KERRY NO WAY AND CANDY

Met wah mi nuh overstand is how Kerry stinkway and Candy start par… Candy and Angel a fren… Kerry hate Angel because Claudine did send out video wid kerry a suck c*ck and a tek hood inna pampers bottom tru claudine and kerry was matey.. Claudine and Angel are frens… Kerry send out picture wid Angel batty so how Candy betray Angel by frening Kerry… ????

Kerry and Lulu a fren and she know Lulu babyfada a f**k Candy and she still a chat up to lulu and know seh lulu and her babyfada gone back. Kerry nuh stop f**k pon her man Dwayne … Kerry how u know Turner c*cky small… ooo but Turner f**k u and duck u.. Dwayne a clown.. all d battybwoy f**k kerry… mi soon get him name dem always a whine up pon video..

Candy u same one talk seh kerry stink u smell her inna dance.. so y par wid her if she stink??? A free clothes u a look??

Candy a time u stop look man now other night u inna a d dance a look d english youth… and him nah look yu way… mi affi laugh when mi see u inna d youth ears..😂😂😂 highest bidder Candy and yu still nuh av nutten fi show..
Yu nah go look fi u husband Bernard a prison???

This is one big mix…. Angel stay far from Candy she a chat u wid Kerry… Kerry so how u a keep dance and police still a look fi u.. a u brave😂😂😂

26 thoughts on “KERRY NO WAY AND CANDY

1. A mussi das why mi nuh have nuh fren an ppl nuh like mi :rolleyes: :rolleyes: cause all dem blooodclaat yah mi smell out long time and cut it off like knife…. fimi rass head nuh good mi nuh have di patience fi di f**kery a swear…fren???? nuh want none a bumbo.

2. But a tru candy do up kerry an seh she stink…. a more than 1 smaddy she tell….. plus candy shouldnt fren kerry cause angel an her a fren… candy soon start go thief wid kerry and do 3 sum wid chantel

3. Mi see candy Kerry and stay bad ugly Chantel pon stage satday night. Candy u caan give ugly shape bad Chantel some clothes u a real hypocrite

4. But everybody know seh Kerry stink all the man wah she deh wid know.. Thays y him a run down my fren Mello…
    U ever hear how Puss talk how she stink??? Lol… Kerry spoil… she need fi bury now
    As fi candy she herself want some clothes.. candy face drop down …. her mouth wan clean… them just dirty and stay bad.. a wah candy did av on A leicester all now mi puzzled

5. But help me understand cause Dwayne and Kerry still together, but pon her IG she put up a different man for her birthday, suh obviously Dwyane know say him a get bun.

6. Kerry and Dwayne leff. Him dead der wid lulu. Ugly shape bad man p Chantel y u don’t jump over bridge u reslly stay bad. Yu favour one black monkey.

7. I agree 11.38am. They are all dancehall dregs spit and vomit. Why aren’t they embarrassed to show up themselves with their reputation? Kerry Chantel and candy reputation stinks

8. No Dora you’re so right. She look like a monkey chimpanzee ape in one loooolll. She need to pick a struggle. How can you be ugly,shape bad, need clothes, stay bad, look like man, lesbian, plus 3 some freak. Pick a rass struggle freak, you alone never had to be so greedy to choose all the bad tings Chantel. You need a do over oh gawd

9. WHAT DECENT MAN WOULD WANT TO CALL ANY OF THESE HIS WOMAN, HIS FUTURE WIFE STEPMOTHER TO HIS CHILDREN. NOT ONE OF THEM CAN BE A ROLE MODEL TO ANY ONE NOT TO THERE OWN CHILDREN OR ANY ONE ELSES.

10. Kerry candy chantel all need to go in d bin y bin man dont tek them up yet…. Dwayne dont want kerry… him tired a d stinkness… Lulu babyfada worse nuh want candy… Chantel Ruddie worser dont want u…. dancehall f**k box thats what these 3 monkeys are

1. A ruddie irie u a talk? If so both of them match two of them a zero bottom of the barrel. Any man touch chantel love man or a look a man to look after him. She looks disgusting fat or slim

11. A years now kerry stink…. She always a put up nuff perfume.. a guess her stinkness overthrow d perfume smell.. candy u need clothes u stay extra bad .. them chat everybody kerry and mamabird in dance a talk how kemar stink and him teeth them dirty.. its sad d way them chat each other and smile up with them. But stink a chat stink

12. I agree bin man need to take these 3 away. Kerry need to sit down now she stay real bad. Candi u not tired from the freak out that the man dem freak u out. Chantel u must stop hide n lick out bottom \r puzzy. Man never own up that them sex u due to how dem shame to let people know dem sex a cum bucket 3sum queen

1. That big fat big belly man…from ruddy irie refuse her u know she’s a real shitbag cause ruddy Issa crack head…that bitch has to pay man to f**k her

13. Ruddie seh mi must tell u Chantel that the obeah u use to tie him will not work obeah worker bitch. If u didn’t tie him he would never stay with u so long much less let anybody see him with u. God ago beat u bitch

14. What’s the tea on tuff ugly monkey man looking eat out all bottom Chantel. That girl always looks the worst out of all her friends