MARISSA NEED TWO PILL …OOO

0 thoughts on “MARISSA NEED TWO PILL …OOO

1. Eat u hawt out donkey eena 3D tessanne a go mek u misareble every day shi ago haunt u like duppy n shi ago falla u like u shado.shi average yes dats a wah mek har special .shi a gem n u a washova gold since u marrisa r wah u waan name can sing y di rass u no deh pon di voice…american vote jamaicans vote ppl all ova di wurl vote..next time u ago get hawt attack ..wi likklr but wi tallawah…

2. such venom!!!…cursing Jamaicans, but ah bet she love rap music doe or don’t mind it, and if she check de history Hip hop was born out of JAMAICA AND Jamaicans rhyming or wha we call dj pon de mike pon sounds call Channel one, Gemini, stero graph, stero mars, Jah love, virgo, volcano…. dj’s like welton ire, puppa Toyan, yellow man and Fat head, Sassafras, Major worries, Josey Wales, Brigadier Jerry, Charlie Chaplin, and much more, big up Cool Herc who brought it to de Bronx and Yankee vibes out and enjoy it and den dm guh try ah ting and the birth of hip hop is what it is today!!…Big up Tess ann, we proud ah yuh!, Big up Jamaica and all Jamaicans, lickle but we tallawah, we influence so many nations of people…Big up we History!!! WE ARE RANKED THIRD (ALDOE I THINK IT SHOULD BE FIRST) BY CNN AS THE COOLEST PEOPLE IN THE WORLD……MARISSA GO HOLE AH SMALL CAWNA!!! BUCKING BRITE!!!

3. poor thing..wat a pressha jamaicans hav yuh unda but hush mi noe a nuh yuh alone nuff mor a unnuh deh bout but wi lead unnuh by farrrrrrrrrrrrrrrrrr n near ooooooooooooo 😉

1. DAT ME SEY TO!!!!!!!

Nuff a we man dem come amerika come a tek whey dem would a refuse a yaad. And de oman dem to!

***** Marissa you and your dog aren’t good enough to sniff Tessanne’s ass before she wipe.

4. Jackass Marissa, Jamaican live a better quality of life then most people in the US and beyond. Shut yu mouth when yu nuh have nuttin to say..you uneducated “BITCH”…..pay yu rent before dem put yu a street.

5. Half of who comes to America/UK thinks they have come to a better place. Better place? yeah if where you are coming from …you was “boxing shit out of hog mouth”.

6. Suh why di raas she and har dog neva audition fi go pon the voice den since dem sound betta dan Tessanne ….bad mind get di best of her…fckn brite and feisty …

7. Marissa y u maddddddd a guess Tessanne really got u feeling some type a wayyyyyy some type way the best singer on the voice that’s was her title sayyyyyyyy lmaoooooooooooooo hush ya :maho :maho

8. MARISSA YOU SHOULD KNOW BY NOW THAT WE JAMAICANS ARE WAY BETTER THAN MARISSA YOU AND YOUR DOG SOUNDS JUST A LIKE . I CANT TELL WHO IS BARKING OR SINGING .

DO YOU NEED A REALITY CHECK TRASH.

NO, NO I SEE YOU REALIZE THAT YOU WILL BE DEFEATED BY A JAMAICAN BORN PROMINENT , BEAUTIFUL AND CLASSY WOMEN WHO KNOWS HOW TO SING LIKE A SOPRANO.

MARISSA