KONSHENS MOTHER AIRING IT OUT ON FACEBOOK

0 thoughts on “KONSHENS MOTHER AIRING IT OUT ON FACEBOOK

1. half of the story have never been told if yuh did a see de kids before supm went so far leff dat dem stop maybe dis sed FB is weh yah duh knowing de man is no regular man huh more..yuh cuda text yuh son all of dis,call,email go by de house nd fix de mix.

2. @A Beautiful Mind, go join the rambling rambler in the naughty corner!

I cannot fathom that a GROWN ass “woman”, and I use that term very loosely, sat/stood/laid and wrote such f**kery! What’s even worse, is that I read it “ALLLLL LLLLLL”. What I’d LOVE to know, is what prompted her to use “there and their” instead of just one or the other? What was her intention, was it to show that her vocabulary isn’t limited?

I have a headache, and I think the trigger was “PRIVILLAGE”!

3. @We nuh pet ppl, let your “families members” fetch a few painkillers for that headache, will ya? LOL

4. This woman always ah put her family business pon facebook and she know har son is not a nobody. She need fi guh si dung. It embarassing fi her family an har son especially cause is his name dem a guh call”konshens madda ” She always a write bout her love life her family every ting. somebody fi beat her and out he rin her place

5. ketch how she write to bout heyyyy like she ketch strokes when she a type it up. A here so it reach when big women behaving like this. These ppl are supposed to be the matriarchs of society. As a mature female with children and grandchildren u should be the first one to cry for peace and calm, the voice of wisdom when a decision needs to be made or an argument needs to be settled. That is what a grandmother is to me. Not this ole age pension dutty gal behaviour. guh siddung.

6. This is not konshens mother all of that’s is a lie
    I never see her post anything like that on fb and she post a lot I think that’s a fake page

7. @Ugh no kill me in a d evening ya you say exactly whe me did fraid fi say cause she a ole oman but OMG she fi galang better man, if u go pon her page she update her stats every 15 minutes like she a rass POP STAR !!! Konstance how u feel u mumma reach d PINKWALL – A wonder if a Shawna she a talk which I highly doubt cause she n Shawna a bug fren a mussi d ole skettel 1 whe u breed d other day – A true Shawna a idiot cause if a me like her a milk u fi whe u nave

8. MET look pon dis bloodcloth old senior citizen pon facebook a gwaan caylis like she a yooung gyal!!!! Me affi cut n paste – OMAN IF A ME LIKE KONSTANCE A HOLD AN GI U SOME RAAS LIK N KIK!!! at ur big ole 52 u a look attention u mussi waan de wid u rass son dem a should a me a u daughter in law a would a cuss out u rass u see n u son dem affi sidung an tek it

Winsome Worthington
    2 hrs ·
    OK YOU SEEEEE BECAUSE MY SON NAME GETTING CAUGHT UP IN THISSSSS LIESSSSS I WILLLLLL DIS MISS MY SELF FROM FACEBOOK AND LET THE BITCHES LOOK SOME ONE OR SOMETHING ELSE TO TALK ABOUT SO IT WAS MY PLEASURE SHARING AND LAUGHING WITH REALLLLLLLLL HONEST TRUEEEEE FRIENDS SSSSSSSS AND FAMILY YYYYYYY SOOOOOOOO I KNOWWWWWW MOST WILLLLLL BE GLAD DDDDD AND REJOICE AND SOME WILLLLLL MISS ME SO NO MORE LIESSSSS AND GOSSIP WILLLLLL BE TOLD SO GOOD BE MY FRIEND S THE BITCHES OR GOSSIP CAN TURN ON SOMEONE ELSE .
    Like Comment Share

Winsome Worthington
    3 hrs · Edited ·
    LOOK AT THESE DIRTY BITCES THAT DONT HAVE NOTTHING TO DO I HAVE SEEN AND SPEND TIME WITH ALLLLLLL MY GRAND CHILDREN AND THIS IS WHAT’S GOING ON WITH THESE GOSSIP LIAD PEOPLE .THEYYYYY JUST WANT SOMETHING’ TO WRITE ABOUT SO THEY MAKING UP LIES THAT S A BIG LAUGH PLEASE I SEE MY GRAND CHILDREN THEM FOR THE TIME AND EVERY TIME I AM IN JAMAICA.

1. tawk abt a wounded dawg weh a try seek more wounds…she need fi guh ole’ several back seat a jmg trent unno walk round aid but mi a give yuh a pass todeh nd toed only cuz yuh stinking rude

9. To the person who decided to put mommie winsome on Pink Wall I hope that you’re happy….this woman troubles no one and I mean no one so y put her on here? She loves all of her grandchildren and her three sons….what did she do to you? She don’t deserves this at all. I think it’s just pure bad mind so shame on you and I hope that you can look into yourself and realize the wrong you did…..if you want something to do read a book or better read your bible

10. But if we all did read wid understanding we wuda realise in de last part she said she thank god she got d privilege to see her grandchildren so if she should die 2day, 2moro or later on….. Is not like she did seh Dem naah allow her fi c de pickney dem. Look more like a somebody else she did a drop word pon an not herself. So dis post a jus mixup an misunderstanding. Maybe a caz her grammar n spelling nuh too up deh unuh miss de point

11. @fake this oman alwaaaayyyysss put har bisness pon socil media an yes a her page dat. yuh know when she a hav man problem yuh know when she a argue wid har son dem yuh know when she an fren a argue she post every 10 minutes she need fi lock dung har facebook an guh church and choir practice bout she a facebook tette. konshens fi put har inna har place cuz she a disgrace him.