KETCHIE DREAD

12 thoughts on “KETCHIE DREAD

1. WELL, HE CAME, HE SAW, HE CONQUERED AND WAS CONQUERED! HIM GET A FINE ASS’N FROM DI CHREE AND HIM COLLECT HIM PAY FI HIM PAIN AND SUFF’RIN’, IN DI FORM OF A SPANKING *PUN INTENDED* NEW KRISMUS CHREE FI PUDDUNG FI DECEMBA! WITH THAT SAID *FRENCH MONTANA VOICE* NIGGA,HE AIN’T WORRIED BOUT NUTT’N!!!!!

2. I see a man enjoying himself, I’m sure he felt that the next day, when you feeling nice and the liquor make you feel a kind a way like you can conqueror the world type sh*t but hey it was all fun…

3. How fitting that the tree limb bruck wid him at the very point the song say “Bruck wine”!! Then hear the eediat Inna di background a shout rewind rewind!? How??

4. Mi ah tell you dis couldn’t rehearse.. As di song seh “bruck wine”.. Di natti drop ottah di tree like ripe breadfruit….booooduffffffff…and not ounce a shame..him ready again….

5. Di dread a say yuh know how long mi nuh hear dem tune deh mi a dash out now cause mi might nuh hear dem again dwl.. Mi miss dem days wid dem song deh

6. :ngakak Him did too extra, cause mi nuh know why him guh tek set pon di poor tree. Di branch seh “all good tings must come tuh ah end” and jus bruk weh and lef him. :ngakak