KD AND WONDA GUH MERRED FI REAL NOW?

10 thoughts on “KD AND WONDA GUH MERRED FI REAL NOW?

1. Met KD fava somebody Weh have thyroid problem, inna real life she need fi get herself checked out. Ar eye dem bulge out and the neck part just fat Suh. As for wonda, mi just a wonder how long before dem disgrace one another again. 2017 year of blessings to Raas

2. Y’all just some perfect HATERS they look awesome together sender…. you got a lot of free time lol go get someone to marry you and teach you to Spell and leave the lesbians let them live They HAPPY

1. So these two lesbians can spell ? One a dem eye water nuh normal and di next one whey claims di abnormal eye water one did waa eat her on her menses CANNOT and I repeat CANNOT spell

3. @Marie you should go do the research cause if you live in America you should kno lesbian and battyman can give status now its EQUAL RIGHTS

1. Mi look to yuh like mi marry no gyal fi papas???? Mi have more important things fi research inna life. Go @@@@@@@ someone else who gives a flying f*ck cause I don’t!

4. @Marie IT LOOKS LIKE YUH GIVE MANY F**S THATS WHY YOU OVER ERE SOUNDING WORRIED BOUT DI LESBIANS I BET YOU MY BANK ACCOUNT RITE NOW YOU EITHER IN AN ISLAND now WISHING TO COME TO AMERICA or YOU IN AMERICA THiEFing AND DONT HAVE NUH STATUS LmFAO

1. Damn it! You outed me! Why yuh affi loud up di ting so eh man??? You know say Ive been in Merika fi a likkle bit now, with no status and yuh know how the teefin ting go already!

Say a likkle prayer for me cause mi refuse fi nwam front fi papas! No luck out west maybe me have mi affi trod go east. wey yuh tink my highly intelligent new friend? What the teefing climate look like which pawt yuh lib? Send met yuh info mek we link nuh!!! You sound like you know the ropes!
      :alay
      :alay :alay :alay Yes mi finally find friend in Merika!!!!!

5. First euuuu… N here fatty Gemini mawmi…girl sit ur fat ass down and worry bout ur ting and stay di fuk out a jail cus ur man nuh stop give u bun, u look stink….u rass tieft.. As for husband butch wat u going to do wen she go get some real dick u going to divorce her, cus she love her cocky….ur stILL a women…dumb ass