MESSAGE TO FISH WIDOUT FIN DAFFENEY

Daffy apart from yuh ina did store a teef wid Robbas and har batteyman fren..as di only so called straight man Daffy? No wander Mappy beat yuh like a drum..Robbas was also facing har mate-mate..Yes Daffy yuh figet seh di next girl and Robbas did a war ova Bready…Daffy yuh nuh memba? A suh yuh love likes dat yuh a run behind Robbas and all a send threat when di gyal draw har knife and yuh done know di girl and Robbas did a skim off Bready buddy rim. Daffeney goodas yuh nuh have no shame all sake a likes yuh itch up under Robbas………….Robbas you yuh madda and yuh sister di people dem seh dem tired fi bring up di tings dem whey uno a use fi obeah uno way outa jail..Every baddi whey guh dung uno a beg dem fi bring up di tings dem..di people dem seh dem tiyerrrrrrrrrrd a di ile ile. Worthless Daffy obeah mampala Daffy di people dem seh yuh fi try whey yuh seh yuh a guh try

daffy

22 thoughts on “MESSAGE TO FISH WIDOUT FIN DAFFENEY

1. No man ppl talk up,Daffy look like man u all? Robbas tuff like a boy n daffy soft like girl..bready was a battyman them all a 100 hot mess..but memba bready did have up him obeah n still dead the obeah run out after a while mi hear u always hv to redo.I know a man that was wearing a obeah ring feds pick up him n he had on his ring 1st thing mi ask is if he had on the ring because him ack like him was untouchable with him ring…mi belly mi laff till mi weak out

2. Met,met u see u,mi weak met sey him did need 5 ring. Mi want tell them seek GOd.met bring u fingers come mek mi beat them because u a kill mi

1. Mi know mi nah talk fiction cause one a di ring dem did all bruck offa ninja finga and him go back go replace it :nohope

3. Met mi nah play wid u, suh ninja wear obeah ring n who out fi get him? Met u did know Jackie Remsey big big Teef n Sandra White,Sandra Thomas n black Beverly? They all use rings, oil n powder all still got deport.Robbas,apple,Mitchell n all u ladies obeah nuh wok

4. Mi have a fren who low down do daffy. Mi tell her him a batty man, and send har links afta links weh ppl a seh it pon pink wall she she nuh cuz him nuh act gay. Idiot. She seh it nuh really big but him romantic. Robbas love call down the phone wen dem a sex and it bruk har vibes. Lol.

5. Met mi ago leave the wall eno because u a kill mi,met 1 fi gun shot 1 fi HIV 1 fi court 1 fi good luck n 1 fi give him a place a sting Jesus if u not busy please come

6. Met u see if mi follow u mi tun back virgin inna my queen side bed Mississauga Canada. Mi always go have a little drink a Toronto every now n then n met n ar comment dem a keep mi home.met stop give mi joke n mek mi go out n go mingle please. Met sey the next hand full him soon use him toe. But no u really think obeah work? I honestly believe its in the mind if them put some a that believe in God u see them would be better

1. Mi nuh know if it work cause nuff a who going to church ina obeah dealings. When lick out pan Ninja the other day wid di ring dem him seh him believe ina God and a God him seh so mi nuh know if a God a work fi him or di obeah.

7. Daffy is sleeping with this little 23 year old boy name Kevin that lives on 233rd in the Bronx. Is true , him talk seh Daffy buddy very likkle but he is very romantic and gives him alot of credit to don’t expose him. It stink pon White Plains Road. Robert sorry but he sleeps with man too.

8. Daffy is sleeping with this little 23 year old boy name Kevin that lives on 233rd in the Bronx. Is true , him talk seh Daffy buddy very litle but he is very romantic and gives him alot of credit to don’t expose him. He said he is going to bring down Robert. stink pon White Plains Road. Robert sorry but he sleeps with man too. Sorry boo

9. Met how you don’t post the girl than win the fight in Macy’s she name KC she walk with Trisha and Brent she use to party but from one man talk say she give him aids she stop party. Toni Kay you and your sister brave to fight a girl that knownly have AIDS when Brady die it came out that that’s the girl that gave Brady AIDS robbas you need to go doctor

10. The has no HIV. The girl show her health record when they start spread the rumor. Is Robert and her family walk and scandal the girl. It is not true!

11. Starbarbie says she is still the baddest bitch in dancehall $7000 dress .
    Then she deleted the post, who she throwing shade at???