MAN KILLED IN FLAKERS

Good afternoon pinkwall beg u dash some pink ova mi id please cause mi nuh want dem come kill next !!! So this nigga from flanker Montego Bay st james name BEENIE him walk and f**k round everybody him nuh care a who him have enemy every weh pinkwall.. dem finally kill him Sunday night because him tek weh a nigga money from bogue village and beat up the nigga and him friend dem seh dem go kill off the man dem from the other side a flanker 

😢

mi even see dem just kill a taxi man fi it and a Bogue man kill BEENIE smh please beg ur followers to PRAY for flanker

8 thoughts on “MAN KILLED IN FLAKERS

1. I thought Cray was the Don for Flankers, who so happens to live overseas and supplying guns to the Gang in Jamaica? He was in Fort Lauderdale, Florida and now relocated to Washington State with his many concubines.

1. Cray been back a Flankers get deported long time..Police shutoff him birthday party just the other day..you late

2. Cray soon dead in Jesus Christ amen him need to go to hell life . How Cray sleep with so much blood on his mind and hands ? City puss find him please and send him to him to hell .