LAWD WOIE NEW YORK NUH GOOD AGEN…..MACYS MASH UPPPPPP

ROBBAS SISTER GET A BEATING INA MACYS YESSIDEHHHHHHHHHHHH…DEM SEHHHHHHHHH ROBBAS AND HAR SISTER DEH INA MACYS A WORK DI PEOPLE DEM SECOND FLOOR AND SI A NEXT SET A GYAL IN DEH AND GUH RUN UP INA DI PEOPLE DEM AND DEM SEHHHHHHHHHHHH TKKKKKK GET A DUSS OUT DI WHOLE A MACYS SECOND FLOOR MASH UP PUP UP…ALL DI ON DAFFY IN DEH A WORK DI FLOOR WID DI GYAL DEM AND A TALK BOUT HIM A GUH DO TINGS …ROBBAS HOW YUH KETCH YUH FRAID LAST NIGHT AND A RUN FROM DI PEOPLE DEM? DAFFY YUH EVA SI ANY STRAIGHT MAN A ROB WID DEM OOMAN INA STORE YET ??? YUH IS A REAL FISH MI NAH LIE…ROBBAS WHEY YUH A CALL OUT BOUT SHE HAVE KNIFE FAH MI NEVA KNOW SEH YUH NUH BAD MI TINK YUH WUDDA WALK UP INA DAT AND DEFEND IT…TK HOW YUH HEAD FEELINGGG??
PEOPLE DEM SEH DI VIDEO OUT DEH SEND DI VIDEO COMEEEEEEEEEEEEEEEEEE NOW
robbas

38 thoughts on “LAWD WOIE NEW YORK NUH GOOD AGEN…..MACYS MASH UPPPPPP

1. THIEVE NO LIKE SEE THIEVE WITH LONG BAG. THIEVE FROM THIEVE… GOD LAUGH!!! LMBO

Daffy is one of the most loyal men out here lol whatever he has to do to make sure seh Robbas bring home de right amount a stolen goods to resell, HE SHALL DWEET lol I am imagining the 2nd floor of Macys hahaha… Mi belly a hurt from all this laughter lololololol

Was it by the elevator where there’s ample room to kick, tump and box dung internet bad people???? Dwlllll this a comedy starring the best clowns smh these thieves and wannabe celebs just nah go learn lol… The battle of the shoplifters. Send on the video footage right away LOLLLL

2. Can u imagine how dis a one a bawl out sah d other one a tief omgggg almighty ROBBAS MEMBET U A USE PPL NAME MINE U SEF OMGGGG WHY UNO GET A JOB AN CHILL LIKLE .

1. No man Met, de weather kinda did eass up likkle bit lol the wind gust dropped lol even if it neva drop, now a dem selling season eno dem haffi get holiday gift cards lolll

2. Met, but dem get Christmas orders and dem need to deliver to dem clients. Chrismuss a come and dem waan dem Yahma.

3. By all means unno plzzz run een n dun dem ya but I must ask a small teeny weeny favour.Plz to miss Princess Apple with this bs zeen.It simply wouldn’t be fair since Princess been moved on pass all this ere drama n stress.

Thanks much n unno carry on now.

1. Apple is played out and so is your obsession with her. Chill B. She’s a crook like all others – fake body, uneducated, poor parenting, scammer… She no different. Get over it, you’re annoying.

1. U need to get over ur obssession with my obssession with princess Apple !u gonna be annoyed till froth n nose naught a run from all ur ovaries!

When u a engage inna ur foursome n the 3men dem sey ur pun pum played out WHY u NEVER find fault then?ALL u did was turn back way n tell them use the other hole no true?

Listen cuss Apple as unno have a like ,mi ALWAYS sey dat but don’t bomboraasfireclaat come Gwaan like yuh want come censor mi bout who n what me LOVE.go SYM a million times!Go sym again!

1. *boy.*is.*fi not fe.*and not *an.SYm means Shut Your Mouth(smle).not gonna diss Apple’s hubby cuz I Don’t have a reason to. U mean oesophagus right or is becuz u is an American slimecumbucket u use that spelling? U see how mi make ur day by tekking the time to reply to yuh?mi nuh argue with swirly birl n if yuh is a woman there are over the counter creams to get rid of that smell below n stop the itching York pharmacy a jamaica closes 11:30pm u still can ketch a flight or a robot taxi oo.mi can’t bother to argue with UFO like u anon cuz u is a uniDentified Fool ODOR.blessed night to you!

4. But Met Robbas a use someone name i dont even kn if d person kn an she cah even chill an den fi come post up fake body an clothes an talk bout ppl a hate pon dem how dat???? I could if i wanted to …BUT MI FRAIDDDD A POLICE AN PRISON LAWD GOD DEM WOULD A CATCH ME R9BBAS MECK IT A JOB 8F TIEF D PPL DEM TINGS AN TINK IT CUTE

5. MET dis is no make up story mi kn a gal wah use to dweet inna queens mi kn her good good cause mi an her use to talk plus mi use to buy things fr er an dem tiad fi hold er a long island an she get bail an dem.pon probation d gal goh back go tief she did love NICOLE MILLER THINGS DEM … MET… judge tell d ppl dem fi check how much time she work and pay tax since she here fi ….24 yrssss yes ..24 YRS AND GUESS WAH dem could find one day!!!!! NOT EVEN ONE AND SHE GET DEPORT YES NUFF PPL KN ER INNA QUEENS YAH .

1. If you nah go call names no badda post no half story cause we no half step round here. Now we haffi go research and see which Queen thief get ketch and dip smh you making this more difficult than it should be lolllll smh Nicole Miller?????? I shop at a store that sells REAL designer clothes and NM is one of them… $10 for every dress. Me have to go buy me holiday dresses and gowns cause $10 beyond reasonable lollll

1. Run di link, cuz one Inna mount Vernon it look rif raf but trust mi gud tings in di yuh haffi look. But dem get out a orda now an all waan $25 fi fo dress dem. Mi iggy cuz mi cheap. Me is a baller on a loooowwwee budget.

6. PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT: EVERYONE CHECK THEIR CREDIT CARD STATEMENT!!! MRS APPLET PURCHASED BALMAIN DRESS FROM LUISAVIAROMA.

7. Sixteen is the only thief that lives in queens and got deported. Back to Robert! Daffy, Robert , Tk and the mother were all is Macy’s stealing. TK got her ass beat up and Daffy and Robert plus the Mom trying to buy out the fight after TK got her ass whipped. They started screaming who is thieving, then Lp came down on them. These people are crazy! I can’t !! How could you be with your Mom and your man stealing together. I wrap my head around this. This is some real Jerry Springer shit.

8. Ano noh affa story miss an mi nah post her name soh goh drink sum tea an goh a u bed MET si me email soh if she ask me a who.i will tell her but me nah post her name mi jus post dat fi show sah a serious ting a gwan now wen dem hold pol inna dem store and yes ..she use to love nicole miller even if it cost 1 dalla every bady have dem likes plus some tief noh parshall

9. She was your friend and you use to buy from her now you a chat her business how much tax you pay? When you was buying the stuff you never have no problem so what happens now? Kmt you sound like a two side cutlas

10. MOVE U SPOIL PUSSY FROM YAH YES MI BUY FROM ER AN MI NAH CALL HER NAME D REASON Y MI RITE IT A FI SHOW WAH GWAN WEN DEM HOLD DEM AN DEM.NAH WUK NO.WEY AN PAY TAX IF DEM DID A DOU DAT DEM.WOUKD HAVE A CHANCE SOH GOH SEEK HELP WID U PURPLE PUSSY OR GOH DRINK SUM BLEACH NOH CARE WAH U SAH MI NAH CALL HER NAME

11. 2 SIDE CUTLASS LIKE U MATE WAH A HIDE UNDER U BED AN U MAN WAH A SLEEP WID U SIDE MAN LOOK YAH GAL LOWE MI AN MOVE ON U FOOL ALL U A DOU U CAH MECK.MI CALL NO NAME GWAN BOUT U BUSINESS AN GOH PAWN OUT U PUZZY FI A TURKEY FI TOMORROW AN LOWE MI

12. Nuff ppl buy from tiefing ppl but dem just nah dweet dem sef mi nah trouble no bady credit card an mi nah dou dem.sinting fi cum hype cause wen ppl.get catch it nasty an bad america rough but better life dah yah dan most places plus mi neva cum a farin fi get dip mi kn nuff tief but dem work same way an u will never si dem a hype like Bobbette dem. Look how much ppl just goh inna store an call dem link fi teck tings wah dem wah but dem noh bright like bobbet

13. And what is the list going to stop? Some of ultimate are really retarded. You worrying about s list trump just won are you legal in America? The thing about most of you is you waist your time worrying about the wrong ppl when you should be concern about yourself and your family. Don’t let bobette stealing hurt up your head when you die god will never ask you about her mind your business

14. If having a child in America can’t save you from deportation you really think paying taxes can lol you bought the goods knowing it’s stolen goods so you just as bad stop hating. Next time work hard pay your taxes and go in the stores and pay for your stuff. Bout you not calling name bitch have several seats y come her in the first place to talk the girl business you is a informer. It’s bitches like you be mad cause you broke don’t even have the half price money do you do what you do best which is hate . Let’s state facts your x friend bin here for 24 years and never once work to pay tax? The only way I see That possible is if she is illegal and when you see illegal you cannot work and pay taxes so if she was here illegally no judge gonna check if she pay tax to save her grog with your bullshit story

1. She dropped enough hints for people to call names, somebody seh a MAN VOICE SIXTEEN she a talk lololol SIXTEEN weh rape man need fe get locked up abroad yes but to the one weh seh she nah call no names lol she nah call names because she’s clearly a punk who fears retaliation lol not getting discounted stolen goods lolol bout nah call names lol she’s an accomplice that’s why she’s so adamant about not calling names hahaha she all send in story without name smh ditzy chick dat man.

15. Anonymous why u bad Suh a which man Sixteen rape I didn’t know she was deported unu too lie man wen dat happened the girl live in a har house a queens wid her baby father

16. Happy Thanksgiving to my American neighbours….unno food pon IG a kill me…..staaaap it. …@Met u know say more time u nuh really comment pon di Bronx Zoo unless the mixup and blend blend xtra noice….but mi completely undastand…..dem story naw change till America dip dem rossssss…mi tired a dem….they are the reason why Kandi and ar minions can lick out pon Jamaicans…..they are an embarrassment to hardworking law abiding and progressive Jamaicans and mi cant wait fi log on one day and hear say APPLE YM DAFFY KERRY SUSHANNA etc etc get dipped. Disgusting bunch