KARTEL VICE PRINCIPAL SISTER INTERVIEW AFTER VERDICT

0 thoughts on “KARTEL VICE PRINCIPAL SISTER INTERVIEW AFTER VERDICT

1. Mek mi know a which school she a vice-principal so me can be reminded never to suggest to nobody to go there. I hate when people so hypocritical to the point where them a go talk bout God. She must smart enough to see all that evidence and know that kartel is guilty as day. She coulda go easy and just seh he is our brother we love and support him. Instead she a talk fart bout God is there.

Well I guess she right that is why God a go sentence him baxide. Then she a talk bout we must remember that he has kids. A weh the rass this. So a only him have pickney. That is why when people have kids they start to tone down their lifestyle and be more serious…..because you don’t want people talking stuff to you children.

He is the one who should of taught about his kids- but I guess he loved the lifestyle of Kartel more than anything else. As the saying goes you live the life you love, so love the life you live.

1. ___________________________________________________________ dedments

sorry ur comment did drop ina spam
      she nah trick mi damn lie like

1. This lady is very bias fi true no remorse nothing.. she just sound dry.. like she don’t care she just a talk weh deh pan her mind.. she don’t even sound like someone the government school would hire to teach the children them from the way she talk is like she a struggle fi find the words them, she a talk soft fi make ppl thing she remorseful but she don’t sound that way.. this woman is just talking for talking sake she don’t even sound like she business with kartel she sound like she a force herself to talk.. me caah badda

2. the whole family evil, dem only a tink bout dem self.Me jus shake me head when she a talk bout Shirley kids dem, like Lizard no have a child of his own. Yeah kartel har brada and thats where the sympathy gonna go but, trow some sympathy to dead man kid to no?

1. All concern dem is him..and he killed someone’s brother..di sister cannot even say justice was served but dem a chat..God nuh finish wid dem yet

2. If shi tink finson did his best den a wah else shi cudda have him up fah??? Ummm mi juss waa hear who bribe di juro fi try bribe di odda jurors

1. dem fi go appeal it….mek di judge dash on anada 50 year …him a kill ppl and a sen out hit a prison and dat means he has not changed and a look ppl fi let him out dem luckee seh him still alive

2. dem fi go appeal it….mek di judge dash on anada 50 year …him a kill ppl and a sen out hit a prison and dat means he has not changed and a look ppl fi let him out dem luckee seh him still alive

3. “Could it be the he was a victim of the same people that he was said to influence, that they influence him to be in the position he’s in now”

So Kartel is taking order from the hungry belly boys that hang around him? In what way would they “influence” him? I thought it was the other way around. She has not spoken to her brother in three years….aren’t they allowed to visit him in jail? Or she choose not to see him? Ummm!

4. O! She was immobile. Now she see how Lizard feels…………………..If Tavares did his best your brother did the rest. He killed the young man.

1. a nuh dat because she a christian and him pickney dem devastated people nuffi mek nuh comment …but when him dede a teach di lilly gyal dem fi suck dis and dat and tek lik and hood unda dem bumbo fi wat not and such ……wah mek shi neva senosr him ?? It late it very late mi si wah kind a family unu bi …if it affect unu its important but if a somebody else it not important

1. no real he has influence on the young people..a dat some a dem a seh ..u wudda tink a good influence dem a chat bout eno di way how di people dem sick

1. dem shoulda lock him up long time and fi him sista a go church and if a church sista breed outta church dem llive pon ar name but fi ar bredda a satan and she cah sleep ……………..shi betta go tek some sleeping pill cause lizard wah wake and cah wake

5. Just a imagine how she brainwashed the kids at her high school……as a Christian where is the sympathy for this man and his family u ooman is wolf in sheep clothing

6. Mi cudden even finish lissen to har, because when mi memba sey Lizard Family cannot speak, it mek mi cross….yes him ave children, but it might be a big blessing sey dem nah guh grow wid feem influence round dem!!…him nuffi get no pity, ole demon!!

7. all if it was de great Johnny Cochran did a represent him, him cudden get whey!!!!..him own master Satan report him to GOD and sey FADDA YUH MEAN FI TELL MI SEY YUH GIMME ME LUCIFER COMPETITION DUNG AH EARTH AND NEVA TELL MI, GOD SEY NUTTEN NUH GUH SUH PAPA GUH TEK BACK YUH STRIPE DEM FROM HELL BWOY!!!!, SO DEM RULE 10-1 FI MOVE HIM OFF AH DE THRONE!!..HEATHEN!!

8. She lucky nobody nah look fi har an the ress a dem family fi kill dem.

“CNV TV News is reporting that one suspect has been held in connection with a “hit job” ordered for the family of Clive Williams, the treat level against the family is now at extremely high, and police have beefed up security for the family”

9. Unnu notice she no dung pon “me bredda innocent” at no time did I hear her speak of her brother being innocent with strong conviction in her voice. Dem know seh him do it. A talk bout God gives second chance, yes he does but to whomever warrants it, & u guilty bredda certainly doesn’t. Him do the crime him mus do di time. Too bad. No sympathy in this side of town madam.

1. They thought he would walk …yuh si how him mumma did ah strot round wid Busta Lies…they thought he would walk

10. The bottom line is dem fi hunt down dutty kartel family to how him one bad so? Him want hear say him muma n pickney get murder . Who di f**k is Kartel a dutty wicked ppl dem

11. THESE ARE THE PEOPLE THAT TEACHES OUR KIDS IN SCHOOL, I HOPE THAT MINISTRY OF EDUCATION DISMISSES HER FROM THE SCHOOL SYSTEM…. SHE WENT HAS CHARACTER WITNESS FOR HER BOTHER (WHERE IS KARTEL’S FRIENDS) THIS SHOULD HAVE SHOWN HER THAT HER BROTHER IS A NUISANCE TO THE JAMAICAN MUSIC INDUSTRY AND REAL HARD WORKING PEOPLE. ……SHE NEVER BEEN TO A STAGE SHOW, PARTY, DANCE, A STUDIO ETC, TO SEE HIS EVIL BEHAVIOR, SO HOW CAN SHE BE A CHARACTER WITNESS, CHARACTER WITNESS SHOULD BE EVERYDAY PEOPLE YOU WORK, EAT, PLAY, WALK, DRIVE, DO BUSINESS, CHURCH, MP, LAWYER ETC. NOT SISTER WHO DONT KNOW THE F**K ABOUT HER BROTHER FROM HE DROP OUT OF HIGH SCHOOL AT 15. REMEMBER EDUCATION NEVER MAKES A MAN OR WOMAN BETTER.

Leave a Reply to honeybee Cancel reply