MANCHESTER UNITED

Cheryl Gotit come out…bounce right back !!!!Kerry stay good and cute, Nadreka!!!!why u hiding the fact you get yuh batty done before and after pics revealed all bout yuh put on weight right!!! Addi best mi ever seen Vanessa Bugatti pls keep it up girl!!!! Ken Ken looking like Micheal Jackson sister Lena soon buss yuh ass fi tek Dwaine wey a mind u wid his DA, speaking of Buss up Latty Kerry Good Way soon buss u up fi har man Toby u a tek on the DL, Pink I can’t with the Curtains u call dress Diane and her crew are a hot mess and Blondy everything fake and tan bad!!!! Part 2 coming soon…

14 thoughts on “MANCHESTER UNITED

1. Part 2 a mus di best dress cause ano part 1. Manchester hunnu tan bad!!!!!….still nuh beat philly, but hunnu tan real bad.

2. Vanessa Bugatti did look good fi once ina the school uniform dress,Yes Nadreka do the batty and a hide it, the big man a London bring her Canada last year go do it him tell mi friend then she left him fi the convict woody, then woody left har then she go back to the baby father 1 piece a mix up, Ken Ken a F**k Dwaine Longtime , Latty can’t keep a man a f**k Toby fi true him did come outta har house hours a mawnin, Blondy a blotch surgery, Diane ugly like and that Trisha nuh stop F down the whole Manchester , Kerry Pretty but character dirtyyy Sheryllllllll stayyy goood nuh BC….Pink look like granny Ooo

3. Pic 5, Pic 4 and lady in Pic 8 stay dam good the rest a dem look like dem ago trick or treat all the one in the red and white foot look like burnt ashes to rass

4. Unu stale now sender unu story lame especially bout Blondy, Kerry and Nadreka you nuh see sey the Ppl dem well progress intact every single one a dem ppl ya work a working class people snd have s life sender go look a bloodclate job

5. Nadreka have her likkle business a gawn plus she is studying, I’m not a friend mi just follow her on S/M and mi like her she seems nice and genuine always a promote ppl things so is Kerry she’s always posting positive quotes etc but yet still Ppl have so much negative to say badmind is very active In Manchester

6. Latty look hard and the glasses nuh Mek it with that dress, Bugatti wan scrub still look rough around the edges , Blondy Fi change outta the jumpsuit them now, Nadreka a liad her own mother nuh trust har, Sheryl Gotit dress fava tin foil, Ken Ken fava Michael Jackson sidekick bleaching cream Neva reach her foot and , Diane and her crew didn’t make the cut and Kerry looks the best