LOOKING FOR THE SCOOP o_-

16 thoughts on “LOOKING FOR THE SCOOP o_-

1. Ok they both are sleeping with a labba mouth man weh love bleach out woman an spend most ah him time sidung pon fone ah day time an chat woman wid oodda women. What’s the big deal, Sender? Oh yeah him nuh wurk nuhweh nyda.

2. his wife is very nice , but tough face Susie when u go down to the shop , she act like u not worthy to do ur hair , Susie a country gal , lava kiss her ass and his wife is a go gether quiet girl ,susie have har man a florida

3. LAVA IS A BIG SCRUM CITY…LOL…HIM LOVE STYLE PPL WID HIM BRUK LOEW LIFE SELF..HOW HIM FI CHAT GAL N LOOK PON HIS WIFE N BM …IN A EVERY GAL DM…LIKE LAVA YU NOT GONNA EAT MY KITTY CAT DWRCL

4. Anon fix the record str8 looks like 2017 a the year of calling out all waste man and f**k boys. See kidbreezy got a proper reading from a female. Yes females call dem out they need to do better. Find jobs stop gi bun and mine you kids.. Set a bombo hole dem

5. So when unnu block out the name dem how me go faas?? Kmt!!! In other news MET u notice Marvin supposedly fly out 2 days ago n back in ja lastnite already?? Anybody know the tea?? Oh an I must say, Nickeisha is slowly but surely starting to look like sumaddy!! …..and um NICKI me know SHER dem levels a get to u bout ya post “dat can’t get me down just letting my fans know”..u can see say a u ah di traitor di gal no stop kill u aid kindness while u fraid fi even mention har name! Anyway back to capacolor lava unnu send di names mek ago faas cause him love style up ppl

1. Deh man never left JA him too hype and lie! I notice that too and Marvin look like him get stuck and no greencard can’t help him get back dwl. Something nah add up. How him love hype we would of see him on deh plane deh! Sher ah kill Nickeisha head! Good!

6. I didn’t even know Lava had woman let alone I wife the way he carry on so, mi neva see him wit woman yet in no videos at all. Well more power to the both of these woman to deal with a broke pocket man as everyone claims him to be… The radio ting or studio ting him do he needs to turn that around and start making a profit out of it.

7. Yeh di stinking mouth gyal cyah do hair fi tru shi duh me hair one time it staaaay bad bout burn dem shi need to bun up harself Gwan lik shi look good

8. Lava look like he have a missing chromosome. His side chick look old as hell. Some of these dudes hype and you think they have the best of the best. When all is revealed, your like wtf.

9. Lava chat everybody inna dancehall and him love carry news. He put up people gainst people all the time. Nigga chat too much fi a man. Lava stop call people a daytime and chat people and look gossip and stop drop word fi ppl and go drop word fi di man wey a f**k yiu baby modda. Treat you wife better as she help you! Unno too brought bout Unno have wife and baby mother. Ole bitch!