KATTY ”WORKING” ACID

FullSizeRender
FullSizeRender_(1)
FullSizeRender_(2)
Met KATTY WORK HAR WAY UP MAN FROM TEEFIN BADGAL_J BABYFADDA BREED FI HIM
PASS TRU BRONX LIKKLE MORE TAKING TRIPS TO FLORIDA HERE AND THERE.. TRIPS TO JAMAICA MINGLING WITH THE SHERLOCK FAMILY (U KNOW WEH ME A TALK BOUT) NOW U PAIR UP WITH LESBIAN NIKKI SWEETS WHO TURN U RIGHT OUT INTO ONE BIG DIRTY LESBIAN TO.. YOU BEG APPLE FREN SUH TILL YUH WEAK MY GOSH TILL U REALLY START FI KINDA LOOK LIKE HAR .. ME KNOW FI A FACT
SEH ANUH SHAQDADON BUY THESE TINGS FI YUH KATTI CUZ HIM HAVE HIM BABY MADDA (BESIDES NUH PIYNEY DAT FI YUH??)
COME TELL WE WHERE U GET DEM DEAR TINGS YA :D:D

0 thoughts on “KATTY ”WORKING” ACID

1. Sender come offa me friend name! Nikki ever f*** u yet or F*** anybody fi u?! It look like u a mad ova nicky pu**y U sound hurt nobody nevva tell u fi no work u way up lef di gyal mek she live her life Y u worried bout who buy her shoes & car? U vex say a no u get it? Badmind dutty scumbag

2. Sender stop call up me fren name. Nikki ever f*** yuh yet or f*** anybody fi yuh? It look like nicki pu*** a mad yuh. & Y u mad nobody nevva tel u say u nuffi work yuh way up Y it matta to yuh who buy di gyal shoes & car move u dutty badmind self offa di gyal page & go look it too!

3. Why can’t these women get careers and build a family like normal people. It seems the dancehall community is filled with people with no knowledge of living a decent life. Everything is based on the most basic things in the world – looking good, nice clothes etc etc I can tell most people here have lived in the ghetto because that’s the only place where these things are a sign of status. Look at that ugly shoe being shown off as if it can worn to a formal event or into an office. This is just stripper and dancehall gears that only appear good to people within this community.

4. Is it me or does every girl in NY where the same clothes same hair same shoes same furniture same bags go to the same doctor drive the same car!!! How many girls in BX flossing that same damn car!!! ?????

5. A WHORE dis from long time. She suck and f**k from FL str8 back to NY. Dis gal wash weh a every bx man f**k dah stale pussy deh. A long time she a f**k fi plane ticket fi run pussy a FL so mi glad she at least finally get car. She did all a f*k one a di yute from diamond exclusive. she need fi retire. fi a young gal she f**k out bad.

Leave a Reply to mi lost Cancel reply