MAN TEEF PART 1

Goodmorning met. its been a long while i wanted to post this but was too hurt to let people know. This girl name is kerryann philips , i use to look up to her and confide in her, i use to have problems with my bf and i use to ask her for advise. She use to tell me leave the boy cuz one of her friends told her they were together, u know how love is so i stil stay with him, i never ever mentioned what kerry told me. One day i woke up to a text from him, “mi kno seh u an oshane deh”. So i call him, he told me that kerry told him i slept with oshane😳😳😳😳. To how mi an this gal close me neva believe , me ask har n she cuss n say nothing like that, T my bf start drift from me, no txt or calls again, one evenin after comming from work i got a screen shot from a friend, kerry and my man hug up n she postin seh her husband and all these things, my knees got so weak i sat down n start to cry cuz i didnt know people could be so evil….well kerry mi ago talk yuh deeds now cuz u is no good, and incase u neva know T tell mi everything u tell him alla u friend them business etc. how can u be a friend to someone n everything dem tell u, u go tell u man (weh u thief)! Kerry memba seh yuh nuh like bathe ino, n yaa walk a tell ppl ua virgin wen prince dun f**k n lef u cah yuh p**y stink, afta u well tek u student loan mind the boy😂😂😂😂karma is a bitch doh!

mt

Kerry tlk bouh how u a mind T and him mada, buy man? Y? And u clm pon fb a act like man a mind u gutl bye…. Toni sorry fi call u name cuz a u mek mi kno how evil d gal is but mi affi talk, u and toni a bedtfren n u tek two a d gal man dem, u walk and scandal latoya hilton doh, bouh real friend, afta u tel d gal run off on her visa n now d boy ova new york tek har passport and a beat out har rass, d gal breed n alla listen to u bouh dash weh belly, real f**kin evil! Atleast chanel was a good fren to d gal, but latoya nuh good to cuz she slaughter d gal wen the girl baby father dead an she neva av nuh weh fi go, nobody can trust u withnothing, u chat tracey say she nah nuh papers n she affi a sell f**k a ny fi dress up, u seh chantol a big lesbian a england n cya chat to u,girl mi do mi research well good…..all d anishka girl weh u nuh stop dun deh she a beg u credit n also ayana weh u tell T seh she av two man n a f**k both one time n she a whore n u nuh stay so!!!!!!!! Y u must do these things evil girl? THIS GIRL IS AS FAKE AS THEY COME AND IF I WERE UNU MI TEL HAR MIA LESBIAN CAH SHE A MAN THIEF!

12 thoughts on “MAN TEEF PART 1

1. Woieeeeeee mi good good, ppl ppl Unuh chain up Unuh man ….there’s a man stealer on the loose. Mi glad u caan tei f mines because he’s well stashed away inna mi panty draw.

2. Anyways the goods u have on the man teef no really hot it Luke watm. Me a read it and me expression never change dwl. Go do some more research and come again. U boring no wonder u loose u man

3. A dat u spy wid ur needleeye???always the girls wid the gap teeth demm.smh doan tek dem lightly!!mi know one dat teef di policewoman hubby so till she nearly shot him kill him.gap teeth girl married to di man now and is a next gap tooth girl him a bun wifey wid!

1. I had a gap between my teeth (i’ve corrected it)….but I haven’t stole a man prior to me getting married. They were all willing to go and left 🙂

As to sender: Tuh how “T” do you, tuh how him lie……I can’t believe you still in any kind of dealings with him, still ah communicate wid him! If he is coming back carrying news about Kerry, who knows what else he will carry back come gi yuh! :cool

4. I was reading the epistle until I realized that the sender like every other women who thinks A FEMALE TEEF them man is such an idiot. Lady? If you man never want to go with the Girl and love you HE WOULD NEVER LEAVE YOU FOR HER. When you females going to EVER get it? No woman cannot tek you man unless HE wants to be taken. KMFT. Go get your life young miss and leave this girl and you SO called man to KARMA.

1. The man didn’t jus start move funny, the friend told him a bag of lies maybe saying she’s looking out for him but in this case I it was verb robbery