YUH BABY FATHER NEVA BEAT YUH OUTA DANCE?? BETTER YET YUH NEVA INA ONE BAG A PROBLEM WID HIM AND YUH PICKNEY AND A NOTNICE YUH REALLY GONE PICK UP INA DANCE??
13 thoughts on “KEISHA MI TINK YUH WUDDA DONE WID MAN”
These skinny jeggings wearing boy girls with 2 months belly really annoy the $h!t outta me!
It should have been left on that faithful Friday night December 31, 1999 at 11:59 pm …. neva see something a hate suh a damn grown ass man over 21 maybe 22 wearing braids
STD COCKY NOTNICE, WEH WALK AND LOOK EVERYWOMAN FI GET A NIGHT SLEEP, HIM NUH RAMP FI CALL DI GAL DEM FI COME OVER, NEXT THING U KNOW HIM MOVE IN.. NOTNICE HOMELESS BAD
A wonda why him and him last baby mother lef di one weh dem call granny no sorry mamma!! Bwoy they were happy n inlove sah!! I a wonda if she find out she r biggest mate was a man These girls love the batty looking men tho it disgusts me
And for some reason the bitch dem always a put him up lol boy tongue good Woiiee notnice av up the stiff tongue N the windmill caz him naav shit to offer dats y man a f**k him and he av to clean up the gyal dem wit his dirty tongue!!! Notnice in a you mouth nasty go clean yuh teeth Germs!!! me no kno how man f**k offa your gyal… dem ole shit up n full a baby germs kmft.. bye bitchness!!!
These skinny jeggings wearing boy girls with 2 months belly really annoy the $h!t outta me!
Anon, you just make me spill my tea. SMH LOL
Y in 2017 this man wearing cornrow braids
It should have been left on that faithful Friday night December 31, 1999 at 11:59 pm …. neva see something a hate suh a damn grown ass man over 21 maybe 22 wearing braids
STD COCKY NOTNICE, WEH WALK AND LOOK EVERYWOMAN FI GET A NIGHT SLEEP, HIM NUH RAMP FI CALL DI GAL DEM FI COME OVER, NEXT THING U KNOW HIM MOVE IN.. NOTNICE HOMELESS BAD
When ladies gonna learn. Just his looks alone tell you he dint have a job.!so you haffi mine him
A NEXT WATA MOUTH BATTYMAN…KMT…NEXT
Disgusting from New York to di bloodclaat galaxy way way outa space. Stay bad from long time
But notnice and popcorn sister deh together so a wa really a gwaan yah suh
A wonda why him and him last baby mother lef di one weh dem call granny no sorry mamma!! Bwoy they were happy n inlove sah!! I a wonda if she find out she r biggest mate was a man These girls love the batty looking men tho it disgusts me
Dude look dirty
And for some reason the bitch dem always a put him up lol boy tongue good Woiiee notnice av up the stiff tongue N the windmill caz him naav shit to offer dats y man a f**k him and he av to clean up the gyal dem wit his dirty tongue!!! Notnice in a you mouth nasty go clean yuh teeth Germs!!! me no kno how man f**k offa your gyal… dem ole shit up n full a baby germs kmft.. bye bitchness!!!
This is not producer notnice….this is self proclaimed dancer notnice from back in the day.