MAN SHOES OVA HAIR

So the money weh petagaye tek fi boy reggie clothes and red bottom she cud a buy some new bundles fi a nice looking girl ar repetion dirty bad. So reggie still cant fine nobody better in a foreign fi deh wid? She not stop mind him? Afterall afterall i gess the money sweet him. Dirty petagaye stop mine the boy n try get yo son that you claim you love so much a visa n get him inna foreign. You sick stomach b*tch…. uno young gal fi stop mind the boy them and save uno money…. walk n tek man like dog. B*tch bye a gwaan like you descent

19 thoughts on “MAN SHOES OVA HAIR

1. I told yall grammar police will resume instant duties under the strictest of conditions to include when smaddie a dun smaddie else but the real issue is dem need fi go pick a battle with a Fcuking book n form allies with JAMAL!!

Buy* not boy
    Her* not ar

What in God’s name is Repetion?
    Since Reggie can’t fine*nobody I hope him find yuh n fine* yuh all of ur matey/sidechick monies u a waste pon him too.

She not stop*..kmft

Excellent advice dear..but like seriously. .stop mine*??

Oh I see u improving..see u put stop mind afterwards deh..SEE I KNEW U HAVE IT INNA YUH DEARIE!

mi nuh wrong u senda anybody who a pretend like dem DESCENT FI GET CUSS OFF YES…AFTERALL AFTERALL. .WHEY DEM A DESCENT A GUH??HELL??OFF KILAMANJARO??

gwaan through Petagaye u a done wife n u goodly can get IT inna ur current hair..no new bundles necessary! Have a lovely day sender n all bloggers..gone do the ppl dem wuk.

2. LORDY LORDY… sender it is very important you learn to spell and know the meaning of words before sending in mixup! Petagaye beg buy the sender a Student’s Companion deh she need it bad!

3. Gal have pickney an a mine man???? a wahm tuh some louuuuuu gal whey nuh stop pay fi cock.

4. Petagay how much did you pay Reggie to take that picture with you lol if you ever hear the things he say about you you would run and hide

5. This Sender Sad Bad Everybody And Dem Ex Dem Good Why You Hating On Your Ex Sender Lolll. A 2017 Now Go Look A Life Sad Girl And Leave The People Dem Hst

6. Send You phone Nav Spellll Check Uno Love People Business And Don’t Know How Fi Write The Mix Good

7. Bwoy senda Reggie lefff Yuh a wah really Cuda cause this like you hurt bout this picture perfect lmao.. yes wifey Petagaye you win madddd Dem ohh

8. Goodie could a invest inna new hair tho mi fast so I went and view the pictures the hair trashy. Bad. Gal still mine man? Petagaye you fi stop it. But sender a talk like reggie a sonebody kmt bye yah

9. Too much self proclaim wife deh bout. How much him put towards the dinner and your clothes. Young girls a time that yall get some sense. Boy dont want she. Aaayyya she favor idiot bout wife stupid like wa! Bundles wa change goodie but the boy cleann eee

10. A time fe people start send in story about important or entertaining people. Why them deh ya so? Them a somebody. I never see this yet. Sender if you jealous over them you dont have any ambition. Okay next story cause pinkwall shouldn’t even post them nobody ya. Reggie a somebody ignorant

11. petagay you and I know you buy that shoes for reggie he is a cheap ass nigga so stop it reggie dis own you for how many months when he dated my cousin until she kicked him to the curb so now you and post him girl stop it. stop lying to your self he left you and just draw back for you so you hype

1. Oh my god this is sad. But if a me n me a get mind I’m taking it too cant wrong the youth

12. You people need a life petagaye not even a drama person so this is uncalled for you need to go back to school and leave the girl son out of unuh mouth ,no body man never want dem yet only fi unuh man ,get a life petagaye used to hair and always proper ,if reggie nuh want her she wouldn’t be the first or last ,sad bitches .try again

13. Mi would a love fi know if di girl wah mine di man, how it affect fi unoo life? Unoo a lose sleep, sender mek wi understand caz mi kinda confuse….mi need answers – unoo find some tings fi do wid unoo self