You’re not giving us anything to talk about my dear because even when there is nothing to talk about we will talk. I suggest you continue, because it is a good look otay…
CAPTION-mslegendary
3 hours ago
#TbT me and Skabama lol @skattaburrell
0 thoughts on “LOL DIS CALL FOR DI WATER COCONUT BEFORE DI PUSS BRUCK IT”
When satara did a tek skatta he was not single & she did take him wid whole heap a attitude too! She & her fren dem throw wud pon di gyal & di gyal jus leave her to skatta, she did all send een di gyal pon ya so look now inna no time same ting happen to her smaddy jus tek him & she cant do nothing bout it more than back up karma is real
:nerd, u know seh dis gal yah revengeful in a nasty way tho. A likkle bit off topic. Met u know seh Skats always remind mi a some ole thiefT from round a lane, im and dem pickpocket pointing fingahs deh. Bwoii dis girl just wow..some people wi tek any kind a publi dem can get,bad or baddah it may be. Mi just she, footah and all mud to go away silently.
scatta all a celebrate cah mi neva si him bun a spliff YET…..SCATTA U NEED FI STOP SCATTA YU SELF BOUT DI PLACE AND GET YU ACTS TOGEDER ….EVERY ARTIST WEH COME A DOWNSYDROME U BOOST DEM AND LATER MEK DEM …………SCATTER :cool
Diss is disgraceful where is her family/pr person nuh body caa tell her fi stop it it nuh look good none tallll …den a dem ya a Jamaica celebrities…a dem ya celebrities di young ppl dem ave fi look up to..smh an all wey a gwan none a di song dem naa go further than limelight club….she tink diss ago stretch till December fi she go sting…come on now go look fi u shame tree man
Go ISHWANA !! U and d man look GREAT together. See she have d F**K glow?
And from d mark jus buss Footah did all lick her in front of people yesterday. She has ALL RIGHTS to move on. When he was sexing WHOLE HEAP of puss-SAY , he was NOT studying her feelings.
Footah : ” STEP ASIDE NOW, another man is taking over !!!!! )))). ((( Beres Hammond))
Wait… Footah and Skatta look likes TWINS
(( deadings )))
– ISHWANA SAY fire fi man bleach… D BLACKER HER BERRIES, D *SWEETER* HER JUICE !!
Ooooo
Big up my girl. U love d man dem natural
I have NOT a bad word to say afta she looks HAPPY in that picture !!
HOW MANY YEARS she sacrificed and took EMOTIONAL and physical abuse again ?
Ooooo … Okay then .
Only ting Skatta look like he ” abusing ” is BRUISING UP her pum pum.
ALL of unno MISS d mark.
– SHE CALLS HIM ” SKABAMA, it is a play on the word ” OBAMA. ”
She ah say discreetly / secretly that : SKATTA IS D PRESIDENT !!
Oooooooooooooooooo
She nah nuh ambition r clasd. She need fi sit her silicone self down n spent all this on her son who seems like is not of importance to her. Nuh matter wat foota do she should be strong enuff fi remain calm n rass quite for di sake of her son. Look how rass long she a get kick box etc n she did quite so y she cah leave quite too. To me foota is being di bigger person in this situation. Him cup a overflow so him a talk the things dem now. But foota how yuh fi a try turn a hoe into a house wife. Kmt once a bitch is always a bitch.
Ishawna a stoop 2 some low low levels fom whadday when u haffi a do half naked videos n a tek picho wid all kinda man den u kno she a try scrape up har career. She don’t look bad but har song dem nah bingo at all n if she keep on wid dem bag a tings here her iron baloon music catalog will stay grounded – keep trying but them stunts here nah wrk my girl no maam!!!
mi want to know where satara deh? :cystg
somewhere acting like a lady which is right..she tek whey harself she have shame and pride obviously
regardless ah wah fudder did…she Neva should a dweeit. caan do what a man do and still be a lady.
she wasn’t a lady to begin with.
She neva haffi f**k eena di camp! ah dat mi meanb she coulda go outta road.
Plain and simple!
Ishawna eye dry bad.gal u bad nuh bumbo brush
O dear, they color coordinating too :hammer
And dat skeleton a enjoy de mix…girl u nah BINGO :alay: Him did get car now him get gal to! lol
But this guy resembles Foota; maybe thats why Foota mad?! :malu2
When satara did a tek skatta he was not single & she did take him wid whole heap a attitude too! She & her fren dem throw wud pon di gyal & di gyal jus leave her to skatta, she did all send een di gyal pon ya so look now inna no time same ting happen to her smaddy jus tek him & she cant do nothing bout it more than back up karma is real
Karma is absolutely real: just leave certain people tuh time and it will catch up to them…
:nerd, u know seh dis gal yah revengeful in a nasty way tho. A likkle bit off topic. Met u know seh Skats always remind mi a some ole thiefT from round a lane, im and dem pickpocket pointing fingahs deh. Bwoii dis girl just wow..some people wi tek any kind a publi dem can get,bad or baddah it may be. Mi just she, footah and all mud to go away silently.
**mi just want she, footah and all di mud**
Ihawna dem need yu a Syria ,,,u brave bad
:hammer
scatta all a celebrate cah mi neva si him bun a spliff YET…..SCATTA U NEED FI STOP SCATTA YU SELF BOUT DI PLACE AND GET YU ACTS TOGEDER ….EVERY ARTIST WEH COME A DOWNSYDROME U BOOST DEM AND LATER MEK DEM …………SCATTER :cool
Downsyndrome :hammer :hammer
Suh how foota seh skatta naa wife har? Skabama in love lol
Diss is disgraceful where is her family/pr person nuh body caa tell her fi stop it it nuh look good none tallll …den a dem ya a Jamaica celebrities…a dem ya celebrities di young ppl dem ave fi look up to..smh an all wey a gwan none a di song dem naa go further than limelight club….she tink diss ago stretch till December fi she go sting…come on now go look fi u shame tree man
so met weh u say bout dis………….lolllllllllllll hi let u dung………..lol
no words oo
lolllllllllllllllllllllllllllllllll……………….u no easy enuh………….lollllllllllllllllll mi waan u seh summen mi like hear ur views……..lol
Go ISHWANA !! U and d man look GREAT together. See she have d F**K glow?
And from d mark jus buss Footah did all lick her in front of people yesterday. She has ALL RIGHTS to move on. When he was sexing WHOLE HEAP of puss-SAY , he was NOT studying her feelings.
Footah : ” STEP ASIDE NOW, another man is taking over !!!!! )))). ((( Beres Hammond))
Wait… Footah and Skatta look likes TWINS
(( deadings )))
– ISHWANA SAY fire fi man bleach… D BLACKER HER BERRIES, D *SWEETER* HER JUICE !!
Ooooo
Big up my girl. U love d man dem natural
I have NOT a bad word to say afta she looks HAPPY in that picture !!
HOW MANY YEARS she sacrificed and took EMOTIONAL and physical abuse again ?
Ooooo … Okay then .
Only ting Skatta look like he ” abusing ” is BRUISING UP her pum pum.
ALL of unno MISS d mark.
– SHE CALLS HIM ” SKABAMA, it is a play on the word ” OBAMA. ”
She ah say discreetly / secretly that : SKATTA IS D PRESIDENT !!
Oooooooooooooooooo
Real BIG up yuhself… Yuh comment is BOSS : ( I am WEAK ))) deadings:
” ISHWANA DEM NEED YOU AH SYRIA . YUH BRAVE BAD ”
(((((((. Five Stars. ))))))))
She nah nuh ambition r clasd. She need fi sit her silicone self down n spent all this on her son who seems like is not of importance to her. Nuh matter wat foota do she should be strong enuff fi remain calm n rass quite for di sake of her son. Look how rass long she a get kick box etc n she did quite so y she cah leave quite too. To me foota is being di bigger person in this situation. Him cup a overflow so him a talk the things dem now. But foota how yuh fi a try turn a hoe into a house wife. Kmt once a bitch is always a bitch.
Ishawna a stoop 2 some low low levels fom whadday when u haffi a do half naked videos n a tek picho wid all kinda man den u kno she a try scrape up har career. She don’t look bad but har song dem nah bingo at all n if she keep on wid dem bag a tings here her iron baloon music catalog will stay grounded – keep trying but them stunts here nah wrk my girl no maam!!!