MAN GO KETCH JOE GRIND

MI DID HAFFI CUT DI VIDEO CAUSE JOE GRIND WELL NAKED INA DI HOUSE WHEY DI MAN A PAY FAH AND ALL A BUS UP SOME BIG SNORE :ngakak no sahhhhhhhhhhhh

6 thoughts on “MAN GO KETCH JOE GRIND

1. Zeekel yuh love mi?Zeekel u woulda marry me?Zeekel di house a bun dung!!!IRIE!!!!!..love love that ad playing in the background, hush Yute a so bun ting guh dawg.

2. How u mus drop asleep ina a next man house or him woman house dat him have key fah??? Yuh will lose yuh life. No sah. Dat taxi man brave. Lmaooo

3. Sir yuh a get some seerus bun an milk lol mi cyaah badda… Good miss yuh affi mek di taxi man duh sumting cause rent tap pay yah nung lmao… A bet seh good hood naave nuh money.

4. Pay rent but are your providing transport?
    Guess you have to share
    Maybe she just should have run the front in the back of the cab… lmao

5. So it go yute. Move on to the next and bredda, no pay no rass rent weh u nuh live you a idiot? Kmft all u fi get two slap to eno. To the taxi bwoy, you a pay rent to ar wah? Bcuz u cudda neva be a Joe n a cut dem deh bbc sleep deh nope mi nuh bleve. Mi strongly feel say the gal tell taximan him r d one to. Hope she tun box bout n affi look a work fi get everything.

Some woman just craven, u find waah likkle man weh a pen n unnu always tek him fi fool.

Leave a Reply to Yardielovethug Cancel reply