LAWD ……………..DI SEH DI CLOTHES

Any woman wey tek Wayne love likes like him baby Mada Judith!! It is clear that u are a big batty man and a from long long time! U sleeping with woman a know u gay! Smh! U look gay, u act gay and u talk gay! U are so gay!! U gay suh till Dem lock u up fi thief the ppl dem tins a come out pan di tin wey Dem cyan deport batty man cause u tell Dem u gay!! Wayne fi a bwoy wey in a fashion from long time u act like u jus come America and nuh use to clothes di way how u can gwan! U act like u nuh use to clothes! Clothes ago mad u!! U fi Gweh and go clean out ur closet and come from out a it cause u is a batty man!!!

6 thoughts on “LAWD ……………..DI SEH DI CLOTHES

1. He is into his own fashion yes, the very 1st picture he should never post that one, not cute, and if he is gay and you say the man entire being is gay, then maybe you should personal tell him to come out the closet already baby mother or not. LOL

2. Wayne Kiesha Nicky ras are the most idiot fi designers you would think it’s buy them buy and is thief look pon Nicky birthday big ass man bout him been in clothes from Kiesha cause she mine you

3. Him gay from Jamaica n Judith tek him n have him a Shit up her ole fi clothes n boot what a shame mi sorry fi the kids them Wayne talk it waa day seh him hate Judith n she fi gwan live her life bcuz a over one yr now him no sleep wid her them is house mate.. no bed nor f**k not sharing