LADIES RIDE OR RUN?

0 thoughts on “LADIES RIDE OR RUN?

1. mr gentleman in the pink shirt…. ride

di dead clown beside him……fly away from wid a quickness

2. If these two fools aint light in the loafers, they need to be. Aint no straight woman who is not in a Funk band, not a mercenary and not drug dependant entertaining these men.
    When is the fashion for burly men squeezing themselves into too small clothes going to end? This last decade is the worst for Jamaican dressing EVAH!
    Needless to say, them quick twitching muscles in my legs would have to go overtime to manage the swiftness of me running away.

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

OH FRIGGING WELL! “LIGHT IN THE LOAFERS” …LOLOLLL

3. De man on de right look like a GALISS, so him get de RIDE check mark from me. De one on de left look like a NOVICE, fe him pants too tight, and him look like a shellfish. Fishy fishy!! Me tek wey miself from da one dey, so him get de RUN check mark from me.

4. GOOD MORNING METTI, ME CYAAN BELIEVE YOU WOULDA EVEN ASK THIS QUESTION WID MISSAH GOLD AN WHITE SHOES. ARE YOU SERIOUS. DWL

5. IF THIS WAS TUESDAY ME WOULDA SEH IS A APRIL FOOLS JOKE DIS. DEN KUH DI MAD HATTER ALL HIM NEED IS A TEA POT AN CUP AN SAUCER, I WEAK

6. Nutdy always looks stink, and fi a man wid some much babymadas him sure dress suspect to me. Him a represent a him ex woman party though. Likkle Miss give yuh a start so nutten nuh wrong wid that.

7. Splert :tkp :tkp :ngacir2 :ngacir: Not even Usain Bolt could an ketch I back.

* (when mi use dah likkle penguin emoticon deh mi memba picky, RIP Picky, yuh memory lives on over here)

8. Ladies fi run from dem two mascot deh!!! Is only another fish coulda respect dem deh breed a dressing deh. Di bredda inna di cut-off trousers look like wen bullfrog dead two days now. Di pappy show inna di “George Washington” top hat need fi gi back George him bed slippers.

9. mi want to know why di Moderator ongle kayter to di Ooman dem wid a “RIDE or RUN” poce……I’m juss sayin

Leave a Reply to Met Cancel reply