KILL DI MAN AND POLICE A QUESTION HIM

12 thoughts on “KILL DI MAN AND POLICE A QUESTION HIM

1. This man possess by demon look how him calm talking about killing someone,no remorse ole wicked kmft.

2. Of course him kill the man. He admitted it. Of course him wrong. But a so police deal wid tings like these. All a tell di man seh him fi dead an him lucky a neva him come round deh. Really???? No wonder dem kill off innocent ppl more while. Dem work offa dem emotions an not what they are trained to do. Sad indeed. Mi tink the man kill him cause him promise him di work an den nuh badda give him. Maybe give somebody else. Sad indeed.

1. When dutty bwoy kill fi u people dem mek sure say you are understanding and not roo emotional, dont want you to make the murderer uncomfortable.

1. Next time dutty gun man kick off u door and come fi yu mek sure you don’t call police cause dem is the same. Unu luv chat shit. If one did stab up you picney me sure a one a dem police man ya you would want seal wid him.

3. This is so unprofessional til it look disgusting, OK him do the killing check, Him confess check and a tell his side of the story check but that Batty man police don’t have no right to tell him seh him a go dead and then video the man a question him to go viral. Jamaica just full of clout chaser and it’s scary why because (Most not all Jamaicans will sell anything down to them pickney for just a mere 15 mins a fame) why are we letting these on trained individuals protect and serve. And the nigga weh kill the man needs to be evaluated before going to a holding facility because the nigga surely off his meds. (Mental Illness is a disease we Jamaicans have to recognize from early before it too late). Happy Friday Met and the Metters.

4. This look self-defense and that police officer needs to be suspended for threatening the man. He is very unprofessional for even questioning the suspect outside on the road and taping it. If he has a good lawyer him can buss the case.

1. Jancrow like unu dis ya bwoy ya fi come fuck wid. Bout self defense. You never hear say him tell the man woman say him did ago kill him. I hope him buss the case and come look fi you.

5. Wha di hell kind of interrogation this? Lawd mi Gawd.

Dem people yah need fi watch some Law & Order fi learn how real interrogation go!

6. mi sorry fi di man who died!!!!!! this whole video just wrong on so many different levels…police who video this and telling the man him fi dead just wrong !!!!!!!!!

7. Jamaican government take heed, your officers are unprofessional and on the same level as the criminals. Why was this recorded and uploaded? Plus they are threatening this man. Come on now