MAMA KINGSTON STEALING FOOD PICS

0 thoughts on “MAMA KINGSTON STEALING FOOD PICS

1. Morning Shanie, Janice stop mek a spectacle of Yuh self, cause me and you know seh Yuh cyan cook, and I need fi tap thief and tell lie, Yuh nuh tired fi ppl sue u and done poor Kisean money, because u nuh have a dolla fi u self

2. With most people, when they find out that wrong has been done against them,all they really need is a sincere apology,but some people fail to understand that for one reason or another. Well Mama K u a one a dem it look like.
    Di five fingah shopping extends to di internet in various ways and means…dear lawd wat a “disbarassment” caz dis yah pass embarrassment. All wen mama a try singting legal she still haffi touch it up wid di illegal biniz..di klepto ting it nuh easy enuh, is not someting u git up one day and seh u going to get rid of..u need a little help Mama from some a dem ologists deh, cazzen seh u need fi disembarrass uself of di klepto ting..mmm,mm

3. I do believe she has a case. She is advertising someone elses work as her own and making a profit. So she can sue for monetary damages and WIN. I hope she pursues it. Mama kingston you are a lowlife.

4. Since she advertised on instagram she would have to get information as to how many customers she got via that medium. I’m not sure she would get much if anything

5. Shame on u Janice…the lady is right, u have the resources and u a teef same way.If Janice cah cook, who is the chef pon di truck, she?

6. No result! Reposting other ppl pics not illegal on IG. No IP applies to food just original recipes that are not shared publicly. She muss know still somebody muss tell her she can be compensated

1. same ting mi seh..she wont get anywhere ..if the pics were not being used on her menus etc there is nothing she can do..just wasting lawyer fees..is not like she have a restaurant chain either

1. If she did smart she would have waited and watched a bit more and when di business tek off she run in…For now she jus want the social media hype..she will not get not even 50c

7. One plastic surgeon over here haffi put up pon him twitta seh some company weh a sell dem product actually steal a picha off him site weh him do a facelift. Some China site troll and teef pics off the natural hair bloggers page fi sell dem weaves and what not.. Look like dis teefing a picha a common assault.lol

1. Yes, Met. Dem teck di man before and after facelift photos and claim seh a dem ‘miracle’ product dweet..Mi seh dem ppl yah a sitten else..lol

8. She won’t get anything, yes it’s hers but by posting it online you implicitly give others permission to re-use…so you won’t gain anything as you’d have to show how you lost earnings and what earnings she acquired as a result of your work. Since it’s not a recipe and merely an illustration, legally, it’s no biggie….,but if Janice or her chef cooking was anything, she would feel proud to showcase her own creation. What this tells me is that, we already know who Janice is but the food ain’t up to par if you have to feature somebody else’s picture and attempt to pass it off as yours.
    Same on you Janice. People willing to support you in starting a venture you should have done long before yuh done yuh son money but you still have to be unscrupulous. Now we don’t even know if the food clean or nah.

1. Exactly! The issue is not a legal one, but a moral one. What she did was utterly unethical. And it speaks volumes about your food if you need to steal food photos to sell your product. See smaddy below say di food was unappealing, of course one can never judge based on one opinion, but coupled with this act, it is safe to assume that the food is far from stellar.
      Folks waan put een quawta wuck fi get full pay. Lady, guh put di effort and time necessary fi build u business properly, and memba reputation a everything eena business. Unno unnecessarily tarnish unno name fi foolishness. Your child is well known and unno caan even behave properly fi teck shame awfa him.

9. I was sunset blvd a weeks ago, mi si de truck park up. My friend and I walk over to see what the selling! We order brown stew chicken, with our nuff self, a pure oil in a the chicken,when I ope the food I tell the young lady we are Jamaican and we can not eat this so change it because it was too oily! The lady on the truck is not MAMA K . She was very nice and polite,she ask us what we want,we tell her we want to try the curry chicken. Mi never see curry chicken white suh fr I was birth! Dem need fi duh better and stop trick the Yankee dem wid dem taste bad food! Dem only give Jamaican restaurant bad name!!!

1. met is not she,i don’t know about in the day time but that night it wasn’t her! met mi know de lady, SHE WAS ONE A CAKEIE SIDE F**K TO! SHE TOO BAD A DIFFERENT PEOPLE DEM MAN THE TRUCK WHEN IN PARK ON SUNSET BLVD IN THAT HOURS A NIGHT

10. See what had happen was, she gave the picture file of the other gals food to her assistant. She instructed her assistant that they were examples of the way she wanted her own product to be photographed. Her assistant misunderstood and thought that they were the actual files to use on the website. Mamma Kingston offers her deepest apologies for the misunderstanding and has fired her assistant (side eye).

1. Janice can barely balance di gas fi di truck whey di hell she fi get assistant from lmaoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      Met ppl dem bad eeeee see mainnnnne

11. Again mi aguh tell uno one more time Janice Eleanor Turner can not cook. Mi done talk, all when she keep the elaborate dinner, she nuh cook nothing, except the likkle fry goat fish, right sister Jan, if you over yah a peep, Yuh know a nuh lie mi a tell.

12. MET YU KNOW FROM MI SI DE TRUCK MI A GUH FASS FI SI IF A SHE! NOT SHE A RASS SHE TOO HYPE FI WORK PON FOO TRUCK! ALL WHEN A SHE OWN IT,SHE BETTER MAKE SURE SHE MAKE THE PAYMENT FI DE FOOD TRUCK B4 THEM REPO IT TO! MET THE TRUCK SAY “MI HUNGRY,COME BUY SOMETHING”

1. met the gal too rass lie! MET WHEN MI LEF WORK MI A GUH PON SUN SET BLVD,MI A GUH MEK MI WHITE FRIEND TAKE A PICTURE WITH THE LADY WHO WORK ON THE TRUCK!

13. Heh hayyyyy, Mimi a weh u a tell mi seh, mi hungry, come buy something, but Janice did claim seh she have big opening, but I couldn’t believe it was for a truck, lol, Janice it look like mi have to come give you a hand. Woooiiiii, Yuh never miss the water till the well run dry.

14. THIS LADY MAMA KINGSTON,IS VERY DECEIVING!! IT LOOK LIKE SHE NEVER KNOW JAMAICAN PEOPLE GUH A SUN SET BLVD TO. @SKETELBAM A THE TRUCK SHE HAVE BIG OPENING FOR? CAH DAT STAY BAD LOOK BAD FOOD NAH MEK IT! IF I DID KNOW SEY MAMA KINGSTON DID A TELL LIE SEY A SHE A WORK DE TRUCK,I WOULD TAKE A PICTURE JUST TO PROVE THAT SHE’S LYING! THERE IS A LOT OF FOOR TRUCK PARK ON SUN SET BLVD,THE ONLY DIFFERENT’S IS THIS ONE SAY JAMAICAN FOOD! SO EVERYBODY WHO WANT TO TRY JAMAICAN FOOD WILL STOP THERE!

1. Mimi she all tek pic a she a wash fish and lobster and say she love what she do so mi did all a root fi har because mi tink she a cook

1. met lies lies and more lies! like i said i don’t know if she work on the truck in the day time. but i’m sure it wasn’t her that night! met to how de truck likkle mi nuh thing all that cooking can gwaan in deh! i think dem cook the food from dem yard and bring it on the truck! met this lady is a liar that’s why it a catch up on here! MISS JANICE JACK RUBY SON BRADY SAY YOU IS NOT IS SISTER,SO YOU NEED TO STOP THE LYING,B4 BRADY,PETER AND THE REST OF JACK RUBY KIDS DEM SUE YU RASSS!

2. But from her IG it seems like a she and di dawta a run di truck. Dem post up how much picha how many times dem sold out a food suh it look like business tun up. Shi claim seh di Oxtail a di fave suh u can try dat next time and gi wi di verdict. Smaddy else seh dem wings is di best suh who know. Mi nuh see miself in Cali anytime soon fi try har vittles, but please to check pon it again and gi wi a full review..tonks.
      Met, looks like you can stawt a new feature wid restaurant reviews pon u blog.

15. DWL DWL DWL DWL. A weak. I tell u in this day an age of hi tech it doesn’t pay to lie. Mi a go a mi bed. DWL.

16. met don’t worry i will be your CALI PI,FI JMG! I WILL GET ALL YOU NEED CAH A ONE LOCATION THEM HAVE ON IS SUN SET BLVD! IS NOT LIKE DEM CAN DRIVE ALL OVER CALIFORNIA AN SELL FOOD. @ANONY8:30 REMEMBER YANKEE DON’T KNOW WHAT AUTHENTIC JAMAICAN FOOD TASTE LIKE,SO ANYTHING THEY TRY THEY WILL SAY IT TASTE GOOD! CAH DAT BROWN STEW CHICKEN FULL A OIL,AND DE RICE SOFT,NOT TO MENTION THE CURRY CHICKEN WHA WHITE,MAMA K IF YOU DID KNOW HOW TO COOK,YOU WOULD KNOW BETTER PAK CURRY!

Leave a Reply to Met Cancel reply