah whole leap ah ppl di evil bwoy tek weh dem life, but ah Lizard finally mek everybady know weh typa evil ah gwan innah Kartel brain….is more weh aguh come out bout dis bwoy, mi sorry fi unnu weh love run behind him…..

3. @ Anonymous 10:01 YUH MISSI FEEL PROUD A YOURSELF DEH NOW HAVING UTTERED 1 PARAGRAPH A F**KERY NUH TRUE???!!! wHEN lIZARD KILL PPL HE WAS D PERPETRATOR AND NOW HIM DEAD. HE IS D VICTIM, SO TAP VICTIMIZE D VICTIME NOW NUH, YEAH YEAH YEAH HIM REAP WAH HIM SOW SO CHRISTOPHER COLUMBUS U JUST DISCOVER DAT????!!!! Lizard dead aready weh yuh waan do, kill him again????!!! All dung to the Queen a England know seh Lizard kill ppl, and Kartel tun him inna gun man, he acted on Kartel’s orders and kartel kill him back, so what goes around comes back around, so d cycle of death continues, yuh nuh satisfied now???!!! Wah yuh di waan dem fi find Lizard body and gi yuh mek yuh nyam It????!!! LOOK HERE NUH SEE PIECE A TISSUE YAH FI WIPE YUH MOUTH AND TAP CHAT SHIT PAN D PPL DEM SITE YUH HEAR NOBODY GOTS TIME FI U AND YUH F**KERY…

1. @ one drop say SO CHRISTOPHER COLUMBUS U JUST DISCOVER DAT????!!!! <<<<<<<<<<<<<<<< Death of me lolololololol

4. Unu need fi stop dis bad mind ting….cah mi wouldnt even nyam from kartel ….nor shawty ……nobody nuh wah nutten weh kartel have ….weh u fi seh is FRIGHT GET DI BESS A DEM…GO LOOK unu own a ting an stop look fi a bwoy weh cah even put him clothes togeda and have di I hatemyself complex

5. because kartel a go jail dat mean seh him is a bad person..and we applaud the law…..what kartel have fi people badmine him of ..him king crawny

6. If dem did a hang yu king dis day I would be drunk on gladness and Redstripe.

Yu phuck- me did a mek dinner reservations fi 4 so we could clink glasses to the court officers and Met. Guess that will be for next week……me will be feasting and thanking the heavens. If it start rain you’ll know that the heavens are in favor.

6. Him a keep him Wherl Baawse stand 2 di end. A him pride ova load. A hope di judge throw di book, him gavel, all di court benches, prisoner dock everyting inna di court room at him. 50 years fi sehhhhhh fi di ole evil, fi him lack of remorse. U not needed a road fi commit even more heinous crimes

1. Noooo to baxide, DWL mi laugh ,sneeze and faat when mi read dah comment yah, u is a murdarah causen seh u just kill mi off wid dis comment. :ngakak :ngakak

7. Even up to d end he feels his fate will be reversed, kartel no matter how much $$$$ u av, dem nuh strang, dem nuh tunup, God mek sure dem mince up inna d people dem han’. :Peace: :gila: :gila: :gila:

Me dida wanda iz y u mek d sign a d cross an wag u index finga inna d camera, u gwaan!!!!

8. London, mark my words here pon jmg today, after conviction and before de end ah de year count and see if at least three people nuh drop out suddenly, whey edda link to de beast friend or foe..when it happen, no matter how it happen mysteriously or odda wise, oonuh memba dis here comment, DE VEXATION TUN UP AND ALL HI LAWYER AND HIM FAMILY (mi nah sey dem oooooo!!) NUH SAFE!!!…but dem cannot try dat Judge..lol!!!

1. Obara, I’ll remember these words dat ring so true. Judge Campbell u covered unda di blood dem caan touch u

2. Obara yu seh three u betta add him cause da bwoy deh a go try commit suicide cause him really tink di devil can save him

3. Bwoy Obara, ah from long time mi ah pree your comments dem an dem nuh normal atall. It’s like when you talk no dog/bitch bark! Your words dem seem FINAL (not saying you’re God)…but your words are SO CONVINCING. De odda i read someone wah link yu fe a “private discussion” MI WAH ONE TOO OOOOOO

4. A goat mouth Obara have eh nuh, so wi affi go mek a mental and written note, that day which she refer to a go come to pass just watch and see…

9. good morning met,metters,peepers nd others….

at the end of the day kartel is shaking like leaf,depress nd praying for less time dan what him really know him fi get.

10. Kartel vex wid the devil, is him, Kartel put him trust into, nuh him daddy, him nuh suh suppose to pray to God, satan a werl base father. Anyone that denounce God openly, I have a right to hate them openly, mi nuh care fi this scum of the earth, a dat mi seh, and mi gone 50 years unda him nastiness, as a matter of fact mi seh 100 years, ( ina mi judge dread voice)

1. Sketel, yuh try mi de odda day and mi neva si until late..sorry…try gain plz, mi did deh ah one wedding and dem yah people yah noisy no hell, wid de whole heap ah drumming..lol

2. Sketel a nuh kartel one deppon trial him mumma inequity and years of pricipalities and powers against ppl it manifest inna kartel doings…..all wen did judge want him fi free him cah go free dats y di mumma cah go look pon him…cause it wi cause ar fi si all di evil weh shi involve inna …..

11. Obara whe eva kartel deh get fi him info from him hol’ hard to it but it look like who eva dem is dem a bups di likkle money him have lef fi appeal di case

12. u no seh is a real mental disease him have? him gwan like seh him neva no nothing but his disappearance, nothing about the killing, NOTHING. Like sumaddy jus come up to him an seh yo lizard dead eno and a desso everybody frame him….. booiiiiii kartel u really is a sick person.

1. how dah 1 yah miss mi Metty a inna d reader oman shrine dem a guh get dat :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

13. I know someone JUST like that and mi stay far far away from him. Any thing him do to ppl him jus wipe it off him mind like it neva happen and convince himself its not him he did nuttn wrong. When dem do ppl sum wicked sittin and jus move on like ppl a ediat. MI SEH MI STAY FAR FROM HIM!!! Its passed narcissism… real sickness!!!!

1. But Kartel caan do better when Carolyn Cooper a state inna di media say Aidja Palmer should not be found guilty for a crime Vybz Kartel did! These people are sick sick sick!

1. A she a gi him false hope yes Tweet and a push hood (y mi a type hood and a wood mi fi type) fi fuel d fire.

14. All of dat money him mek, only to lose it, defending his innocence…so thats how God treats the “unjust”!

Ays sah, money really is the root to all evil!!!

15. Him shudda plead “guilty by insanity” den me wooda av little sympathy fi him, caw den at least him admit it, but at d time him juss guh mad, sick, head nuh gud again!!!

16. Pride goeth before a fall dats all I know kartel, u killed many before lizard and have not acknowledged it nor showed any remorse or feel any guilt, because in your mind u still think u r a supreme being and have not done anything wrong although u were tried and convicted. Are u even capable of feeling any sympathy towards or empathize with the families whose lives u have destroyed, d lives u have taken or for d flock u have led a stray, or for d ghetto youths who had such high hopes in u ????? Memba yuh can lie to man but yuh cant lie to God, he sees all and knows all, yuh nuh want beg mercy from man, but mark my words 1 day yuh affi go beeegggg mercy from God watch and see. Cause all inna ur head yuh still nuh cum off a fi yuh high horse yet, yuh still think yuh mightier and more powerful dan God…. Smh such a waste of damn space…

17. remember a young man had klled justice lennox campbell son by stabbing him to death …..the young mans father was also held a high post in the university …..there sons were mentally ill and the other was a drug addict…..

1. @Real you are 100% correct about the mental disease ting, but he would have to be diagnosed and certified; also based on his “CAPACITY” he would be made aware about his ailment because he has admitted guilt.

1. no man mi a tell u seh di judge weh a try di case son suffered the same faith…his friend killed him ……..about 6 years ago….his friends father was a Dean at UWI….and justice campbell son was mentally ill

1. Ok so justice campbells’ son was mentally sick, and in reference to kartel he would also have to be diagnosed as mentally sick..

Only a Doctor can diagnose someone as being “mentally sick”, as much as we are saying it here on this forum, it is alleged!

2. di dead one did mental..dem jus did used to bun weed but the judge son did a act weird and heng on pon di yute foot and di yute used di knife fi stab him up

3. London lol mi nah seh kartel sick mi a seh di judge have di experience of losing a child LIke lizard at the hands of his friend …mi nuh care if kartel mad dat a fi him business him luddy …..

18. Gosh d anticipation is killing me, no work for 2 days, so i will be happily glued to jmg, periodically, until!!!

I need some meds…soon come!!! :army: :army: :army:

19. @ Real; A d same thing mi a seh, him obeah oman mussi tell him seh although dem find him guilty him nuffi worry cauz dem ago gi him probation or community service, damn delusional f@#$%^& dem, and him a try think ahead an seh if dem go beg fi leniency dat a go prove him guilt so jus gwaan draw d Im innocent card pan dem and den go try appeal, but a betta him tek fi him mind off a appeal and go find him most comfortable spot dun a GP, and stock up pan him lubricants cauz dem gwine throw seed pan hi claat dun deh… :takut

20. Hello Met and Metters. Yuh nuh see that Kartel mad as hell? Any sane minded person knows that during a sentencing hearing, the defense attorney will have appealed to the court by presenting mitigating circumstances on why his client should be giving leniency. It has noting to do with begging and this would not have impacted on them should they have reasons for an appeal. If mitigating circumstances are taken into consideration , at least any reduction on time to be spent should be appreciated. However , in regards to kartel’s case, I don’t see what kind of mitigating circumstances that can be presented, that would allow the court to reduce his sentencing time. unless him ago seh him naw guh be able feh buy bleaching cream feh keep him complexion brown, or that him waa to be there feh over see him young sons DJing caree take off, or that him need to come out feh duh shows that him can pay his lawyers fees. What else can he say? He is a disgusting individual, that should be locked away for a very, very long time and away from society, he has brought disgrace upon Jamaica. As a matter of fact he should be placed in some kind of mental institution as he is mentally sick, and as a person with his make up, there is little chance of him being rehabilitated. Kartel, yuh did start to believe yuh own hype, now, where did it get yuh?

1. Mi nuh know how him so sure a himself a mus das y him claim him nuh waa no submission..Di obeah ooman mussy tell him say she have all spirits lined up fi shuffle up paper work…even so…sometimes an appeal takes years to come to the table…he will not be getting one so mek him gwaan lift up him shamless head a try act tough

21. @ Anonymous 10:01 YUH MISSI FEEL PROUD A YOURSELF DEH NOW HAVING THOUGHT UP UTTERED 1 PARAGRAPH A F**KERY ALL ON YOUR OWN NUH TRUE???!!! wHEN lIZARD KILL PPL HE WAS D PERPETRATOR AND NOW HIM DEAD. HE IS D VICTIM, SO TAP VICTIMIZE D VICTIME NOW NUH, YEAH YEAH YEAH HIM REAP WAH HIM SOW SO CHRISTOPHER COLUMBUS U JUST DISCOVER DAT????!!!! Lizard dead aready weh yuh waan do, kill him again????!!! All dung to the Queen a England know seh Lizard kill ppl, and Kartel tun him inna gun man, he acted on Kartel’s orders and kartel kill him back, so what goes around comes back around, so d cycle of death continues, yuh nuh satisfied now???!!! Wah yuh di waan dem fi find Lizard body and gi yuh mek yuh nyam It????!!! LOOK HERE NUH SEE PIECE A TISSUE YAH FI WIPE YUH MOUTH AND TAP CHAT SHIT PAN D PPL DEM SITE YUH HEAR NOBODY GOTS TIME FI U AND YUH F***KERY!!!!

22. @Real, dedding, caw me ah wanda iffa me nah read right (umm, yeah…i believe your naat..in my best ded girls voice).
    Got u real, a senseless killing…done by someone who felt his life was nothing due to his mental development…got it real!!! :angel

1. London u ar so correct…yu si how God a try di case ???????????????? Him neva get a better judge………………………………..

23. @MET. Do they have victim impact statements in Jamaica? Can the family of a Lizard give a statement about their loss, their son and brother, before Kartel is sentence. We have it here in the US.

It will bring some closure but at least the family can look at Kartel and the others, and tell them what a waste of human life they are.

Thanks

24. When u see Milk whey used to say Gaza drop dem from she find out seh him really kill lizard u fi know..EVILKANEVIL

1. so no more Teachers Pet then LOL

I enjoyed watching it <<<<<—— JAY WILL AND MILK DO A SEASON 2

they should do it with other entertainers – and rename the show

like Konshens or Chino

25. MET and METTERS

Hypothetically – lets say somehow kartel was freed by appeal

I wonder how him woulda gwan when him come out

He would be so bitter and angry with his fellow musicians

I wonder if he would go on a killing spree or if him would be humble ?

Wouldnt it be funny if he came out turned his life to God and became a christian DJ

1. i think he wud be so hype nd extra ntn humble bout him..den mek wan bag a song bout de system and add a next suffix tuh him name…den agen whose knows cuz certain things mek ppl change big time

Leave a Reply to London5948 Cancel reply