MARRIED MAN GINNYGOG TANISHA WILLIAMS IS FULL TIME NOW YOU LEAVE PEOPLE HUSBAND ALONE

Tanisha yu claim say yu a hot girl and can’t post yu man face cause yu a f#%k people husband. All de teef yu a teef clothes an shoes gi de man him still nah leave him wife a Long Island. Tanisha if you no leave people husband alone Seaview ah guh tear dung cause de people dem a set fe yu. Yu too bright bout yu a sen message to de people dem wen a you a tek people husband. Ms. Williams yu no tired fe get beating an visit hospital fe injuries yu sustain from de people dem husband?????? A pure scandal a go reach you plywood shack pon Seaview weh you call house. Stop walk around wid you whoring friends dem and gwan like yu a any good gal. A yeeeeeers now yu a sleep wid people husband an me nah talk one husband neither cause a pure married man yu tek. Stop scam fe wear namebrand. Ants face Tanisha this is a fair warning fe you crawl out a people milk. How long you think you teefing a go keep people husband? No you have big 20 odd yeer old son tired body gal? Beating stick Tanisha me a warn you fe leave people husband fe 2017 an go tek care a yu son.

21 thoughts on “MARRIED MAN GINNYGOG TANISHA WILLIAMS IS FULL TIME NOW YOU LEAVE PEOPLE HUSBAND ALONE

1. Mi neva kno Tanisha hold gun to unuh so called husband dem head…it takes 2 to be in a sexlationship an unuh so called husband was and is a happy and willing participants to. So the time unuh a beat up unuh chest an a mash up unuh finga pon keyboard unuh go check unuh roaming cocky man dem .

1. Morning needle but if she has a habit of only going after married men she has a problem. She fi leave people man alone

2. Cocky cudda stray likkle more. Woman weh respect demself no tek married man pon purpose. Me nah support no woman ah terrorize odda people home. All if she decide fe tek de people dem man, from wha me ah read why she a message an call dung people? She too bright an woman like she never win. Dem get f%*k out an drop like hot bread.

2. Yes these hoes beennnnnn taking plp man they can’t hold a man from them young Tanisha love mine man fi true I hate her and her sister they act like they nice and the whole crew of them is washed up bk hoes with nothing to show beat her rosssss

1. From ar eye deh ah ar knee she ah tek people man. What me no undertsnad is how yuh ah tek people man an ah colleck beating pon top ah it. Me linky pinch me an tell me seh wha day ah hospital she reach chuu she cyan keep ar legs closed tuh people man. SMH Dem gal yah fe get exposed inna de new yeer.

3. She must go tek care of her 20yo son??he’s got special needs are sumpen,aint 20yo pretty much adulthood?

1. Well him cudda tutty odd. Once she cyaa tek up ar money an mine man, she suppose to tek care ah ar 20 odd yeer old child weh she push out.

1. She a style dem as DUTTY GAL cause she grow up an kno seh ar ways were of a DUTTY GAL. Who better fe school wi dan smaddy weh actually live de life??????

4. It tek two yes!!! But what these women need fi know is there is a small percentage of men what would actually LEAVE dem wife for women on road..so these women NEED TO carry some self worth and self respect for themselves..empower your self and run di dutty man back to his wife. Cause no women would want that for themselves so why do it to another women..specially when you tek it for habit.

1. Exactly!

Tanisha know seh dat man not leaving his wife to please her because she has nothing but teefing clothes to offer. No ambition. No career just namebrand and scamming. After a while a man gets tired of that and goes right back home.

5. Seeing that this site name jamaica matey and groupie I assume that her behavior would be acceptable…but I guess not, but anyways I agree with needle the husband is the problem. Even if you got rid of that girl he will just replace her with another. Why do woman fight for cheating men?? That only boost their ego to cheat more, cause dem sure u not leaving. You getting bun, plus on that of that u gonna get yuh face scratch up, hair drag out, maybe a life threatening wound, reputation gone bad, all of that for a cheating ass man? If more woman held their man accountable for his actions maybe they wouldn’t be so prone to cheating, I mean what does he have to lose?

1. If more women would close their legs to married men then married men wouldn’t have anyone to cheat with. The more we place blame solely on the men and ignore the fact that women like Tanisha are problematic, the more women like dutty Tanisha will feel it is acceptable to walk around and terrorize people’s homes. Tanisha is a known married man tekker. She deliberately seek out involved men and make it her duty to form intimate relationships with them. If that is not sad I don’t know what it. Tanisha is loose. The husband is loose. However Tanisha is the loser because in the end all she’s getting is sex and beating. How can any woman in their right mind allow a married man to batta bruise them? Sick and sad.

1. De only man weh ever own ar was dat short light skin guy from Albany Ave weh drop ar fe GT Shauna. Ah bout 18 yrs now she ah tek ah married man an run guh pick up ah next one weh live ah LI wid him family.

Tanisha go look fe yuh ambition, it deh ah de dump site cross de street from yuh zinc house pon Seaview. Stop buy man ticket fe go Jamaica an him family no kno yuh an who kno of yuh nuh like yuh. Termite.

6. Yes that same teefing yanki boy deh,weh set up GT.shauna,him never want tanisha a the teefing things them him did want from her,all she a real duppy bat.

1. Set up Shauna big time now she deh ah prison ah serve serious tme. But him deh ah prison tuh. All ah dem ah teef. Tanisha she tek teefing to anodda level cause all milk outta supermarket she teef smh

7. Tanisha don’t want nobody and definitely don’t want no married man.she is loved and wanted by many but only a few choosen.If she want to take care of man a her business.u want some taken care of too???uno move uno underpriviledge waste matter self.which name brand she a run down?????which scamming she doing??uno leave the bloodclaat gal she look good and living great.no worries on her side.the main person who sen in the story u know alot.she cares zero .