LAVISH PATTACAT?

Guess teefing in a har DNA cause all that money she claim she stay getting from Kevin why is her pic up in Zara?!!! Met the bitch need a reality check cause the rate weh she a go nuh normal fi somebody weh nuh 54 in America.

image (1)-Optimized

0 thoughts on “LAVISH PATTACAT?

1. Melissa a couldn’t u dat! Dis a get mi pink now … Terriann a guh do video bout dis dwl

2. Black girl lavish to rass , my girl u will never get a green card ina USA keep partying or sell the pus because mellisa u file full a felony .

3. unu a big ooman rasta wid pickney stop tief out a the people dem store. only teenagers should be on people camera a do petty theft not LAVISH folks. lol

4. SMH. So a this we known fah a farrin now? me nuh really like diss the woman dem when yuh post topic but deh chick yah now me know why she wear dem ugly rass hair hat deh. a part a har work attire or costume disguise when she a work.

1. met yuh believe say dem ketch har and she roun a back a bawl….she get whey a stress she a stress cause she have fi go tief. what a life.

5. I just don’t understand how people choose to get up everyday and teef? I know people that tek on the road like its a 9-5!!! They go to all different states to “work”. More time they even have the nerve fi get vex if they dont come out the ppl dem store with good. “Mi seh di stinking ppl dem just ah watch me suh”…. Really though?!?!?

6. melissa a u this weh did a brag pon terriann bout money weh u go pic up fr kevin muma.nothing inna zara nu pass $200,u life is a scam,u theif for a living that is ur full time job memba u haffi pay u 4 parda draw them.this is the exra cirriculum activity weh u a do pon road u extra job eee theif,if u so hype u need fi go theif inna hype store a wa do u (in my melissa voice)just trust and believe i work in zara and this pic is in every single zara.

1. @ Anon 10:43am, Zara must post dem pics at the store entrance. Yuh right nothing nuh pass $200 in a zara. Whey day mi guh get some sale tings and it cost me less than $200 fi 3 paif of shoes. And mi going back Saturday guh get some more tings b4 di sale done. Dem dutty tiefing gal deh nuh have nothing good about dem.

1. An Anon whey yuh si di tief dem enta the store yuh fi notify security suh dem can watch and dip up unda dem tiefing bumboclaat. Is people like dem why security always a watch innocent people

7. A wonder who she was on the phone with?! What inna Zara fi tief whey yuh cannot pay fah hot gal Melissa not so Lavish? My girl dem have sale and if it nuh deh pan sale and yuh cannot afford it tek yuh red yie dem outta di people dem store and guh home. Yuh is a phucking tief and have di nerve a mek video a diss people anda brag bout man want yuh. Yes him want yuh fi the tngs dem whey yuh tief fi him. Yuh have yuh pretty baby girl whey yuh need fi set example fah and dis is the example yuh setting tiefing gal. Zara fi post dem picture at the entrance of dem store and prosecute dem to the fullest of the law. Look how hard some people haffi work fi mek ends meets and tek care of dem family and dutty tief like unuh whey haffi please dancehall guh inna people store guh tief and come brag and show off. Mi hate di whole lot and barrel a dem

8. Kevin not giving her nutten so she have to do road . Melissa a one a Kevin workers , thats the only way she will get a little money when she put in work aka “move goods” .

1. i dont think its u who log on but if it is mi wuden even comment cuz dere is ntn funny bout dis shit….all 99 cent store mi c nuff a unno pic put up big inna

9. Wat a piece ah embarrssment to be known as a tief a petty tief to b exact if me a tief it have to b inna millions

10. a dem suh love hype pon ppl and a f**king tief…dem fi ketch har raas and lock har up den deport de dwag shit…

11. But from she walk inna the store all eyes deh pon har with dat deh house pon har phucking head!!! U really did expect fi go inna the ppl dem store wid dat pon u head go thief patta cat Melissa? !!

12. DUTTY MELLESA A THIRF LONG TIME….SHE HAVE TO THIEF FE MINE HER COOLEY BABYFATHER…BECAUSE HER PUSSY NUH WORTH NOTHNG…..LONG TIME SHE A DO THIS……BECAUSE KEVIN NOT GIVING HER MORE THAN THE BOY MONEY AND THE JACKET PITNEY MONEY….SHE HAVE TO THIEF CLOTHES….DUTTY UGLY GAL…IT BAD….I GUESS YOUR LAVISH LIFE TURN….MOBISH LIFE….LMAO

13. Omg! She is not so brave. Mellisa would not do something like this, she is very coward. You guys need to stop! You are damaging others charater. Give due to seizer to him/her. Terry-Ann, it’s obvious that you are miserable, you are a disgrace to human race. You step in the girl life and everyday you border her. Mets, it’s very understandable that mostvof you guys have nothing else to do. Guess what? Lavish will always be Lavish and whatever you guys are wishing for won’t happen. Who GOD bless no man curse so go tuck off..

14. INNOCENT MOVE YOUR BLOODCLAUT MELLESA MUST A SUCK YOUR PUSSY OR YOUR COCKY……MELLESA A THIEF LONG BLOODCLAUT TIME….BIG UP GOOD BODY TERRIANN……GWAN ME GAL TERRIANN GO HOST MATTERHORN PARTY ON THE 28….MAKE DUTTY THIEVING STINKING HOLE MELLESA AND HER FRIENDS DROP DOWN AND DEAD……POWWWWWW

15. And it’ ‘Ceaser’ not sezier, like how the next time Lavish step inna Zara she ah go catch seizure when dem seize her fi dem clothes she ah tief!!! DWL!!!

16. Stfu innocent that f**kn gyal thief so shut up bout she ain’t dat brave……she ain’t got no f**kn papers n she ain’t gone clean shit such Clutching I’d out hustle….

17. Ooohhhh hell…..here we go with the “….God Bless” tief. God muss have headache with this oxymoron.

18. She a talk bout it’s not her an a badmind ppl a do dis…but Melissa u knw y I believe it’s true cyz it is not u alone dem put up on the papers,an the ppl dem state…in quote “individuals” an mi see a man a the bottom soo stop tel lie

19. She can say it is not her. From back then stores a post pics of lifters. After dem view cameras and see actions dem post the pics. She post on Facebook say she Neva get lock up. The point is u a thief. What mad me is she a put down the woman bout she a clean shit. So stupid. At least she a work. Ignorant ass

20. Cleaning shit leave you with PENTION and SOCIAL SECURITY to collect. Gawn gal keep cleaning shit. Terriann don’t forget to put into your 401k. I advised many who clean shit to do so.

21. Oh but met she wasnt arrested for stealing it said she’s a suspect for stealing and if any employee of zara see her they must notify the manager, but arent every black person a suspect when they go in these stores

22. UNH love chat bout thief n a UNH same one love ring dung gal phone FI buy thieving credit pot a cuss kettle say it blk all u to met love thieving goods help u self yah Melissa all who a chat mi 100% sure dem buy from thief all d time smfh y UNH stay so

23. Look mi teef an when u get catch u caah deh Pon yo phone …a which Zara this a lieeee and second zara don’t put up ppl pic fi di public… TerriAnn cum again only fool fool ppl believe this shit ….. The pic more look like it cum outta di 99cent store or one a dem store Pon Flatbush cause a dem alone put up ppl pic Pon expo

Leave a Reply to talk de tings Cancel reply