LAVA REAL WIFE VS HIM BLEACH WIFE

How many first lady burndem is about? What does lava have so? Mi see him wife put up weh she get from her hubby and the next baby mother stop promote from the wife come pan the seen taught suzie was wifey

https://www.instagram.com/p/BQBZ1HBDQFy

11 thoughts on “LAVA REAL WIFE VS HIM BLEACH WIFE

1. suzie a nuh di man wife , lie she buy f**k just like the rest a gal dem,lava love him wife and f**k a road like dog , him greedy too, him and mappie ,jicon, a f**k the same gal,dem meet a the khaki party last week a Bronx , and she couldn’t leave wid lava, she cah drive ,she lie, and she tough bad , lava wife look damn good met , put up the two a dem ,him wife look good , the only thing him do the real or fake for is suzie

2. There is a saying birds of a feather flock together. Suzie is a loyal sidechick just like her friends a set a edit f**ky f**ky dumb bitches. Go sit you old ass down and leave ugly lava with his decent wife go do you hole and dress you age dumb bitch

3. There is a saying birds of a feather flock together. Suzie is a loyal sidechick just like her friends a set a edit f**ky f**ky dumb bitches. Go sit you old ass down and leave ugly lava with his decent wife go do you hole and dress you age dumb bitch

4. Lava unattractive fi true, live pon people name and very thin skinned. As much as him love chat people him dead if you ever call him name. Right now punk walk a stress him out. Very party him play fi di next week watch how him a go talk shit bout pink wall. Biggest bitch ever! Him pussy big like him nose. Him wife a goodas fi di bleach out side piece