LISA HYPER FINDS LOVE

35 thoughts on “LISA HYPER FINDS LOVE

1. This picture doesn’t say ‘couple’ so I doubt they are a couple, but what a thing little weight can do man!

Lisa, you look good girl! :recsel Keep it right there, don’t put on any more or take off any.

2. Why would she regret her tatts? sound so stupid.. the man clearly dont care if he chose her with the tatts on her body… bet you have not one tatt and still no man… just be happy for the girl and keep it pushing.

1. Me saying that has nothing to do with the man! I made a statement abt the tatts because of how good she looks so can imagine her without the many tatts esp in a dress like that! and Stupidity has nothing to do with my statement! No man? U seem to make man ur business cuz i dont see how me not having or have a man drop in!

3. I’m so happy for Lisa,then wait deh mi Neva hear seh she did deh wid a old tiefing now so call producer bwoy name kirky shine from new York now that deported and live a ja…big upgrade Lisa bwoy a mad over weh him lose,abaay Fi sum loser bwoy,kirky a fake an real gal clown an news carrier

4. I’m so happy for Lisa,then wait deh mi Neva hear seh she did deh wid a old tiefing now so call producer bwoy name kirky shine from new York now that deported and live a ja…big upgrade Lisa bwoy a mad over weh him lose,abaay Fi sum loser bwoy,kirky a fake an real gal clown an news carrier

5. Shines a old tief from Florida,2 face back stabbing MADDA f**ka,mi glad mi fren Lisa upgrade from dutty kirky.wanna b boss,ask bout him a Florida,a real tekka/tief,now wanna be producer of allfacesent..can not trust him period,glad Fi yuh Lisa because him a woman beater too.

6. I’m sorry but I can’t shake the feeling that at best this is a two nights stand. If not then congrats Swyper,you’ve come a long long way from blowing kartel’s flute.

7. I’m sorry but I can’t shake the feeling that at best this is a two nights stand. If not then congrats Swyper,you’ve come a long long way from blowing kartel’s flute.

8. You never had a gyal blow your flute yet and you forgot about it. Fu*k off and let Lisa prosper. If you want a image to remember go find your stinking apple and take a bite out of her, take a pic and keep that in your damn memories.

9. A one gal mi Eva see look crawny maga an crawny wid weight…. No man a how she look Suh? A wah gwan Fi har music.

1. Latty gi r a pass man had it not been for those hideous tattoos she wouldnt been called so many names then like”crawny”

10. What is in a person pass leave it alone she blow kartel flute .that nuh mean the girl condem Lisa yuh look good .

11. Lisa mi fren a jus d other day mi ask bout yuh thru a mutal fren enuh an mi did a hear say yuh fin new man but now mi believe,mi Fi tel yuh mi fren mi happy fi yuh because d last time mi see yuh mi know yuh Neva did happy wid d bwoy weh u did lived wid weh name kirky,plus how mi hear seh him a chat yuh behind yuh back mi glad and happy fi yuh mi fren,yuh look happier a now him ago mad an try fi act up pon ig like him a somebody,dutty stinking kirkyshine guh chuck throw a dead dog old pussy liar mixup to like dutty suck batty bwoy kirkyshine mi glad mi fren lef yuh old joncrow batty bwoy an pussy liar a tell lie pon d gal dem pussy Lisa keep yuh head up mi fren

12. Bwoy lisa u luk happier nw mon.mi glad fi u jus keep yur head up mi gal an keep people out a u bizniz mi girl,an to @krystal comments up top,if a di same kirky wi a talk bout,him a Nuh nobody from long time,mi see him bbymother di other day in the mall and shi a gimmi sum low dung,him fi glad him puppa dead lef a house fi him an him sisters wi him a hype over like a him buy it plus him MADDA look out fi him wid di car weh him a drive,r.i.p to him MADDA and puppa but him a wait pon di dead insurance money fi go hype pon ig but a gwan like him a summaddy an a scammer ting him inna to,lisa mi glad fi yuh an mi wish u well mi luv dutty kirky stop hype over yuh an u sisters dead lef and thank god fi yuh parents dutty mouth bwoy,chat woman like dem a dog mi glad Lisa wise up an to di gal weh probably inna u life shi beta open har eyes wide an stop let u fool har wid people tings and dead lef

13. I seen her at that party she wore that dress too, at first I couldn’t recognize her she sure did put on a lot of weight. America has been good to her for sure and her young man is nice looking too, good for you Lisa Hype do you thing my girl..