KERRY DEM A BAD GYAL FI UNO MON

0 thoughts on “KERRY DEM A BAD GYAL FI UNO MON

1. She look like Jamie Fox and sound like Mike Tyson. Dont know if this Classless idle man looking something have kids but this rest do. THis is some high school behaviour.

1. STFU U must be one ah kerry birds too. Before unnu tell the dunce crew to easy themselves from long time,you wanna be calling the girl a man. Lady 2Pac big up, long time smaddy fi hold it n pop it rass. As for Applehead, how come when your friend needed your help you neva defend her? but yet yu reach ah selfie tuesday wid next set ah bitches

1. Dirty Bitch should this fight that you want so badly to take place happens may you be the first riff-raff to get popped in the mouth. Your pitbull man looking friend owned up to having a dick so what the hell are you defending? IF you dirty thug bitches want stripes hit from the front next time and not from the back…

2. You know shit just got real when a Yankee mek a video fi yuh, while eating har green sour power. Kerry Ann get off har D and nuh mek she go drank har Arizona.

3. U babyfadda deh a jail n might not see daylight no time instead a u relax uself n fallback take care a ur kids u in a da streets a look war me hope da yankeegal hold down n box up u klaat sen u home to idle for a so call.mother n uno still deh pon da girl page a bate har up

4. But stinking mouth Kerry an still a round r mouth deh girl ago use you body next fe swipe you chat too f**king much make a video like how u did munchies bitch duppy nuh who fe frighten

5. Az u wup dem ass ah 911 deh’pon dem team!!! Bad gyal deal wid’d lickins and keep it moving. We nuh’check een’ at the nearest precinct!
    Bere mout’ dem’ av dats’ y she need da popo’ to talkup d tings!! D Yankee gyal nuh’ finish wid’ u yet miss Kerry.
    U betta guh’ find one cell nex’ to Jue’!!!!!!!
    Morning jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers an all, blessup.
    Shani’ I kaint memba me passwerd!!!

1. morning oooo…check u email fi the last password u have but u haffi enter it two time , something a cause the system fi reject the password all when it correct

6. Bwoyyyyy, me woulda tink seh, when your status kinda ‘lean’ (cuz IT nuh straight) that you woulda mek certain situation just pass you! Not saying that you ah go mek certain people tek yuh fi punk but certain times yuh haffi really TINK FIRST & ACT SECOND!

Yes, ah gyal weh inna di same ‘lean’ boat as yuh, weh nuh straight, GIVE IT TO DEM YES but all dis girl here, you see she go a jail……YOU SEE SHE COME OUT!!! You might not be so lucky sake of your ‘lean’ situation! So you ah go mek whatever problem unnu 2 have mek you go ah jail & left yuh bag dem, wall ah shoes, bundles & SUV??? DWL

(If it was a regular person mi woulda seh if you ah go mek dem people put yuh inna problem & lose you freedom, pickney dem, job, home, etc. but dem DH people yah nuh normal, dwl) But you see my point? ESPECIALLY dem type ah Yankee yah weh nuh look like dem really too righted & have much fi ah live fah!

Inna dis ya battle yah, wid dis yah gyal weh ah clap har mouth with the Sour Candy, YOU NAH GUH WIN!!! And if you TINK yuh did win di battle, YUH NAH GO WIN DI WAR if di Yankee gyal get police involved with YUH!!! Kibber your mouth!!! (And your finger tip dem pon FB) He who keepeth his mouth, shall keepeth his life!!!

7. LMAO. The Yankee said she got a d!ck. If that’s the case no woman will ever win a fight with a hermaphrodite. Y’all need to leave those chitlin, collard greens, pickled eggs, pok n beans eating ass mofos alone. That Yankee gal look like she been fighting from she was in the womb

8. @ comment 11:08 am sure is not da yankee go look trouble wit crybabykerry so by u mentioning what yankee eats that is her culture ok same way dem can make fun of alot of things wit jamaican me nuh know weh u a come frm wit dat deh comment

9. Me say London. .u a whap me.. lmaooo.. yes man..bug up the female Tupac. .me love when trouble makers get a taste of their own medicine

10. if i laugh one more time, me seh brazen bad an huh top clap di mouth aid di candy. Yankee huh fraud a jail house and thats a fact

11. Yu hear di one london she….MET, why yu have suhmuch badgyal blogger pon yu site mayne. How’s a feller gonna meet a nice, deestant, non-warrior on the wall. Cho Raas.

12. I can’t believe kerry ann went to the police… I thought she would take off her blouse and foam at the mouth like a dog full a rabies clap her hands two times and bite up the yankee gal wid her teeth!! Apple always a post if u mess with kerry u mess with her.she must mean on IG and facebook and not in real life. I can’t believe the gal really go bawl to police.

13. @ Hi 11:35, Speak when spoken to and answer when called. I do NOT need any dietary culture from you because I’m well rounded in that department, GLOBALLY. Who said the Yankee looked for trouble? Now, go sit your ass down and don’t address me until Met put up the thread where you can address folks

14. Gm. Met and metters :peluk :malu :ngakak :malu help help me dead @ 11:08 stop u play too much :ngakak :ngakak big up 2pac :ngakak :ngakak