LOOK PAN HOW DIS MAN GET UP THIS MORNING A TALK A BAG A MADNESS

Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump 2h2 hours ago
More
I know Mark Cuban well. He backed me big-time but I wasn’t interested in taking all of his calls.He’s not smart enough to run for president!

Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump
While on FAKE NEWS @CNN, Bernie Sanders was cut off for using the term fake news to describe the network. They said technical difficulties!

Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump 4h4 hours ago
More
The crackdown on illegal criminals is merely the keeping of my campaign promise. Gang members, drug dealers & others are being removed!

3 thoughts on “LOOK PAN HOW DIS MAN GET UP THIS MORNING A TALK A BAG A MADNESS

1. Morning Met…Him have a pick for Cuban long time. Smarter than….rotf I doubt that, highly.

If him wise him see Bernie and keep on moving.

2. Him vex caa Bernie seh him immigration crack down is a smoke screen fi ppl nuh pay attention to wah him a do fi him billionaire fren dem a Wall Street

3. Trump Fi just give it up him betta have some clones a walk round cause mi a tell yuh look out cause Dem ago offa yuh neck.