LOOK PAN DI BUS AFTER DEM TUN IT BACK OVER

MI NUH KNOW IF PEOPLE IN JAMAICA NUH KNOW BOUT ROAD SAFETY…YUH CANT HANG OUT OF A MOVING VEHICLE LIKE THAT ESPECIALLY WHILE IT A DRIVE AND MORE DAN ONE A DEM DID A HANG OUT A HAUL DOWN THE BUS

facebook_1428414460852

0 thoughts on “LOOK PAN DI BUS AFTER DEM TUN IT BACK OVER

1. dem always say the laws dem a BABYLON LAWS. to hold us down. everybody a bun fire pon BABYLON LAWS. but honestly the BABYLON LAWS dem some what make us civilized . to protect us . to make us more intelligent than the animals , dogs , pigs etc. sad this happen star.

2. Did the girl and the guy survived that was dancing to the side a di bus….but di tire dem look all thread out

3. Life is so funny I was on my high school reunion and we passed this bus as it was being stop by the cops we didn’t know why tho however I do remember the young lady dancing outside the window

4. Good Afternoon Met/Metters,
    I was in Jamaica recently and unfortunately this kind of wrecklessness and disregard for ppl’s lives is still in full effect. I was driving by and I saw a flat bed truck ladened with what looked like cement blocks, uncovered,just like that. No banding down to secure the tranported goods. Now if that truck had dropped in a pot hole or for any reason just tilt over ALL a dem cement deh woulda ended up pon top a somebody and dem vehicle. Mi just tell my driver pls hurry up and overtake this impending wreck.

1. Jamaica need traffic police and wardens fi mek sure motorists carry out the law..If that truck turn over imagine the lives that would have been lost because a dem loose brick deh

1. Traffic wardens and police ain’t doing shit. All dem love do is teck bribes instead of write tickets and impose the law. If you meet 2 who serious about law and order and doing what is right you meet plenty.

1. di traffic police dem out pon road a hustle people dem. dem need fi start get expose, people tape dem and plus them pon di news like how dem do a foreign

5. wah dem need more police a round di school area dem. wah di driva dem speed like dem deh pon di high way and fi stop di dutty old man dem who a guh fi solicit di unda age kids dem. but di dutty police dem cyaan tek a change off di kids

6. My neighbour was in that bus she lost her arm completely and is battling for life in hospital now. It was a trip from kingston

Leave a Reply to Startled Cancel reply