8 thoughts on “NO BINGO

1. Lmaoo. Dat mi say too Shani. Dwllll. Fi real. Not one a dem a bingo cause di 2 a dem shape alike to me. Robbas wear it an it nay look good pon she either. Bodysuit is not for dem surgery do up body deh cause all a dem hips look like hamper on donkey. Leave that to bodies like Trina and dem naturally thick body, flat belly, shapely girls deh. As ole an as bad as Romping Shop is….even she look better ina bodysuit dan dem cause she have a naturally shapely body. One time Kim Perfection used to look good ina dem too but har body likkle changish now. Lol.

2. Metty my comments getting lost inna spam or nah?
    Beg dem please don’t draw out shana as she is now a successful business owner and she neh thief again.

3. KMFTTTTT SHANA SHAPE LIKE MAN SHE LOOK LIKE WENDY WILLIAMS NTN NUH WAM BOUT HAR BODY & IF A NEVER FI DI CAKEUP YES CAKEUP CUZ SHE PASTE IT UP NTN WOULDNT WAM BOUT HAR FACE … MI HATE ALL DEM BIG OLD NUH HAVE ANYTHING FI DO WAMAN .

4. Both shape bad and look bad Inna it. So what is Ms.buy cocky point? The one one the right ah Shanna we run back to JA from a big case in america. She can’t step foot on US soil ever again. She doing good in Jamaica but she still ugly and look old fi ah young gal

5. 1st of Tanisha yuh nuh neva look good an yuh caan style pon no ooman yuh look like man… and goldie to she ugly badd. Yuh nuh come to ny all the pretty girls dem run yuh out. As far as Apple and Kerryann and Tenisha dem stay badd from longtime my girl dem eva clean an look good inna real life … suh come off social media pretend like uno badd when yuh ah dog face bitch and yuh mouth stinky like cocky my gyal…

6. Shana success a burrrnnn nuff a uunuh. Good gyol you a dash shade like it’s sunny. Shana can’t touch US soil but she’s still living a comfortable life, yaaah Gwan like she a come a yuh yard come beg yuh salt.