LIVE LIVE BROADCAST – OBAMA TOWN HALL MEETING WITH YOUNG LEADERS IN JAMAICA

ROPE IN AND MI LIKKLE VIDEO PERSON PLEASE RECORD WHEN IT START…..WE WAA HEAR WHAT A GWAAN PAN WHAT A GWAAN

https://www.youtube.com/watch?v=XwLjtyyVfEY

0 thoughts on “LIVE LIVE BROADCAST – OBAMA TOWN HALL MEETING WITH YOUNG LEADERS IN JAMAICA

1. Bwaay,nah lie some a dem question couldah stay..”stress management book deh bout, read it, plus dem hab a class or two a UWI bout stress management”. Like, splain di real reason u deh here! Aftah dat it was interesting to listen, Steppa him…lol 🙂

Thenk you Met 🙂

1. Di stress management question was very good because Portia can learn a ting or two..U nuh hear Obama say him have a very good temperament ? Portia fi pick dat up to because sometime she gwaan bad ina di Parliamentary house deh ..although she a learn or she use di temperament selectively fi when she outside a Jamaica because when di gay bait dem did a bombard har wha day she neva flinch…….. (ah mussy dat dem teach har still :ngakak ) If a did ina Parliament or round some ghetto people in Jamaica she wudda galang

1. Mine how u talk bout Sista P….people de pan cloud nine right now….if she caan cus u someone else will

2. Well Sis P nuh hab UWI degree Met? Dem did ah teach stress managment deh, and she must did get dah lesson, but as u seh she nahn use it a yaard!! Suh she know bout it,so dat is on har..dah girl shouldah did ask a bettah question Met,fi di masses, talk di truth. Sis P gots har Docnahnfret from UWI, nuh true, suh she awright? U can stay deh bout good question. Young lady shouldah did get up and seh “Splain what you doing here?” caz not even sis P seems to know. U nuh wahn hear from the “horses” mouth Met?, mi wahn hear, even if it nuh guh suh..u hear how him tidy up di China/Caribbean tory..hmm,mm . :ngakak :ngakak

1. whey u say sistah p got? u know mi jus look pan har nails and portia cudda put on a very dark nail polish…Mi say him neat up bout China nice and clean…him put it out deh seh dem nuh fraid a dem but countries fi be careful a dem a deplete but hm rightly a seh him nuh response fi who waa deal wid china di us done have dem plan and dem doe fraid a dem

1. Met u nuh si Portia shoes wah she wear guh out innah nigh guh meet di Prezzi. She seh naturality tuh har ting, except di hair at times. Lady P seh she hab betta tings fi do wid har toime!! She nevah du pan inna di tenk u spetch, but when POTUS deh seh tenks to har,she not even look innah di man direction, nuh know why, but she give up big hug dho!! DWL

2. Tinan nuttin cyah go wrong when u shut u mout eno…and Portia mek sure tek dat option..How u mean if me see Portia shoes? A me first spot out the shoes oo and put it up on Facebook because that shoes is not of this century noh sir..

1. No it was very relevant and it showed up the Jamaican government in my opinion..Dem can’t move until the U.S say move…They should legalize it to some extent so that people can benefit from it medically and it would be a good way to bring us out of debt.

2. Not stupid at all. The legalization of marijuana is very relevant. Many countries are debating whether or not to legalize it. As the president said; if Jamaica should legalize marijuana, those with money may come in and benefit from it, (dont quote me). In my opinion that’s a very relevant question.