MAPPIE??

0 thoughts on “MAPPIE??

1. :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp

2. mi SEH dem step out trash and readaaaaaaaayyyyyyyyeeeeee and not even ah pay dem child suppowt….dem cannots chats to weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hammer :hammer :hammer

1. Bwoy oh bwoy Mappie :hoax2 …if any judge see you pa video ah pose off wid foot cock up pa cases of Moet n’ Henny inna Red Bottom sneakers and Gucci dis and LV dat and bare dare claaaat ah links…I guarantee they’ll have yo assess swimming upstream quick than Trout fish. Unu time soo reach man….and den av ah auDACity fe ah criticize single moms weh ah pressha govament assistance fe likkle help fe maintain weh unu shoulda eena help the mom fe ah maintain….todeh fe unu…but tomorrow fidi young dependent chilvrens dem…unu dog days soo reach faasa dan lightning man :hammer

3. Good morning everyone Calling out all deadbeat just comments a deadbeat name and talk di things them everyone have a great weekend

4. Morning Met,Nico dats why you must rich cause you don’t do that,mi caan badda wid dem frighten man,mi si nuff a dem whea did hype come down to notten caan even buy a burger a White Castle and love talk bout dem did rich so whea all a dem riches gone show off bring disgrace,so ladies be aware of di did rich man dem a nuff a dem deh bout.

5. At di end of di day mi nuh waan meet nuh man a come tell mi bout dem did rich story tell me whea you have right now cause ain’t nothing going on but di bills fi me.

6. Goody good morninggggh
    Lmaoooooooo hahahahaha wooooiiiiieeee dude is do righttttt where they do that at????????

7. Da yute ya a talk de truth !!! De bwoy dem wey nuh mind dem yute fe get beating wid de hammer wey Bounty use. Nail dem, and don’t hail dem !!

8. I know ov a very dead beat male. im doesn’t pay court ordered child support and is one of the biggest posers in dancehall name brand everyting. im and im ooman always talk very badly and spread bare lie bout the children and the mother but this dead beat male has a very serious speech impediment called stammering. It tek him all sometimes 1-2 minutes fe utta one word but it is ok for him to talk mad shit bout people and can’t even talk the comment in a timely fashion. So my question is this. Is severe stammering considered a disability? Cause a speech pathologist told me that yes it is. Talk about dutch pot calling kettle black.

1. Teacher Met thank you and I will remain present for the remainder of class today. class tun up loud todeh teacha. it nice baaad! lol.

9. no man nico you just a dash di dutty wata pon dem.. and like it a bun him so till him wan call out di name hayyy mappie u fi do betta

10. ANO LIE HIM A TELL MI AGREE WITH HIM 100% mappie fava shit tuh rass. AND ALL HIM IDIOT BABYMOTHER THEM WEH A FIGHT OVA HIM IN A BAR MI JUST A LOOK AND A SEH IF THEM EVER KNOW THE GERMS THEM A DEAL WID. MAPPIE GIMMIE MONEY FI LICK OUT MY BOTTOM. BUT A DAT THEM A KISS UP A NIGHT TIME AND THE MONEY WEH HIM TEK A GI MI JUST FI LICK OUT MI BATTY HIM SHOULDA A MINE HIM PICKNEY

1. are u the one who sent in the sunday sex topic last weekend on rim jobs because if my memory serves me correctly… :tai:

2. You seemed so very concerned with his lack of supporting his child, why not take the batty washing money to one of the idiot baby mother’s now that you know their identity……I am sure the child would be grateful for the help :Yb

11. i hope that you have enough sense to care about your rectum with that boy’s licky licky tongue as those other oomens should have with him and their paychecks credit cards atm cards and bank accounts. lady next time him come to u to clean your potty run him like maingy dog and tell him fe go lodge the money into the people pickny them delinquent child support account..help us to help the children.

12. matter of fact tell him this:

Mappie Mappie stay away!
    Pay your child support today!

and hif he hinsist on coming by uninvited jus post that on your front door. maybe then his conscience may kick in. thank you for your support

13. This GUY yah go dance and a watch wha man a drink and behave Den a mek video bout it ..WHo DOES THAT ? you a Gal pickney ? U a Batty Man ?
    Low the Watch man ting and the Video cussing ting

1. Lol somebody seems mad!! The man not watching a soul he’s just stating the obvious move you bumbo bout you caught inna your feelings.. You must be one a the careless dancehall boy them pon child support! This hit you hard though lol

1. Careless Gal like you me used to beat and kick out of mi car and nuh answer when you call but me a try the right way .

1. Lmao why you mad though? I noticed I hit alot of nerves come suck me bout kick out a car after me no f**k duppy or take jancrow!! A must Mappie you a f**k make you so mad batty boy .. Gweh shit up batty boy

2. pity u nuh buck the right one yet weh wi beat U kick U outta fe U car and drive weh inna U vehicle

3. bad gal nuh tek beat up from nuh man nyda bwoy. bad gal kick off door front and drag bwoy from outta dem yawd inna open road and put dem pon public display fe tek beaten. u tan den deh LOL!!

14. Good afternoon Met & Metters.

Who does that? Someone who is soooo in love with himself, idolizes vanity – not idolize God – to the utmost level and who has no love fi nobady not even him offspring dem. What baffles me though are the women who admire and knowling go breed for for men like dem. when di fool an him money depart – because they ALWAYS do – the only person/s mi feel sorry fah a di innocent pickney dem.

1. sexy asssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Nico ( if him wasn’t other people’s property he could get it )

1. mi nuh too too know but im av up im good good baby madda weh tek care ah im good good pickney dem suh long as me know dat I naah try ruin them happy home…tek yuh heye aafa the people dem property ma’am :hammer

15. Some of these ooman r 2 b blame also b/c they c those
    Imbiciles & dem skin/pu@#y katch afire and dem run go
    Breed fi dem thinking it will b different wid dem an dem
    Pickney#luvTooMuchHype.. bwoy like mappie couldnt
    Even smell mi front much less mi fi procreate wid him#standards.

1. yes nuff a dem woman too red eye. dem just want hot man so bad dem nuh business what negative the man have behind closed curtains

16. see da reason why me stay outa dancehall now imagine u go out fi full joy uself den u Abe a hole set a jankro a watch u listen mee nuh take up finobody personal babymadda drama life me ah talk da redeye informa pussy dem weh sit n a watch u every move inna party kmft das y me seh dancehall mashup unlike one time ppl go out fi fulljoy demself n nuh watch nuh face

17. make non dress nico move because him big lips baby mother tell people that him don’t take care of him daughter so stop being a bitch get off social network and go one side

18. genius a that me a say all nico do ina di back a di dance and a watch people and who care if nigger pay child support are not that have nothings to do with no one but the judge and the mother and father him have friend that pay child support too that don’t me he’s good are bad it can be the wicked mother because dude don’t want her and say next so now she catching feeling.

1. you still love your child and want your child to have everything he/she needs…so pay up and shut up :cendol

Leave a Reply to genius Cancel reply