KRANIUM LOW LIFE BABY MOTHER THAT IS ALL

11850857_1476481492647223_1726512954_n

Question: Didn’t she call on Raga’s radio show boasting that she’s engaged,has a job & what not?….(which she’s married now by the way). Maybe it’s me,but I think she’s an attention whore!!… Like seriously??. C’mon yow

0 thoughts on “KRANIUM LOW LIFE BABY MOTHER THAT IS ALL

1. Yow gal…everytime mi see you post some shit like dat, mi know say you a one real sh*thouse…smh…you a look a hype and attention. Weh you man deh???? the man dem weh unu deh wid fi help unu wid unu pickney…dem cant just a fuqq unu and nah tek unu pickney into consideration…best ting fi you do: Go deh wid Gully Bop because it seems that him wi care bout you and the pickney cause mi know you nyam some of the ice cream to…old dog sh*t…guweh man..a unu mek man have all kinda sinting fi seh bout baby mothers.

2. You claim seh you a hype gal and find yourself so broke that you couldn’t even find money fi buy your pickney a ice cream??? A so your hole nuh have no value and dunnn????? Mi woulda tell you seh you need fi gi somebody your pussy weh have betta use fi it but tan wid your ole dun condemn hole…sort out yourself so you not so broke baby it doan look good for a self-proclaimed “hot gal”…smh… :tkp :tkp :tkp

3. Suh di food stamp cyan buy ice cream???? KMT….Guh look a wuk and make do with the $600 a month he’s giving you, fi him $600 + your $600 = $1200 + food stamps = (You are better than most working for minimum wage) and what about your husband share??? Cause him married yuh so pickney is also his responsibility nuh suh? Correct me if mi wrong. I’m a mother and men fi take care of dem children but you should be thankful you getting something cause mi can real out a few women who getting way less support than what you getting and them making do with it.

4. Did she really stoop so low and post this on web? Some of these individuals just don’t have any class.

1. Met, yuh nuh see Vanessa get vacation and di gal nuh get any ice-cream money so she haffi rant a likkle cho :sorry

5. These “women” always do these things thinking dem a embarrass di man but really just embarrassing demself! Cuz mi nuh know which sensible smaddy a go back har wid dis foolery…kmt

6. Oh my!!! I totally forgot that her EBT (food stamp)card can in fact buy ice cream!!!! Okay…maybe you cant use it at Baskin Robbins nor Cold Stone boo, but it can certainly be used in a supermarket. Do better; you too dutty and disgraceful!!!!!

P.S. You better be careful of that shit that you have been posting, because I am pretty sure you have been telling a lot of lies on the food stamp application. Uplift yourself and stop the foolishness. You shouldn’t even be accepting ice cream from another artiste; you should be saying “We are good” but then that would only apply if you had class though….

7. Me have money inna pocket so me feel nice
    Me nah sponge pon a boy weh yuh feel like
    Me can buy ice-cream if me feel like
    Me just gwaan blog pon Met hot site :nerd

8. yuh know she get mi “irritable” why the fuq yuh woulda post this,ohhh I get it, was this an attempt to shame him into supporting the child to your liking.. you failed on this one boo what you accomplished instead is to make yourself look fuqking stupid.Yuh is a able body person why yuh affi a beg ice cream from another man fi yuh pickney think of the lesson yuh child just learn..yes her crave was satisfied but she just learned that if you cant get it for yourself, its ok to beg it(as opposed to doing without and working for it). she also learned that a man is the ONLY source of financial support firs yuh dun har father she a him meck yuh bruck, den yuh show har yuh husban bruck too den yuh show har yuh fin a third source cause the other two neva have it :cd come on man do betta children live what they learn..afta yuh han a nuh fin do something fi yuh self teach her to be self sufficient teach her to be a boss chick

9. See dem tink seh dem ah go ‘shame’ di man into minding di pickney or increasing di support when in fact MOST maN just get SO TURNED OFF dat dem just phukk off wid di whole ‘problem’ & dat almost ALWAYS means seh dem will turn dem back pon di child. Cuz no inna fi dem eyes di pickney/babymother = PROBLEM!!!

Most man CANNOT separate the child from the mother. Dat’s why di babymother dem deh wid USUALLY fi dem pickney get mind MORE DAN di pickney dem from di babymother weh dem nuh deh wid or ah get nuh puzzy from. It’s usually as simple as dat!!!

Nuff man koki TIE to dem wallet! Yuh nah run di front? Pickney nah get mind! Yuh done have a court order already, so obviously you already know di proper route fi guh!

Dis nuh look good ah tall! And yuh kow who it REALLY nuh look good pon??? Yuh ‘HUSBAND’ weh can gi yuh a dry $1 fi gi yuh pickney fi buy an ice cream!!! So SHUT YOUR MOUTH cuz you’re looking VERY STUPID!!!

10. Some ooman good iyah. Guh second hand store guh get an ice-cream mekker and make your own if you caan afford store bought. Where is your pride as a woman that you would embarrass your child like this? McFlurries at Mcdonalds are $2 gtfoh bout you caan buy ice-cream for your child. Stop embarrassing you child who did not ask to be mentioned online.

11. @ jodi, you wukless nuh bloodclaat,you should be a shame to even put that on the net.
    Obviously your not over your babyfather!!!
    It does show ppl that your evil, you not taking care of your child, you depending on a man