LOL DIS CALL FOR DI WATER COCONUT BEFORE DI PUSS BRUCK IT

You’re not giving us anything to talk about my dear because even when there is nothing to talk about we will talk. I suggest you continue, because it is a good look otay…
LOL-Optimized
CAPTION-mslegendary
3 hours ago
#TbT me and Skabama lol @skattaburrell

0 thoughts on “LOL DIS CALL FOR DI WATER COCONUT BEFORE DI PUSS BRUCK IT

1. O dear, they color coordinating too :hammer
    And dat skeleton a enjoy de mix…girl u nah BINGO :alay: Him did get car now him get gal to! lol

2. When satara did a tek skatta he was not single & she did take him wid whole heap a attitude too! She & her fren dem throw wud pon di gyal & di gyal jus leave her to skatta, she did all send een di gyal pon ya so look now inna no time same ting happen to her smaddy jus tek him & she cant do nothing bout it more than back up karma is real

3. :nerd, u know seh dis gal yah revengeful in a nasty way tho. A likkle bit off topic. Met u know seh Skats always remind mi a some ole thiefT from round a lane, im and dem pickpocket pointing fingahs deh. Bwoii dis girl just wow..some people wi tek any kind a publi dem can get,bad or baddah it may be. Mi just she, footah and all mud to go away silently.

4. scatta all a celebrate cah mi neva si him bun a spliff YET…..SCATTA U NEED FI STOP SCATTA YU SELF BOUT DI PLACE AND GET YU ACTS TOGEDER ….EVERY ARTIST WEH COME A DOWNSYDROME U BOOST DEM AND LATER MEK DEM …………SCATTER :cool

5. Diss is disgraceful where is her family/pr person nuh body caa tell her fi stop it it nuh look good none tallll …den a dem ya a Jamaica celebrities…a dem ya celebrities di young ppl dem ave fi look up to..smh an all wey a gwan none a di song dem naa go further than limelight club….she tink diss ago stretch till December fi she go sting…come on now go look fi u shame tree man

1. lolllllllllllllllllllllllllllllllll……………….u no easy enuh………….lollllllllllllllllll mi waan u seh summen mi like hear ur views……..lol

6. Go ISHWANA !! U and d man look GREAT together. See she have d F**K glow?
    And from d mark jus buss Footah did all lick her in front of people yesterday. She has ALL RIGHTS to move on. When he was sexing WHOLE HEAP of puss-SAY , he was NOT studying her feelings.
    Footah : ” STEP ASIDE NOW, another man is taking over !!!!! )))). ((( Beres Hammond))

7. Wait… Footah and Skatta look likes TWINS
    (( deadings )))
    – ISHWANA SAY fire fi man bleach… D BLACKER HER BERRIES, D *SWEETER* HER JUICE !!
    Ooooo
    Big up my girl. U love d man dem natural

8. I have NOT a bad word to say afta she looks HAPPY in that picture !!
    HOW MANY YEARS she sacrificed and took EMOTIONAL and physical abuse again ?
    Ooooo … Okay then .
    Only ting Skatta look like he ” abusing ” is BRUISING UP her pum pum.
    ALL of unno MISS d mark.
    – SHE CALLS HIM ” SKABAMA, it is a play on the word ” OBAMA. ”
    She ah say discreetly / secretly that : SKATTA IS D PRESIDENT !!
    Oooooooooooooooooo

9. Real BIG up yuhself… Yuh comment is BOSS : ( I am WEAK ))) deadings:
    ” ISHWANA DEM NEED YOU AH SYRIA . YUH BRAVE BAD ”
    (((((((. Five Stars. ))))))))

10. She nah nuh ambition r clasd. She need fi sit her silicone self down n spent all this on her son who seems like is not of importance to her. Nuh matter wat foota do she should be strong enuff fi remain calm n rass quite for di sake of her son. Look how rass long she a get kick box etc n she did quite so y she cah leave quite too. To me foota is being di bigger person in this situation. Him cup a overflow so him a talk the things dem now. But foota how yuh fi a try turn a hoe into a house wife. Kmt once a bitch is always a bitch.

11. Ishawna a stoop 2 some low low levels fom whadday when u haffi a do half naked videos n a tek picho wid all kinda man den u kno she a try scrape up har career. She don’t look bad but har song dem nah bingo at all n if she keep on wid dem bag a tings here her iron baloon music catalog will stay grounded – keep trying but them stunts here nah wrk my girl no maam!!!

Leave a Reply to Real Cancel reply