MAD HEAD TALK & FIRST LADY TUN SHAME LADY NOW- C*CKY BULLY CONTINUATION

bully-Optimized
Aftanoon Met and Metters yuh think me did wah put 11% a him file out deh “NO” cause we got a beautiful baby togedda, BUT MI TIYAD A DISRESPECT an when mi seh DISRESPECT mi mean DISRESPECT. bully love sit down an carry news back and forth soo him love chat mi but yet still come smile inna mi face like all is well, and d most hurtful part is me a d one weh did di deh wid him when him a walk foot and no money AT ALL (a suh mi pick him up). But money start mek……… Its like f**k me cause me a get nuff more gyal now @Met yuh si if mi neh nah put een 98% of taking care of the baby it wouldnt be suh bad cause atleast him a do fi him 50% , but no Bully deh a road a brag how him done ova $3000 memorial weekend and me deh ya affi a beg him fi tings fi d baby………literally beg … More time me affi a mek likkle video a di baby a talk and send it to him through whats app an a seh. “Daddy i need pamperz”….. (Bully yuh cyah seh a lie i have all evidence when me affi a BEG yuh fi help wid the baby and close close ppl to we kno a true, just tru nobody nuh wah talk).

If bun mi fi kno seh a neva f**k we just f**k an have baby we was in a relationship, living, and all but a road a portray this lifestyle to ppl an tru dem si d hype and di money, an d benz….. Ft. Lauderdale ppl ITS NOT ALL THAT GLITTER IS GOLD, me Chanel know my babyfada like d back a mi hand unnu only see di hype… me can all tell unnu wah him a think..lol.. but anyway as mi seh

When mi first come on here a somewhat defend me a defend him bout certain things, but as always him doh kno how fi control him gyal dem (@1St lady or u BULLY) and seh tings weh personal or weh me an him will cuss bout… sooo mi seh okay mi tired of always a try protect ur image and u dont give a f**k bout my feelings sooo mi dish out 11% a yuh Deeds, mi nah guh talk nuh more, but bully YOU KNOW AND I KNOW THAT atleast im not lieing im stating ALL FACTS AND TRUTH….. but as yuh like fi seh Yuh career cyahh spoil cause a more gyal ago want yuh now

MR C*CKY BULLY FROM FLORIDA FILE-JMG NUH GOOD AGENNNNN
The 1st lady

Submitted on 2013/09/15 at 9:56 am

@maddhead this is the baby Fatha wey u love dearly wey u would do anything for u a snake inna grass….my 1st baby Fatha fuk gyal n do me a lot of hurtful things but I didn’t try to fight bak wit revenge I jus move on wit my life cause I kno my worth….wat ur doin is makin urself look bad cause u said u n him lef August n a September now so ur telling me to get check I’m sure I’m gud mi do pap blood work d whole nine yard but guess wat ur still in the window period….the baby is almost 1 n u said u do 98% for the baby but yet still u lay wit a man that u claim is not doin for ur child??? U gave him money outta yo tax return n u say he ain’t doin for ur youth something is wrong wit u….if a man is not takin care of my child there is no way in hell he can get nothing from me not even a glass a wata but we a different ppl still…I agree wit YEP!!! Bully won’t ever get d opportunity to deal wit me certain way cause I dnt play that…a bwoy f*k himself mi gone no bag a chance chance u piss me off wen u start bout things pan kimone post wey don’t av nothing Fi do wit har death d girl dead lef har baby u av baby mi av baby it could happen to any1 of us I wasn’t arguing ova bully…Ryan kno where he was so u cum bout u a defend him Mek d thing look a way….ignorance nah go get u no wey but a case or a casket…but yes I still love him regardless a wey anybody wah sey bout him…

0 thoughts on “MAD HEAD TALK & FIRST LADY TUN SHAME LADY NOW- C*CKY BULLY CONTINUATION

1. Suh dah idiot stawt wid maddhead bout man caw duh dis n dat to yuh n yuh get check blahhhh but yuh end wid “i still love” yuh favah doawgshit man wi alwayz be unnuh prablem :nohope:

anyway maddhead mi a wait pon di pics dem :cool

2. Mek me ask you 1st lady a question, if u si di way Bully deal wid ova ya suh, LOLwah mek you feel like u ago get any GREATER treatment….. and ya talk bout tax? Me neva come pon ya a talk bout tax, but since we depan da subject deh YES Bully sweet talk mi before tax an seh chanel, me nah tell yuh fi gimmi d whole ting, but gimme suh’m an me will ((((invest )))) it fi yuh. Tax time come mi rassclatte mi a itch fi gi di money an him nearly tear offf mi face.. @Met all now mi nuh see nuttn outta $2500 (((investment)))), so therefore anno ppl alone a road him did how money too him owe him daughta…. but yet still from February til todays date ya. Can just imagine how much money him done out a pawty, and dash weh inna d club.

Ohhh and Ms. 1St Lady you cyahh tell mi seh you nah have problem wid him, suh all ya talk … ohh an by d way yuh betta mek space cause kenisha tell mi last week she did suppose to a fly een dis week or nexxx fi stay wid bully sooooooo @Met HAYHAYYAH mi wah kno how dis ya suppose to work wid 1st lady and di big ooman weh suppose to a fly een from New York fi Bully

Advise to you Ms.1St lady di more yuh talk an piss mi off d more mi ago get madd an talk di tings dem cause mi deh a 13% now.. so do yourself a … an kip yuh mouth shut cause EVERY and anything weh mi put up ya a all truth and HE KNOWS THAT, an mi kno him nuh wah mi talk nuh more

1. One ting doe no man cudden tear of my face or attempt to do so for what belongs to me. Why him neva go file returns pan di liquor him dash whey ina di party dem?

2. Mad head, all the things you’ve stated are just character traits of deadbeats and their side kicks. Leave it be because it’s not worth your time, attention nor energy.

3. No but she really come back a chat up har mouth? Maddhead need fi leggo d percentage dem enuh bcuz she come ova yah a start war over cocky weh need a special place in a 1 disability facility. Sick stomach and nuh av nuh shame!!!!

1. And bout she nuh care weh nuh baddi waan seh she love him. D same knife weh stick maddhead ago stick har in a har rass! Come a chat bout tax
        Weh d dutty bwoy bax out a him daughter mouth and still nah mind him pickney!!!!!……Him a sumn fi love?….Mi hate germs like dem essi man. Kmft

1. You know this cycle start and will continue because of the lack of father’s in the home because I really dont get how these men really would have a woman with a child for them and try to take their money..Money whey di woman dont have..and still leaves that child fatherless..

1. Metty more time the deadbeat bitta seh the Oman leff dem suh dem run guh fine smaddy weh wi tek dem een and train the ooman fe dislike the baby mother, suh shitt nuh nuh betta dan toilet… And really believe seh dem a hurt or spite nuhbody smh; pity seh some people suh dark n’ ignorant…Maddhead, if Bully really stay suh…why would you place your child’s safety in his care????????

2. Never will met. I could never see myself being with a man that don’t take care of his kid/kids and spend all his time and money to party. Nopeeee, couldn’t be me. Then have the audacity to get pregnant knowing he’s a dead beat dad. Smh

4. @Zerva a nuff tingz an tru all dis time mi neva talk, me use to always tell him , him lucky mi nuh stay like some cause if i was i woulda been put him out there….. yuh kno wah him reply (do it cause more fame to him name) but wah get mi cross now dah gyal ya or him come a runn off dem mouth a seh personal tings. Soo therefore mi seh no more. NO F**KIN MORE a protect ur image an u dont care bout mine all him a sit dung an chat mi , when him gyal dem si me dem can style mi…sooo now d more dem come pon diss d more mi ago kinda talk some deeds.. still deh a 13% an unnu still nuh get d pics… soo u choose bully!!!

5. 1st lady it look like say the screw whey missing from u head a it inna bully cocky head u have sense idiot bout u still love whey u love bad treatment n disrespect??? But a wha this though Father kmt

1. Da girl ya LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
        SWEEDIE PLEASE DON’T SAY MO MORE YOU ARE STILL IN LOVE WID DIS BATTY BLOODCLAT MAN DAT OBVIOUSLY DO NOT LIKE WOMAN ! IF HIM F**K INNA BATTY HIM F**K U IN DEH TO .. IF HIM HAVE HERPES WHST ABOUT YOU AUGUST WAS JUST LAST MONTH .. SO HIM TEK YOU MONEY COUNTLESS AMOUNT IF TIMES .. ROB HIS CHILD OF TAX MINEY WHILE NOT CONTRIBUTING TO TAKING CARE OF THE CHILD .. BEAT YOU N MI SURE A NUH ONE TIME HIM PUT HIM HANDS ON YUH BUSS UP YUH LIP CHIP YUH TEETH .. MEK U GO AH JAIL HOW MUCH TIME INCLUDING WHEN U GO TEAR OFF GAL FACE FI DIS DUTTY WUKLISS WASTE MAN !!!!!!!!!! NO YOU GIRL U NEED HELP U NEED DI BRAIN CONTRACTAAAAAA !!!! TO RASSCLAT YUH GOOD LIKE GOLD AH U SAY RIDE OR DIE CHIP TEET N GIVE U TAX MONEY ! BULLY A DUTTY MAN U GPTTA WATCH WHO U MINGLE WITH BAD BLESSING WILL TEK U N U CHILD JUST LOW OUT THE ARGUMENT NUH SAY NOTHING MORE BEFORE BULLY BEAT YUH .. IT GRIEVE MI FI DA GIRL ERE ..

6. Last gal, cause yuh aint no lady , yuh shame tree chop dung and bury wid you placenta gal, suh it’s obvious from birth yuh have no shame. Yet you come on here a try dun the woman. The manframe up top gwine deal wid yuh wicked too, just wait is only a matter of time cause his only loyalty is to himself. Bout yuh still love!! lowe the woman and tek yuh shittup hood weh pierced and keep it moving dead dawg, nuh bady nuh waan hear nutten from yuh. :alay

7. Yuh si if d bwoyy neva dida disrespect mi it wouldnt be suh bad but him a Dawwg mi an when mi seh dawwg mi (but when him inna fu**kry a me and only me him can call an run too) and a si dung an a chat mi wid him gyal dem so dem can style mi an then him come smile up inna my face like him nuh kno a wah gallang… MI TIRED OF IT.. he doh care bout him gyal dem a style me. soo i dont give a f**k bout his feelingz,,, I AM TIRED OF THE DISRESPECT

8. Wid all of this foolishness a di buddy piercing me a wait pon bc that shit really confuse me! Chanel take my foolish advise and don’t waste any more time wid him … You nor you baby nuh need involve wid this boy bc a cemetery or prison him a guh down the rest if his days.

9. A man woulda haffi beat mi to within an inch ah my life fi get my tax return :cool & mi woulda just put on mi darkers & cut & go thru wid mi money!

You know how much pampers coulda buy wid dat $2,500! Now yuh haffi ah beg him! i hope you nuh mek him sweet you up again tax time 2014!

1. Cutie Pie, some gal born stupid. I live with my husband both of us work and have w2. File taxes together every year, every year the money go in my checking and then I transfer over to my savings. Me never born when my mother gone a market. The only thing my husband care Bout is that we don’t have to pay back Uncle Sam.

2. I don’t understand these loser men nowadays preying on the mothers tax return money.what about the children needing the money..what has become of this generation of men?
      Chanel do your thing and leave that deadbeat waste babyfather.. Find a decent man in your life for you and your child and if Bully can’t buy pampers but rather buy moet don’t let the nastiness near the baby!

10. Met maybe de rest a dem still have a ounce a shame left, unlike de nasty one weh call her self 1st lady. Cannot stand simple bitches like her. To Madhead, it’s about time yuh really start care bout yuh self and yuh child more. Mi understand seh yuh did love him too and you was a ride or die chick, and the magnitude of his betrayal is just sinking in. The next move should be child support, it makes no sense you coming on here and spilling your guts then letting things remain the same. The welfare of your child should be your first priority right about now, so stop giving him a free ride and let some of that money he is using to buy champagne to throw away go towards your child.
    I’m really routing for you to get your life together and realize the only person you can really trust is yourself. Don’t you think you deserve better? :sorry

1. A dat mi a ask from satdeh but i see that no matter how much of a dogshit some men are there is always some dirty bitch that will stick up from them no matter what.I just dont get it

2. Fe real anonymous, and trust when I say Madd head…just stock n’ pile all the pics n’ videos along with any other evidence you may have against him cause those things will mek any judge see red!! They will come down hard on his fake flossin asss! :hammer

1. She nah post nothing, at the back of her mind, him and har might get back together. It is very obvious she still want him. The man that can get money out a my hands nuh born yet. Kmdt mi grow up seeing my father and my sisters man/ husbands go work an bring in money come give them to run the household. So mi nuh get the females mining (supporting) man thing.

1. Invest? What type of investment? I guess the $2,500 investment got “busted” along the way so you lost it all. I think you know more than you are letting on. You were the first to come onto this site and try to shift any blame for the murder of Kimone Mattis away from this Dude (Bully) by claiming he had nothing to do with her murder. You then proceed to let us know that he had solicited your help to beat down other females. Further claims about him being arrested multiple times (3?) and how he is now making money and attracting whole heap of momen, yet he has not contributed a dime to the child you both share.

Something is not adding up Maddhead. How do you know for sure he had nothing to do with the murder for the young woman? Who has more to gain by the demise of the woman? Is bully classified as a habitual offender? How is the FEDS come into play in all of this. Also, why not tell us about the case he currently have pending before the courts (October 4th court date?)? Your babbyfadda name is being called for a reason and you know more than you want to say. Don’t try and play innocent here, there is blood on someone hands and you were quick to defend Bully despite all his past behavior. Care to explain?

2. @Anonymous 3:54 …Are these test questions are u the prosecutor? ???okay so as far as for me you’re trying to say that it sounds like I know more that I am saying why yes its a lot of s*** that I know and of course I’m not going to put my baby father out there because we got a kid together. before me but as far as with this case that is going on yes he has a case that is coming up but the charges were dropped now because the charges were dropped and because of his rap she’s the prosecutors they want to pick up the case the last time I check that girl and a bullet they were talking so the case was dropped is the prosecutors I picked up a case of the only reason why they’re still going to court because of the prosecutor picking up the case the case was a false case that was made against him so as I said I’ll out the police to do their job in investigation hopefully they’ll find whoever did this horrible crime to her as soon as possible but stop pointing fingers and accusing

1. @KMDT.. MI WASH MI HAND WID DAT, use too but not no more, ok.. a sawwt mi a sawwwt out myself to be a better madda , a only because we have a kid mi nuh guh heywire pon him

11. Observer I know she not with him but you can tell she still holding on a likkle bit because if she was’nt she would have been deliver the full 100 or at least 50% that we been waiting on all this time lol!!!

1. no enuh i tink she hav dis man offspring and as such if she nuh haffi talk she nuh talk caw if you falla di stori from wen it juss drop it mek sense why she a drap it now inna %’s…a dem (em ooman n em) cum yah a tri dun har

1. zervah check what time him come post and what time first lady post fi di first time..is a plan thing but i want to know why him upset seh chantel a defend him y?? chantel u eva hear dem seh doe swear fi people not even ur own child? u might be shocked at what will come out at the end

1. is a big plan an pawt a dem plan is fi kinda mek it seem like dem a tek up fi kimone wile dem a tri dun maddhead membah a from laas week enuh…smh….i wudda use my wrath n dun evryday blooclawt one a dem but a chue a pitney i guess…em is dutty man

12. Yo! Madhead done the boy and stop mek him an him thristlady style you. Don’t you see bully is the one ochestrating the drama by having thirstlady come on here talking about the tax return. Me seh sen on the tings dem mek the disease boy offi runway.

1. Agree again..and anyting reach yuh guh str888 a police station and file charges gainst him and anybody else cause yuh pay yuh taxes fe police serve and protect yuh. If all else fails, serve and protect yuhself. Who nuh like it, too muthafuckkking bad fe unu :fuck:

13. I agree Freakygyrl, cause remember Chanel seh a suh him use to call her fi come dun and war wid de gal dem fi him. So now him find a next idiot fi do him durty work. A hope him rest a gal dem ketch har and beat out har clawt, damn fool. Him is nutten but a pierced hood mamma man!! and a very manipulative on too.

14. morning met and metters

1st lady disgusting! you think more than channel! DWL that is a mistake I hope you dont take it personal when him diss u di same way. His track record is very clear, breed you and while u are pregnant him f**k pan you, treat you like shit and after you have baby beg you a ting. Sound like bully just walking around creating dependants on the tax line

15. MADHEAD STILL HAVE PIERCE COCKY FEELINGS FOR THE WASTE BWOY. MI INSTINCT TELLIN ME SHE NAIVE AND ENTERTAINING ALL THE BUNNING. GYAL BUY SOME SELF ESTEEM AND STOP ENTERTAIN WASTE MAN. IF THE CAP FIT WEAR IT. U RUN GUH BREED FI HYPE MAN AND MEK IT LOK LIKE A JUST NOW U A DEAL WID INSULT FROM THE ODDA GYAL WHEY UR BABY FADA A WALK N FCK. MADHEAD U JUST A BABY MADA AND WAH MEK U TINK U A NUMBER 1 AND PLAYING THE WIFEY ROLE. U BABY FADA IS A HOE AND U GETIN BUN LEFTRIGHT AND CENTER FOR REAL– AND HE CONTINUING TRICKING U MENTALLY AND FINANCIALLY CYAA HE SEE US A SUM FOOL FOOL YOUNG GYAL. LIKKLE MISS MADHEAD WAKE U CYAA U SWALLOWING U OWNNA VOMIT. U SEH U LOVE THE WASTE/GARBAGE BWOII AND YES HE’S UR LOVING BABY FADA WHEY NUH LOK YOUR WAY NOR MINE HIM PICKNEY AND U DASH WHEY YOUR LIFE WAITING IN VAIN FOR HIS LOVE–U JUST ONE OF HIM WEAKEST LINK AND PICKNEY NUH HOLD MAN AGAIN…PICK URSELF UP AND FIGHT YOUR OWN BATTLE WITH BULLY AND STOP LOK SYMPATHY FROM PINK WALL. MOVE ON AND BE STRONG–CHECK THIS BWOII RUN HIM–LIVE FOR U AND U PICKNEY–HIM SERVE NO PURPOSE INNA UR LIFE BUT MORE N MORE DRAMAS. LEGGO THE 100% AND DEN WE KNO U REALLY RUN HIM BUT SINCE U DEP PON THE FCKRY AND HINTS BOUT 13% IT TELL ME U NUH READY TO LEGGO THE MAN SO HIM SECRETS AH YOUR SECRETS. IT SEEMS LIKE YOUR THREATS WILL MEK HIM BEHAVE AND WONDER BACK TO U BABY MADA MADHEAD. DEN AGAIN U SEH “MI NUH LEG GO”. SOUND LIKE A RIDE OR DIE CHICKEN HEAD KMT.. PULL UP AND FORWARD….HYPE

1. @bULLYdAWG , 1). mi neva breed fi hype man ok, when mi meet bully “ME” a move inna mi townhouse, Car, Job, and everything OK!!!! me meet bully no car and no money , but we was togather a try start and struggle wid each other ok, as mi seh d first 6 month was d best, bully a deh home everyday if him nuh deh home him deh ova him fren yawd ok an straight back home… when him start mek money and buy up him truck, it boosse him confidence, fi get gyal(or should i say him nuh look gyal gyal look him ), him start party more and start disrespect and tings…soo nuff a dem gyal yah a onlytru dem, now see his hype and weh dem tink dem can get from him y dem a jock him ok…and d platinum dermal insert weh him have inna him cocky..lol,
      2) me dont need anyone to have pitty ok, as i said i never started talking shit a d gyal FUS Lady come on a run har mouth and mi seh F**k it i tired fi a hold mi mouth and him si dung a chat mi, fi hav gyal a come style me dats why mi start talk some a d deeds..
      3). yes mi an bully leff(no wifey nor first lady roun here) and mi a do weh me affi do fi mek sure my baby well alright WITH OR WITHOUT HIM HELP it just bun mi fi kno seh mi deh yah and a tek care a d baby and him deh a road a portray dis lifestyle and nah put een 100% either ok, we have a kid, anno f**k we did just f**k alone an get her ok…

anything weh mi write a because bully a tell dem weh fi write suh mi seh ok yuh wah put me out deh , me ago talk some addi deeds.

@Metters its not a matter of me still have feelings for him , its just ONLY cause i have a baby why mi nuh talk “certain tings”… an mi ago keep it that way… until one a him nex ooman come pan ya an tic mi off

2. U mus be another of his a perm collectors your message is tainted like the mucky waters whe deh pierced koki boy a swim with his fishy ass…. Whole heap of veneral testing is wanted yah so! Low chanel she mek har mistakes and affi learn from them

16. “He keep tricking you mentally and financially cyaa he sees us as some fool fool young gyal”…,…….see seh unuh a some big old bloodclaat idiot fool fool gyal weh need fi jump off a one big high cliff thou. I guess u a 1 a dem Pon bully cocky? Sick stomach like!

17. A one a Bully ole fart just run eyn pan Chanel, Chanel mi seh , nuh spare nuh change dune the money pan him, all him big woman run cum, like dem hear seh dead meat over here, gingy fly dem. Yuh lucky bout u hold back fi di waste boi, how 1st gal know seh him get the tax money from you, yuh nuh si seh di boy a one leaking bucket, weh a walk an dash out u buznis to him gal dem. Duppy know who fi frighten, a shudda me.

1. Dat mi a try fi tell yuh seh when first lady come pon ya, an she start talk, she a talk tings weh … me an him will cuss bout SOOOO therefore either a him a write or a tell him a tell dem wah fi write seh, sooooooo a dat get mi cross, an seh mi stop bite mi tongue fi yuh and yuh love si dung an chat mi wid yuh gyal dem fi dem style mi

@MET PLEASE ADVISE VIEWERS TO READ FROM BEGGINING BEFORE just reading skits skits and assuming

18. As expected, one a bully concubine dem run een and come chat shit..Unu nuh ave one ounce a bloodclaate shame or pride.. Chanel may have been an ass but unu is WORSE..Unu nasty and sick stomach..

19. Madhead dont let them draw you out.You putting his business out on line is only entertainement for us pink wall bloggers.
    That is not going to fix your situation, you have to take matters in your own hands and catch a bus ( if you do not drive) or drive to the places that Uncle Sam put in place for situations like yours to be handled.
    Disgracing your babyfather /sperm donor online is only going to hurt your daughter later on in life.
    ( Whats placed on the net never goes away)
    @Maddheadloveherbullydog you come with all these CAPS as if that will draw more attention to your font and folks will be scared.
    GTFOOH :marah

20. U SEH U MEET BULLY WEN HIM NUH HAVE NUTIN AND U AND HIM AH START A STRUGGLE FROM NUTIN TO SUMTIN RIGHT….BUT U CONTINUED ON AND SEH U HAD CAR, TOWNHOUSE, JOB AND TINGS BUT CONTINUE TO MINE UP THE LIKKE BRUK BOII WHEY NUH LIVE NO WAY… WATEVA. MI NAH TEK BACK MI CHAT CYAA U ENTERTAIN THE MINING DEN AND TEK THE BUNNING NOW–AND U NEVA TELL DIS DISRESPECTFUL BWOII GUH LOK WOK BUT USE UR HARD EARNED MONEY GUH BUY HYPE AND LOOSE PU$$Y OUTTA ROAD. WHY BREED PICKNEY FOR MAN WHEY NUH HAVE JOB, AMBITION, AND NUH LIVE NO WAY–BUT SUH LIFE GUH TILL U LEARN. IT SEEMED LIKE U HELPED RAISED DIS BWOII FROM NUTIN TO A LITTLE BIT AH SOMETING AND HIM USE IT TO HIS ADVANTAGE. U CAN TEAR OFF ANADA GYAL FACE FOR HIM-STOP HOLDING ONTO THIS PIECE AH MAN DAT U DONT HAVE. U SEH THE ONLY PLACE HIM DID DEH IN THE FIRST GOOD 6 MONTHS INNA THE RELATIONSHIP WAS HOME OR HIM FREN YARD. MAYBE U AS A CONSTRUCTIVE INDEPENDENT GYAL “MADDHEAD” U SHOULDA TELL HIM GUH LOK A JOB OR GUH GET A TRADE–BUT U CONTINUE ON TO BREED PICKNEY FOR A WAYWARD BWOII. THE POINT IS UR BABY FADA LACK AMBITION AND U CONTINUE TO COTCH HIM UP AH YOUR YARD/MINE AND GUH BREED. MI HEAR SEH CYAA HIM BROWN SUH A SACRAFICE U SACRAFICE CYAA U WANT PRETTY BROWN PICKNEY SUH U RUN GUH BREED. GOD BE WID U TRICK FOR A TRICK AND NOW U CANT CONTROL THE STRAY COCKY AND U CRY FOWL OH PLEEAZEEE…ALL AH UNU WHEY FEEL HAR PAIN MEMBA SHE NUH 100% EDIAT SHE JUST WEAK FOR THE BROWN MAN “BULL DAWG COCKY. AND DIS A NUH THE FIRST TIME U GIVE HIM MONEY U LIKE MINE MAN AND HIM A TEKKA..Y U NUH TELL THE PEOPLE ” MADDHEAD” DAT U AH BULLY TELLER MACHINE..HIM DO MORE WITHDRAWAL INNA UR LIFE DAN DEPOSIT. THE ONLY TING HIM WAS- A DEPOSITED SPERM DONOR. GYAL GO GET UR LIFE. NUH HATE PON THE BWOII CYAA HIM LEFT AND MAKE U NUMBER “GUH TEAR OFF A GYAL FACE” AND U SUCH A FCKING EDIAT REALLY.WEN HIM HYPE HIM NUH SEE U BUT WEN TING HARD HIM COME LOK FOR U AND U BUILD HIM RIGHT BACK UP. LUV IS BLIND FI REAL. MY TIAD AH GYAL WHEY USE THE BABY AS VICTIM INNA DEM KARLISS MISTAKES. MY GOD SMH

1. ok, ok mi nah guh cuss yuh back cause all yah cuss an a gallang, u kinda sorta right, but as far as mi tek up browning fi brown baby…. U FUNNY AS F**K… BUT ANYWAY BULLY DID KINDA BROWN YES BUT BULLY A BLEACH…OK BLEACH DATS Y HIM LOOK EXTRA BROWN NOW CAUSE HIM DID DARKER. JOB yes mi try look dat til mi weak fi him but (fi him pride to large him neh too too wah nuh wuk ) FAST LIFE HE WANTED, as mi seh HIM GET HIM FAST life and if was like F**K U CHANEL.. @ MET MI REACH 15%

21. Mi still a wait pon di file… Dis coming like prinny and the wrapper… Chanel all 20% we a wait pan

22. @Mad head all me can tell you his stop run off your mouth because bully his a mad rass man and it look like you really rass mad too so tell me this if bully have std so you no have it too? I know bully never stop f**k you @met please tell her to stop we might say rip to mad head this weekend too because we all know that bully is one rass mad bipolar youth if that pic ever send in I bet you she dead by Friday dem man deh no fraid fi go back a prison remember him shot man already and do almost ten years

1. Him give u message? This is America and Florida police very thirsty fi work so him can try dat tuh. N go hole a space ina Miami Mega Jail..di boys will love the piercing :nerd

2. @MET wooooooiiiieeee mi nearly dropp off a mi chair… @ REALYOUTH, yo dawwgiss a weh ya do? yuh cyahh a come pon yah an a talk dem suhm deh bout kill… yuh see how ya bait him up doh..lol

3. @REALYOUTH cyah believe yuh really come up yah a talk dem, tings deh … now you jussa bait up d ting even more, F.Y.I tings weh mi seh a d truth and a baby ting dat weh mi a seh cause mi still deh a 13%…BULLY KNOW WHAT TIME IT IS ALREADY.. but him start tick mi off mi will send een d pics…lol… but doh bait him up, pon nuh killin with either me or anybody else

4. and probably under heavy investigation for the murder of Kimone. Bully, a yuh this? LOL The pressure a reach yuh boss! The picture deh a mus be revealing to cause yuh fi issue internet death threats. My guess is MaddHead have a lot of your secrets and yuh fraid they all expose pan JMG.

23. To Real Youth, please remember we are all on here reading the threats that you have issued against this woman’s life. This is America not Jamaica and they will find you Bully aka Real Youth. You are threatening her that by Friday she will die if she sends the picture of your pierced STD filled, community property d#ck. Why not threaten the First Lady who triggered this whole episode. Obviously I guess you only have strength for Chantel. To Chantel, please do not take this threat lightly.

24. @madhead you still no answer me question so you no have the STD too? We all know him never stop f**k you. And the next thing I really don’t give a shit about you and bully bout bait up ting kmt a the baby me worry about because you and bully is one big load of Jamaican shit. Send the pic in if you bad like that and see if by Friday your face no get f**k up

1. @RealYouth i guess god did depan mi side at that point cause its from me an bullybeef deh a 4times mi guh get tested, but for him, i did not kno he had it a find out mi find from her, cause she tell me (while laughing) that she did it on purpose . I didnt believe her so she send me the pic a him hood head. Weh him tek an send give her cause he wasnt sure wat the fine bumps where. She seh she get pills and give him fi clear it up..

2). D baby on my end she is fine happy and healthy, as for him D baby knows her dad ok, but its ashame that when he picks her up, its like her spirit nuh tek him cause she doesnt really want to go to him.
      3). Sounds like you a bully. or him fren sooo if yuh mean him any good as well yuh wouldnt a try bait him up pon nuh……….

1. em caw duh yuh nutten maddhead copy weh em seh n carry guh station mek dem trace it…ppl nuh fritten agen FOH luk how yuh cum yah a seh a nuh yuh babyfaada kill kimone but by em own threats yah now..MI A TINK TWICE…yuh need surveillance ole dutty wotliss bullcow gwehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh and guh suh>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

2. Ohhh wow, dohh worry Ryan Antonio Chambers mi nuh suh cold … ((IM FAR FROM BEING LIKE U)) mi wont put yuh prize COCKY , on JMG, mi ago send it to MET n ZERVA one away..lol

25. WOAHHH! (Charlie blacks voice)

… This sweet boddddd! … But yo mi think she fi low it .. I don’t think the outcome aguh nice .. It’s obvious BULLY BEEF nuh have nothing to live for so Chanel just low it yah .. Before dem do yuh tings babes.. It just sad a woman has to go through this mess & the father of the child is the one causing it SAD where are the real men!

26. BOwy MADHEAD mi nah like dah story yah juicy, but mi very scared fi yuh.
    Mi wouldnt mind yuh run di file, but u need fi think bout your kid, becaw is a serious fire yuh a play wid. Big woman ting, just low it. let it go, becaw man go jail aready fi killing, him can always go back again. Dont mek dem draw yuh out…. PLEASE MI A BEG YUH, JUST GO HUG UP YUH BABY AND ENJOY SOME TIME WID YUH KID…..DIS LOOK VERY TOXIC.

27. people just ah try draw maddhead out cyaa she programing now at 15% waiting for wen it turn 25 den 50 100…………..Real Youth kno wats up. him same one maddhead teller machine. him kno har weakness and now him a threaten har fi hush. c’mon maddhead mek we kno who him fck inna dem ass and how him suck nuff gyal pu$$y. nuh leave ur self outta a dis cyaa a something good him have mek u nuh want tek left. wen man gud dem gud cyaa u seh “TEK GYAL FACE FI MI BULLYBEEF”.

28. Bully must think he is going to get away no bully baby you and your crazy crew is going down baby down for life how can you kill this girl just because she gave you HERPES stop f**k down the place you a disease infected monkey dirty ass germs cocky

29. Style: State of Florida Vs. Chambers, Ryan

Attempt Murder in the First Degree

Calendar Call: 10/04/2013

Hearing Time: 8:30 AM
    Judicial Officer(s): Bidwill – FW, Martin J,

Career Criminal Felony

Charge Detail
    Select Charge
    Charge
    Citation/NTA Number
    Status
    Offense Date
    Statute
    Description
    Filed On
    Filed By
    1 OPEN 05/10/2013 782.04(1)(a) Attempt Murder in the First Degree 06/17/2013 Broward Sheriff Office

http://www.clerk-17th-flcourts.org/Clerkwebsite/BCCOC2/OdysseyPA/CaseSummary.aspx?CaseID=6914237&hidSearchType=party_case&DisplayCitation=yes&CaseNumber=13006811CF10A&SearchType=

A bunch of other serious felony charges:

http://www.clerk-17th-flcourts.org/Clerkwebsite/BCCOC2/OdysseyPA/case_search_results.aspx?hidSearchType=party_case&txtLastName=Chambers&txtFirstName=Ryan&txtMiddleInitial=&txtBusinessEntity=&chkAdvSearch=0&cboCourtType=&txtDateFiledOnOrAfter=&txtDateFiledOnOrBefore=&sbmPublicParty=Submit&user_type=&DisplayCitation=yes&DisplayType=Criminal&StatusType=&AllStatusTypes=1&SearchType=&CaseType=

1. OHHHH my…all im saying is at the end of the day he is my childs’ father and as bad as mi cyahh stand him, him nah help mi wid di baby like he suppose to or his other….. , an mi dida get bun til mi weak….names are being called (NOT JUST HIS) pon certain tings…(HE KNOWS WEH HIM DID DEH) soooo (please “JUST MEK D POLICE DO THEIR JOBS”) so that her family and her soul may be at peace

1. Agreed and I think most people are saying to you that if this is the case u dont have to say it. The police will do their job. Baby father is no excuse to defend someone who is not defending you and most importantly not providing for his child. In your defense of him you were cursed out and disrespected so it is time to leave his defense alone. It is full time black women start realizing that no man is above them. He has firstlady to defend him he does not need your ”taking up for”. Sitback and relax

1. @MET AGREED UPON, FULLY, COMPLETELY, and thats what i will do cause at the end of the day, i kno him and if it was me he would more than likely throw me under the bus to save his ass, like his ass did, and mek dem send me gah jail.. (tell lie bout mi lick him) how d hell im to lick u and u a buss mi ass wid the baby in both my hands and all nearly throw me off your 3rd floor(wid d baby inna mi hand all mi a scream yuh still a send on d lick dem all use yuh beltBUKKLE and lick mi inna mi mouth buss mi mouth and crack mi teeth) but yet still through mi depan your property and u lie and tell them i hit u , they lock me up with the bruised face and chipped teeth and dem still leff d baby inna yuh custody… @ met yuh kno wah him tell mi “ohh well he had to save his ass not to go to jail so instead him send me” MET the type a charges dem slapp mi wid me couldnt believe to rass, “I NEVER GOT IN TROUBLE YET INNA MI LIFE AND F**KING WID THIS BOY EVERY F**KING THING GONE DUNG DI DRAIN my CAREER everything with those type charges, ” mi loose almost everything ……. yet yet still im always feeling sorry for his ass and he dont feel sorry for me

2. and after dat u deh wid him and den log on fi defend him?? :travel
            why him fi sorry fi u and u nah sorry fi urself no sah

3. Met mi reach 25%…… JMG Metters and on lookers %’s are deeds with BullyBeef and I, nothing to do with watever a go one or any accusations, % file a him dutty deeds, but weh him a try portray differently to fort lauderdale ppl dem.. i repeat i dont kno shit, soo dont sit back, and wait to think imma say something to something i know, cause i dont kno shit…….. Thank You :request

4. Maddhead it look like a u the piercing pon the hood head a mad my advise to u right now is tap type go look bout u chile look into moving to another state cause u n this person no need to reside within a 1000 miles of each other pardon mi French but BITCH IS U CRAZZZZZZZZZZYYYY di boy beat u chip u teeth lock u up n u still deh ya a tawk fi him all me I would lead di police dem to him nicely u must b crazy smdh

5. No Met dissa inna Aug, same night me an him leff, but mi neva kno d girl inna d house until after d police come a outside all a dis gallang, even tho mi (HIP OFF D DOOR) all now mi neva step foot inna him house.. but yuh nuh like mi seh @MET i felt sorry fi him cause ,mi a seh mi refuse fi bring mi baby guh anno jail guh look fi nuhbody, but as u said mi need fi worry bout d baby and do my owna ting and stop worry bou d beef and beef nuh business bou wah gallang ova ya suh..

6. Oh ok. Well if him did concerned bout him baby and children him wudden do nothing fi go jail. U know how much people waa do tings and the thought of their children not having them around mek dem leave things alone..Dont think for anyone..and u cant..a das y God give everybody dem own headspace. Too much times now these men disrespect and put down women who walk through the fire for them at the expense of their lives and children. Do not do it. If we continue to try to fix things for these men they will never stop creating problems or respect what we do for them. Him mek u get lock up lef u child, come dis u pan di www as the mother of his child..Low him. You dont have to prove yourself to him because he does not want any proof from you

30. If it’s onething for certain that assault case was not a false case n that is fact! I wish she stop say is lie the girl ah tell because u no deep dung whappen the night those charges was filed! Case closed! N we all no bully temper! N I’m glad the prosecutor them pick it up right Fuking back! Ca bully ah career criminal n the state love those!! Mmm! Glad him name ah call up Dutty bowy get weh him fi bloodclut get soon!!

31. Yo! Madhead the threats that the real wankster is levying on pink wall need to go to the police so a report can be filed. Nowadays threats through the Internet is taking very seriously and this wankster is dearing you to send the pic in to cause you physical harm. You need to get a restraining order against the fake wankster aka bully. I think the reason you are holding back is because you are still inlove with the bull. The bull also know you still have feelings for him and has that over you. Bully is trying to use street psychology on you by testing the limits of your love for him. This is why he was carrying news to you from other women and carrying news to the women about you. He did this so he could control not only you but them to ensure he would always have the upper hand. Look how great the bulls strategy has worked out for him.

32. Any gal who deal wid da boy ya or get bun or disease deserve it u gal love money n hype to much …..this boy a go round town with the other bag of idiot barber boy dem n act like dem hv real money u fools know what real money is n these dumb bitches a run dem down ….these bitches need to hv some class…i see this boy bully with bare lilly idiot gal like di one work a check cadhing store my girl go check urself n every other lil gal round town di a f**k bully…

33. Repost….check cashing store…..da lil gal deh who di deh wit di lil midget indian boy…she a freak anyways always deh a club a grind up pon gal….

34. @MET Him gyal or him come pan ya a style mi, mi start style him back, bout wah him nah do ova ya suh pon my end!! now….shit getting hott, cause names a call, mugshot a show, arrest files a read…..ooh boy it sticky pon BULLY but if him just did listen when me a talk to him, beg him and cry to him, fi stop folla company but noooooooo a fren him listen to… well….even tho him nuh care bout my feelings nor his child well being, mi wouldn’t really wah fi see him guh back a jail fi f**kry… suh met mi nuh kno wah fi seh cause him hard-a-hearing and doh like listen to no body but his ego soooo, mi nuh kno, mi nuh kno…

1. his problem is not yours..right now your problem is getting on with your daily life..his other woman and family are who should worry about him.

2. When u come and talk him send ooman fi dis u. He did not tell her to stop he gave her ammunition to continue. Where does that leave you? You are an outsider at this point so there is no reason to do clean up for him. He has already declared that he has someone to do it. It is not your worry who said and what files are coming up. You were not the one who put his cases on here for sure , if his woman disses you then respond but it really looks stupid when u come to defend him. Baby father is no excuse to take disrespect it should be his excuse to respect you as his child’s mother and he has not done so . It is time to leave his issues alone. Why should you defend him when he does not want you to?

1. >>>CHEERING<<< PICS! PICS! PICS! :hammer

not a ting nah happin mi luv mek bully move bloodclawt n gweyyyyyyy doah fraid a em caw merka nuh belong to em….an like my aunty wudda she "doah mek a fuk a duppy fi yuh dutty bwoy" mek suk puxxy bully gwey n move from yasso. You stay dere n ole dignity fi em wen em nuh need yuh em hav all who em need suh put you n ur pitney first ooooo

35. @Maddhead.. and with all that ur telling us..u really think that he loved u or ur child???..stop telling yourself that he needs u, because he don’t..he’s just a damn narcissi’s..u keep on repating about how much u guys share a child, but what type of examples are u setting for ur daughter..ur baby will grow to resent u, for making this man use n abuse u in every shape n form there is(daddy or not)..stop calling it love, because to be honest, I don’t think u think too much of yourself to be dealing with this type of abuse..met and some of the bloggers has given u some very good advice, u should practice them..sometime to love someone which obviously u think u do, u have to let them go(that’s the only way they will learn @ times)..ur not his mom, for u to be begging n pleading with a grown ass man to change a lifestyle which he’s known long before he met u..ppl like him has females for all different reasons, especially where his career is concerned..wise up flesh..we’re rooting for u..

36. :mewek2 madhead don’t me did tell u stop the f**kery man :cd see man all a tell u bout if u post pic by Friday u dead .wtf as somebody uptop say report it cause this is America u pay u tax fi protection ,,,girl the way tings a run now u can never be too careful anways be safe and just leggo the f**kery . MEMBA U HAVE U PICKNEY A LIVE FAH KARMA IS ABITCH BULLY WILL GET HIS FIRST LADY ALWAYS REMEMBER BOO .THE SAMEWAY U GET A BULLDOG THATS THE SAME WAY U GOING TO LOSE HIM :dp THE SAME KNIFE STICK GOAT STICK SHEEP

1. lolll @Tuesday… u think sooo, nahh just have pitty, i stopped shed tears Aug whilei layed on that hard ass mat in my cell room

37. BULLY NEED FI GO SIT DUNG AN GO FIND DI MAN WAH PIERCE HIM COCKY U HAVE 4 GAL PICKNY AND TREAT OOMAN LIKE DAT WHAT AH DISGRACE HOPE IT NUH FALL PON YU GAL PICKNEY DEM

38. I am confused @ Maddhead, one minute you seh you done with the bulldog and the next you defending him. You also state that you are not in love with him but yet you a show the metters seh their is some lingering feelings for him. Does the fake wankster have something over you, thus causing you to easy off of really spilling the beans. Its hard sometime to leave someone but leaving can open up your eyes to new loves who will treat your daughter like a daughter.

1. Yes, MadHead really mad fi true. She done know that her Babyfadda is a murderer and time will catch up with him. I’m certain he had something to do with Kimone deaths and Maddhead knows it. After all, MaddHead wanted to fight the girl. Things will be revealed in due course. When will MaddHead come clean?

1. Come clean about what? What is there to come clean about? when him an she did a f**k mi neva deh bout or should i say (deh bout but neva kno wah gwan) him must know weh him did deh, police must know if they gonna question him or not… wah ever him got going on ova deh suh a fi him problem dat, ME CHANEL wash mi hand…. right now a my baby mi a focus pon, and fi get back mi soul weh d boy suck outta mi

1. @Real Youth, science man??, mi si seh ya try use phsycology pon mi fi talk di tings dem fi reach a 50%, but mi nah mek yuh draw it out … mi seh enough already, and mi nah talk nuh more tings … soo stop!! :request cause it nah work..lol

39. Police knows bully where about the youth have a monitor on his foot so stop call up the youth name and go find unno real killer. What a f**k if the police dem never put that on my home boy foot dem would a pick him up long time

1. Bully, you monitoring the topic closely. Now me get fi understan whey mad head did a talk bout when she sey the police know whey do deh. So, the attempted murder charge ago drop now?

40. Dwl mad head madhead a entertain jmg,,,,such a idiot…low mi baby fatha…..@real youth a true u a talk mek him Neva av d monitor him woulda gone a jail fi murder smh madhead a try sink him n a pretend like a defend she a defend him….wicked gyal dat…maddhead memba sey u av file 2 enno!!!!

41. Madhead file nu so gud har heart broken so sje a talk bare foolishness bully neva av no damn monitor ca mi see him a south rock i cant understand y you fools nu come clean kimmone was a madda juss like oonuh har daughter need closure just wait god na sleep u bitchez will soon get worste than she get nasty rasses all u maddhead bout u a chat up but u na chat wey yuh fi chat uyour cpncience a badda u mek u cant sleep dem need fi lock u up wid ya gal bulleisha go feed ya pickney n go siddung

Leave a Reply to Real youth Cancel reply