KIZZY SAY SHE IMPROVE AND ONLY HAVE TIME FOH INSTAGRAM -_-

0 thoughts on “KIZZY SAY SHE IMPROVE AND ONLY HAVE TIME FOH INSTAGRAM -_-

1. Well Kizzy it’s nice to know that your klepto days are behind you. Keep it up… BTW, you cyaa talk to you dancehall compatriots dem mek dem follow suit?

2. Oh suh she have someone a thief and bring har the earning from it..but si, how is that behind har?..as far as mi si it she now a pimp thiefT.. is har own family seh suh ooo…

3. U can still go prison fi receiving stolen items. No shame. Confession good fi di soul, really hope u theifTing days behind u

4. So everyone inna dancehall thief retired thief or upcoming thief so she pass da torch n now jus receive da stolen theifing goods

5. Did she just say she don’t shop lift then said that’s so behind her that’s 5 years ago.. A swear a bare mad people live a bronx smh

6. you change your life and have up your fashion designing career …. so what if Kizzy buy theiving goods you get them half off! I DON’T HAVE ANYTHING BAD TO SAY ABOUT THIS LADY IM ACTUALLY PROUD OF HER

7. me nuh know how most a fi me black ppl dem so dunce.. you just as theifTTTTTTTTTTTT as the samddy weh theifTTTTT it and carry it go sell you! ooun fi stop it.. bout ppl dem carry things come give you!! from u born a theifTTTT u a go dead a TheifTTTTTTTTTT ooun must change ooun dutty teefing ways