KETCH BUTTER

BUT FOR THE SAKE OF IG…SMADDY GET UP OUT THEIR BED…………BUTTER CRACKERS………….SET IT ON A PLATE AND SNAPPED THE PIC..ARE YOU KIDDING ME?

16 thoughts on “KETCH BUTTER

1. I’m sorry… ah simple ting… mi prefah mine with dumpling, mi jus nuh buck up anchor butta weh mi deh. Every once in ah while dwl. #doanjudgemi

1. Good miss/sir a mi favorite nyamings dat till mi get curry chicken back fi add tuh di side.. who nuh know bout dumplin n butta nuh lib nuh life.

1. @ Latty and Marie same suh. Oonue know how fi survive inna Babylon. Fi all di stoosh people dem… sorry fi oonue when tings get red hot. Oonue gwine nyam some tings weh oonue neva dream of. Stay deh, di high horse weh oonue deh pan foot ah guh get tyad and drap str888 ah grung! Caan figet foundation livity!

2. What division of the police does he works for, cause never once I hear him speak about serving, protecting or cleaning up crime.

3. This is what you call social media obsession.

Only an addict will wake up at that hour to get a snack and think about posting on social media. That means he walks around constantly thinking about what he can share.

What a way to live! I felt myself getting addicted like that before. He has to come off for like 2 months and realize life still goes on without the constant sharing.

You literally have to reprogram your mind. Sad.

4. I am probably the only Jamaican that has never eaten dumpling and butter. I like roast breadfruit and butter though.

5. this man has a bitch mentality I can’t believe he is a cop a senior one at that this man post everything he does.

6. Be gone you Mr. Sir. Nuh tell me a sed way yu expect fi ova duh tings inna 2019. Mi tink yu did milk out 2018 tu yu satistfaction, neva know sey yu still need attention.