ONE PAIR A YEYE PAN ALL A DEM MAN YERE

DI SENDER DID WANT THIS TITLE;-If dem browning cute one more time. Uk England London

Dean yuh still deh wit deh girl deh from tulse hill. She nuh look nice again but she lucky fi still have you in her life. Vegas yuh cute bad but yuh 2nd babymumma shaky isn’t your a good man. Damion damion damion cute till mi sick to mi belly no wonder B nuh lef yuh. Randa yuh stay bad yuh. And wiley mi love him but ah white girl him go breed kmt.

Screenshot_2016-01-28-18-11-20-1

Screenshot_2016-01-28-18-14-18-1

Screenshot_2016-01-28-18-18-02-1

Screenshot_2016-01-28-18-20-45-1

24 thoughts on “ONE PAIR A YEYE PAN ALL A DEM MAN YERE

1. Oh Gosh first pic my God oh God mmmm my God eyegasm hmmmmmmmmmm jeez his face is perfect haaĆ aa boy gi mi eyegasm :hope

1. is like yuh open mi mouth and pull out every word a exactly dis mi a cum type and meek dem know $9.99 plus tax

2. Handsome men fi d women them , but I am a bit suspicious . With d way d down low batty man in entertainment circles ah explode in Jamaica, it not safe no more posting yuh man pics in d Internet , cuz so much man dey ah watch and lust over them in secret .
    All the gay men who have women as beards and think dem hiding them bottoms, will eventually get exposed . They can’t hide forever. More times is d she -she ways and petty bitching attitude that sell dem out.

3. They are all eye candy, sometimes you go to the club you see the same o same people and you wish you can see some new eye candy they need to come to Cali wake some of these old dawgs up lol…

4. I’m sorry they look ok but they dont wow me.I thought it was gonna be some Lance Gross or Tyson Beckford looking niggas. All that donkey looking one kmt

5. #3 & 2 nice bad. It’s been a while since I’ve seen good looking yard men that’s not bleaching nor wearing female clothes.

6. Sender, the likkle spliff and the bead round pitcho #1 choat ah beat mi bad, di hairstyle and pose pitcho #2 is more of ah throwback dan present day. #3 & #4 look like dem always ah stand up inna di people dem dance. All dis speaks volumes bout your type ah men dem :ngakak

7. Hello, if Six Foot aka Jamhal (Lena British man) was still alive, him woulda tek it to dem badddddddd…Just him baddy alone would a have dem under pressure…….

RIP YUTE :berduka

8. no one wants rusty black bitches who emulate ghetto trashes with no life and ugly as a f**king donkey while bleaching aids pussy beasties