LOOK AT GQ

6 thoughts on “LOOK AT GQ

1. Some ppl haunted nah bloodclaat. Nuh this dude said he was turning over a new leaf and blah, blah, blah.

2. Caan stand dah Pungguy yah, nuh time, nuh day.
    Gay Queer aka Gq Dwight,all di Gq Purple Star di one wid di wide hip whea eva ah lick feem lip,all me like yuh mi change my name dawg from GQ me and no Pungguy caan have di same nickname although GQ purple you kind ah questionable tuh,fi push up pelico in ah your buttocks carry guh england mek mi

1. Me did a Wanda what was purple Star claim to fame besides Yankee and Bogel dem fallarah.. him last babymadda swear she win di prize while a she AFFI a take care house land and Carr while boy siding a lick lips all day.. poor girl. It’s is a hell of a thing when you book smart and no street smart girl wise up and go find a real rich man a LEGO dat leach deh..no body no wah him cause him brukk and fuckkk out. The worst thing is him coulda a bun you left right and center while u a slave fi pay di bills..

3. I believe Dwight Hermit swings both ways and I have my reason to believe this. You do not need receipts when you have been around someone and observed their questionable behavior. GQ for sure is gay and that I also know to be a fact because he tried some FUNNY shit one day and I had to check it real quick. GQ hunts young males and turn them out. He’s nasty as fuck.