MESSAGE TO BREED EASY IN 2017

Hi Met, can u put this as a post? And delete this comment since it’s not for this post. Thanks! I want this suckington to stop call up mi man name. Him cover over here n him friends them so he must get the mssg.

BBC short ugly suck p**y fi likes Breed Easy stop call up mi man name. When u cldnt pay ur bbc mortgage n bills them n cldnt buy food is my man u call n beg money u forget? N u never tell him thanks yet. How much time u broke including recently n u call him n a beg him money n tell him u problem them. Him never hesitate or hitch to send on money to u p**yhole. when pple a done u my man pick up for u. Don’t forgot u use to f**k mi friend n she run u. Suck fi likes breed easy is not my man fault u a pose up with certain bitch n a next man a f**k n mind her behind u back. Talk how u start suck the big whoring sadomite old gal p**y fi clothes, shoes, food, car n bed to sleep in since u run way from Texas come Atl. We not talking about the dwarf them team leader wi a talk the old whoring streggeh whey pimp use to mek she sell her p**y from state to state n suck old man n woman fi money n have her on dog leash inna motel fi days. A she same one a tell pple u a f**k her n sey she buy u clothes n shoes n how ntng nah gwan fi u. A long time me a hear sey u f**k n suck fi likes n I never believe until me hear the old gal say it out her mouth over the phone same place in Atl. So don’t blame my man fi u suckings fi likes causen sey him dont owe u shit. The old grey front gal a run u bbc head, she tell u when fi suck her out n don’t forget the whole America f**k out n cum in her mouth n face, she’s a career escort n drug mule. U suck down the entire Texas so u run come atl. Go back to Texas we don’t want u here.
Yow p**yhole don’t forget a stand u stand on street corner a sell (Edited) but yah call up mi man name. P***yhole u use to sell E pill inna club a Texas. Don’t mek me shell out u business. We defend u nuff time from all angles. P***hole when informer Indian get bust u a get busted too. U think u is him friend? Him is a selfish ignorant p**yhole informer. U all f**k ugly Toya so she can carry drugs fi u. U better keep f***g her or she will rat u out.
Whoever bbc vex csm out. Tek mi man name outta u suck p**y mouth. My 2nd n last warning to u.

One thought on “MESSAGE TO BREED EASY IN 2017

1. Sorry Met, I know this post old but sender not lying. Sharon u really loose and whoring bad to be f**king Breed Easy and he’s friends with father B ur ex as soon as u enter Atl. From what me hear Breed Easy owe some Mexican money fi dem tings in Texas and him affi run whey. Him name all call on more wrong doings. I don’t want to say much to put certain man out there. U both denying the f**kings now cause u never know it would reach road. But then again Sharon it look like you’d want certain pple know under sikes. Unuh tek pple fi idiot cause when unuh inna dance u both act like unuh nah f**k, but u can’t fool the masses. Sharon u have a tendency to stand up in front him when unuh inna dance and a gwan the most way and turn and smile wid him especially when the light skinned girl him a f**k around. Yes is not pple businesses but the old man must a roll to claat in him old age knowing that him friend a f**k him ex gal and how dem going to face each other at black & white this year? Sharon whey use to sell pussy fi a living and drug mule a Florida run whey come Atl. But that’s a diff story. Black & white must nice when him n father B buck up. Thanks Met.