MAN TELL HIM WOMAN A BAG A LIE PAN SWEETS

Pinky please post and hide me ID but this tea hot today 😂 🍵. So SHAWNHYPE baby mother Ackeelah friend and I are friends and what a Gyal can chat them business. She told har friends say SHAWNHYPE eat har out the baby mother but him say him never eat the Sweetsscoutre gurl p$$%y because (Edited) never fresh now them a cuss ago back and fourth on INSTAGRAM while the lady wa shawn deh with post in him house a sip wine 🍷 a watch the tea ☕️.

5 thoughts on “MAN TELL HIM WOMAN A BAG A LIE PAN SWEETS

1. Embarrassing fa sweet to know her pussy stink n always smell fishy them is waste gal sweet ya have to wash ya pussy inside out boo weh stink pussy ago

2. How dem fi fresh and dem mix up wid so many different ppl. One year cyaan pass and dem live it out single. Di man dem a cheat and not wearing no condoms between women, taking the entire biological flora of the women they cheating with and bringing it to their regular woman introducing all kinds of things in her. Every woman fi demand the use of condoms and be an advocate for the protection of their reproductive system.

3. kmt, how yuh fi a cuss gal seh yuh man neva get fi suck dem out because dem pussy smell? first of all, yuh shoulda a glad and second, if a smell your man a use fi detect std, your pussy soon smell like sweets own come beat me!