LOOK PAN DIS FIRE

DEM SEH SOME PEOPLE AND THE OWNER HAVE A FIGHT AND DEM RUN GO BUN DOWN DI PEOPLE DEM HOUSE. ALL LIKE THIS DEM FI GET LIFE IN PRISON FOR

6 thoughts on “LOOK PAN DIS FIRE

1. This is terrible. My house is a two bedroom in Portmore and it cost so much, let alone this house. Mi feel it fi dem. As di yute sey, him madda, sister or niece cudda get trapped in there.

2. Mankind evil as f**k!!!!! Beat up di youth ova a lighter and now burn down di people dem house!!! Death sentence fi dem.

3. GOD IS ABOVE ALLLLL – GOD CREATED ALLLLL! GOD IS ABOVE ALL GOVERNMENT POLICIES AND EVIL MEN!! The question is HOW IS GOD SUPPOSED TO COME AND SAVE SUCH EVIL PEOPLE!! Stop talking about life if so hard! Jealously and badmind is what is going to make it harder! Nasty dutty stinking half staving shithouse dem! Ignorant nasty and fool! Stop sending these evil fools your money!! YOU CANNOT SAVE PEOPLE FROM THEIR HEARTS!! There is institutitional implemented proverty and oppression and then there is evil and wickedness. LONG TIME HIM BADMIND THE MAN AND WANTED TO DO THAT. My goodness man. Lose all you have over a lighter??? Dam ignorant barberic fools.

4. From long time dem love bun out ppl. Wickedness leggo off like sand pon beach in deze time sah. When Elijah and dem man dem did guh up inna cave and live widdi wild beasts I understand why. No way you can untainted in deze times if you live openly in the world, you haffi go off grid and remote fi find some peace.