MAN INA DAFFY BED

0 thoughts on “MAN INA DAFFY BED

1. So the man know is a shim??? But yuh know what…..mek mi tek it back cause THEY ALLLLL KNOW what dem sign up for. Smh. Di downlow dancehall batty man dem betta stay far from Daffy cause she will blow up dem spot. Dwlll. Anybody know dat fruit-of-the-loom boxer briefs. Lmao. Good morning World.

2. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……

Neva read de suss jus yet just see de title nd a seh daffy jus now a confirm seh robbas a man only fi see seh a de batty germs …wen two party pooper names exact and one a fag it ruff enuh tsk tsk

1. Sweetheart we are talking about a different daffy not robbers daffy. This daffy is a man turned transgendered aka daffton and he sleeping with all the uptown drug dealers them and some Spanish boy from dyckman . He also sleeps around with guys from Washington heights they don’t buy him shit but some box food

3. You telling me that this transgender man is living as a women and she’s is having sex with these known men and wah!!!! You have to be careful of these bisexual men because this is just too much of this nastiness going on in the world, you don’t know who straight from not straight now a days!!! smfh

4. All daffy do is **k out his batty with any and everybody, one week is rikers dykman uptown poppy nobody want him it’s just a nasty fantasy, all a dem fee bun up in a bed…..daffy is a waaannaabee, confuse attention seeking fish, everything him post….