MACHINE TUN OVA MASH UP PEOPLE CONTAINER DUNG A WHARF

DEM SEH DI MAN DEM NAH TRAIN LONG ENOUGH PAN DI MACHINE DEM AND DI DRIVER WHEY TUN OVA DIS ONE DID A DRIVE BAD FROM MORNING…

8 thoughts on “MACHINE TUN OVA MASH UP PEOPLE CONTAINER DUNG A WHARF

1. One of those cars is now a convertible. They can now check those damaged Containers for Guns….looking at the bright side.

2. Mi usually wuk dun deh tuff tuff place it is lik a sacrifice ground nuff blood ave fi run every year smaddy dead or accident happen kingston wharf is not a easy place to wuk u ave fi strong fi wuk dun deh & kno seh a that work u want trust mi I ave seen worst than this man head crush like Rat Lol… camera dun deh 24/7 man can’t even collect a little food kmt if camera catch u yuh gone a yuh yard… KMT Trust mi every year smaddy dead or get fired or gone a them yard or bad luck or accident dem seh if yuh want to keep your job your Obeah ave fi strong Lol… but mi nuh believe inna them things deh a GOD mi seh… unu tink wharf a easy rass place… Lol :ngakak :ngakak

3. this is because most of the experienced workers are leaving KFTL every single week, those people who are in charge of the port treat workers like slaves and if the PM nuh realise and put a stop to it, more of these kind of accidents will happen more often. poor workers dem a work longer hours because staff shortage and all the good workers are leaving evry single week and month. This is no lies those French people that are at Kingston freeport talk to Jamaican workers like DOGS.