LUK ERE NUH BIG OOMAN

46 thoughts on “LUK ERE NUH BIG OOMAN

1. Ooch…Metty mi feel dat one & it wasn’t even for me. I guess she not ready to commit herself to be born again. Can’t play with God, so I guess it’s best she do it when she know she will be 100% dedicated to the Christian life.

1. Lady Saw disappoint me each and every time with these mixup post. She a grown ass woman and act like a little girl on social media. Now I see why her songs so tun up because she matey all her life and speak from experience. If she still a chat bout this same man since her last post (hairdresser who screwed him who do her hair and she know), leave his ass alone. Your ass too old for this drama shit wit a man. She look a whole leap of better than what she looked like back in the day and can find a new good one in a heartbeat. disgusted

1. dat mi a seh too

with the caliber of artiste that Saw is i am sure she is around the company of way better men than john john

she have money and can travel

other man mus look pon har

i dont c why oh y she just stuck pon john john

him muss have the best sex in history for a grown ass woman to act so fool fool

2. I here you Muma Saw, love your music too, but really understand what this is about, maybe we need to see the entire thing. Anyhow Muma Saw keep up the good work. Love your new song “bun fi Bun” ah dat mi seh Too!!!!!!!!! LoL

1. When yu eva hear sey she bun john john? Dis bitch need a room a bellview maybe den she we gi john john bun.

Anon @5:20 said it best…Say is a bun tray and mate fi life.

3. Mi woulda like fe know a wey dis Johnjohn have why Lady Saw can”t let him go permanently. A coulda wah so ? It look like she allergic to being single, because mi nuh undastand how she have 1 man a spin har round like a propella suh.Dis relationship come een like a game wey likkle pickney dem play, up and down, in and out, off and on,etc.

4. LADY SAW A LUUU WID A BAG A F#UKERY, BIG OLD WOMAN STILL A ACT LIKE TEEN N A CALL HERSELF QUEEN. TIME YUH ACT LIKE A LADY N NOT THE SLUT. IF U AGO DUN A GAL DO IT INNA SONG A DAT WI RESPECT U FAH. WI RATE YUH FROM U SING GEMMI A REASON. SHOW SUM CLASS OR MEK TANYA TEACH YUH MUMMA SAW OR MARRION HALL!!!!!
    FYI IF A SEH YOU HOLE DAT GOOD U AFFI F**K MI FI PROVE DAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

5. Sick, delusional woman, Can’t believe a soon to be 50, soon to be middle aged woman acting like this. She needs to take up a dictionary instead of being on social media cuz all she doing is showing up her dunce-ness. Damn man mascot

6. there are a few facts here.
    1. Ladysaw a guh chu MENopause and she ah fight it.
    2. Between she and Vegas dem gwine bann all artist from Social media. where is the PR weh you pay how much$$$ fi clean up ur mess???

7. Marion, you think say God a “Bell Hop”. You a ding-ding bell calling upon God, “God come here, mi have a problem” and when things gone back to normal, you gone back inna a “worlian” ways. Well God is a God of mercy and a God of wrath. So keep it up.

8. Saw need fi stop it!!! No mannn! Mi shame & anno me!!!

You caan mek ah man tun yuh inna fool suh?!?!?! Ah 1 ting when couple friend, couple family & likkle neighborhood people know! ME woulda shame & leave den, but Saw EVERYYYYYYYbody KNOW & you STILL??? PickneySSSSS born & you STILL???

It look like me did deh pon di ‘shame line’ before Saw & mi tek fi her share too!

9. Lady Saw bi-polar. And suffer from some type of personality disorder. She nuh have nuh caring family weh can see to it that she get some help? Saschrist. Uhmuh

10. haha, as mi log on afta suh long first thing mi buck ah marion hall mad self. when mi lef jmg round 6 months back si join church, run out john jphn an claim sey him did hab har under bondage, now but ah cuh hear. well john john bredda hood tun up, suh maybe its a family thing, nuh mussi dat ah hole saw…dwl

11. Big up Lady Saw she run di werl roun here. all a who a judge Lady saw a jealous unu jealous. She free fi talk wey she want. All who a talk bout she old member age is just a number and she look propa propa fi 40 add. so unu hold a seat and gwan pree di artist lolololol the joke is on all di haters

1. Imma a big time lady saw fan too, but what goes on in her personal life is her business–not social media…save the matey chat for the video light..nobody hate pon lady saw…mi hate how she gwaan pon social media.. It’s a difference.. Just like difference between how young girl carry themself and how grown woman carry themself

12. No Metty.. Fi real… Does Marion visit JMG like many other artists?? Yuh cyah reach out to har and talk likkle sense Metty.. Like everyone else.. MI SHAAAAAAAAAAAAAAME fi har an anno mi??? My goodness smaddy can LUUUUDDDYYY suh??? Dis more then crazy! Lady Saw.. Mi rate yuh as a DJ and woman in Dancehall… BUT, mi bout fi loose all ah mi likkle respect weh did left fi yuh.. right down the drain.. Woman like yuh fi have man ah yuh foot and yuh nuh stop mek di enemey (john John) distract yuh.. Him is a devil inna yuh life…. RUN RUN RUN

13. awww bwoy, if only she would act like a lady, then maybe John John will respect her like a lady.
    You cannot be the wife yet you act like the dutty cayliss gal outta road. A lady in the streets but a freak in the sheets

As mi uncle woulda sey, mi cheat pon mi wife, but not once did I thought about hurting her…

14. Ahh bwoy, I see Saw still at di dutty, cayliss livity. Now how a woman like Saw, who used to haffi mind di man fi stay by har side & who nuh jus get bunn, but get di bunn factory aguh talk bout ‘award winning’ pussy??? Stap it yaw ooman an leggo di waste man an guh try find smaddy who may help u get ur heart’s desire (pickney).

15. But met, me never know Tifa and John John did really deh fi real. All along me a say a just the whole ting wid spice dem and ting but me never know she really did a tek John John. A good source a mek me know recently but me still in shock oooo

16. The critics are out. I’m not saying she doing the right thing, mi agree she could be a bit more mature bout dis whoe ting, but mi sure most of unoo gettin di same kinda bun and here puttin unoo mout pon she. Whatever, mi love har……..I’m sure it isn’t easy to be in her dancehall world n stay quiet n dignified bout everything. Indthe time being bun recipients need to stay quiet on this one

Leave a Reply to No Sah! Cancel reply