I swear him should have gone into public relations. He’s a damn genius in an ironic way. lolol
Server…..don’t know why him never name British Lewis…since him claim him related to di queen n har family.him granny never tell him Nuffi use di black rinse inna him locks/twist an beard….roflmao….
HIM GRANNY MUSS BE DI WHITE DEVIL ….. WHO PUSH OUT A LINE A WASTE MATTAS
I BET HIM HAVE FANS TOOO …….
ONE MAN MISSIN IN A DI MIDDLE A ALL DEM DANCEHALL CLOWNS??????/
Met check out the major mackerel clip weh him a give it to ele!!! him seh him want ele fi sting! ele diss him ova 3 grand him seh…and how him and ele a bedda and sista but a him a di bredda and ele a di sista!!! find out a weh mackerel know bout ele deh fi wi!lol
The Jamaican authorities need to deport LA Lewis back from where he came …………space
at least tanto name match em….lewis cum from LA?
his Granny must have been a self hating blackass herself.
dwl observer stop it no man :ngakak
:angel
Met, is a filter LA use mek Tanto black look like ova parch coffee, or him just black so?
La mek himself look browner u know mi cyah badda wid u :ngakak
Jah know me still a position me screen fi reduce de glare offa a tonto eye and teeth :cool , while LA side nah nu glare…lol
him idle u si man :ngakak
I swear him should have gone into public relations. He’s a damn genius in an ironic way. lolol
Server…..don’t know why him never name British Lewis…since him claim him related to di queen n har family.him granny never tell him Nuffi use di black rinse inna him locks/twist an beard….roflmao….
is like namin yuhself mercedes n yuh ride bicycle :nohope:
Mi say LA is the biggest trubble maker n when heat reach him him run gone aahhhh boy lolll
lolol…him have a way of wiggling out a trouble fi some reason. Met, sey him idle bad…lol
de man talented bad a doah knw why him nuh open a shop :ngakak
Any day smaddy gi LA a propa beatn a bet him start act righted! Lol
HIM GRANNY MUSS BE DI WHITE DEVIL ….. WHO PUSH OUT A LINE A WASTE MATTAS
I BET HIM HAVE FANS TOOO …….
ONE MAN MISSIN IN A DI MIDDLE A ALL DEM DANCEHALL CLOWNS??????/
Met check out the major mackerel clip weh him a give it to ele!!! him seh him want ele fi sting! ele diss him ova 3 grand him seh…and how him and ele a bedda and sista but a him a di bredda and ele a di sista!!! find out a weh mackerel know bout ele deh fi wi!lol
Yes oooooooooooooo
and the one tinga a gas him up cause ele did go put him name inna song nd him never like it!!! lol
L.A. u granny tell lie black ah beauty.
well i don;t know about tanto but black is beautiful