MARVIN FROM 95 CREW MD DEAD ..RIP

SOMEONE COMMENT THE BELOW..PEOPLE SEND IN DI RES A INFO

met news flash marvin from 95 money die this from a big fight weh gwaan a showa clean and fresh dance a laurel dem give him 5 shot in the car the girl said he was gasping for air dmv mash up now met

100 thoughts on “MARVIN FROM 95 CREW MD DEAD ..RIP

1. unu nasty dutty ppl ya inna DMV when unu mouth fi open it cant dis yute get muder such a dramatic homicide. n nobody cant voice an opinion but me naah hold me tongue. him dead left his two kids dem fatherless child because of so called friends.. everybody in dancehall ah fren.. move unu mumma bloodc** bout fren.. friend mi battyole weh drop out n caah patch up back.. unu was him fren enemy badmind jealous and wicked red eye set ah dranquaa.. dem shot up tex and criple him but unu cudnt leave marvin fi live causeunu noh seh him wuda talk it.. dutty dawg unu. unu anoh badman unu is a set of bitches. walk and mash up ppl party cause unu mouth stink and unu batty and balls ah hot unu.. mi sorry ah never yaad unu try dis mek mi show yall badman n bad ppl cause. by time unu fi reach ah unu yaad ah next man kill unu to.. gwehh yall are di devil picni and god ago beat unu fi tek dis boy life..

2. nasty tiffa WHO nasty like you? Mi HATE when people act like hypocrite e see.. follow this tiffa
    police go do police work and expect fi dead from bad man and crime
    fire man go do fire work expect fi dead from fire
    swimmer know tide can strong and him drown

Marvin get up everyday a self-proclaimed bad mon. Now tell mi HOW YOU miss tiffa or anybody did expect him fi dead? from fire? give me a f*cking break. SIP yes but let’s not be hypocrites. Did Marvin get up everyday and go to work and pay taxes? Did Marvin make himself a role model for his kids or was Marvin a streets man who died for the streets?

1. All uno fi know seh a DELA MARVIN fwd from Nd a 1 DoN place so hammma Nd banks life Nd Dem family life inna JA Don’t safe!!! Plus how hamma him run back a phily like say the phily Don nahh wait fi hear him location!!! One thing mi a tell yuh bout Mavrin family!! we determine no bloodclatt so we will mek sure say hamma Nd banks family or even them; head end up on a stick!!! DELA VEGA CITY STAND BEHIND MARVIN 1000%.. we done know say hamma deh a phily already any weh him go we have links so ppl just sit a gwan listen fi it cause a stay dog settings!!!! RIP MAVR..on my son it’s not goin like this #jrsy #Ny…

3. marvin was a snitch so him get stitch and him too hype ever since him got out a jail him shouldn’t box mara and you and man inna war and you nah pree the car weh a follow u and him get slap weh a go a gal yard smh some bad man fool u see smhh dmv coming like waterhouse dem don’t tek no order unruly place and them don’t like hype ppl you will get slap weh fast leng next him better go easy him member how dem do tex now dancehall mash up trump start scared the ppl dem and now this happen may god go with you’ll

4. nasty tiffa WHO nasty like you? Mi HATE when people act like hypocrite e see.. follow this tiffa
    police go do police work and expect fi dead from bad man and crime
    fire man go do fire work expect fi dead from fire
    swimmer know tide can strong and him drown

Marvin get up everyday a self-proclaimed bad mon. Now tell mi HOW YOU miss tiffa or anybody did expect him fi dead? from fire? from donating a organ so somebody else can live? give me a f*cking break. SIP yes but let’s not be hypocrites. Did Marvin get up everyday and go to work and pay taxes? Did Marvin make himself a role model for his kids or was Marvin a streets man who died for the streets?

5. dirty bitch ah muss u mumma daddy or batty man bby fada kill di yute get up everyday go chuck off inn donald trump wig or batty.. him still get up everyday and pay bills like di next person stinkin gyal.. bitch any hustle is work.. did marvin rob kill and teef.. NO.. FACTS IS..he lost his life .. bottom fu**in line.. i can see u dont have a heart so i will ignore ur careless acts and comments..AND LIKE I said and will always say HOMICIDE… YES HE WAS A ROLE MODEL FI HIM KIDS TEACH DEM NUH FI DEPEND PON GOV. NOT TO LIKE SWEETS.. AND NO MATTER WHAT woRk hard fi everthing u want in life cause no body not gonna give u or feel sorry.. SHIT HOUSE GYAL .. di man weh get up everyday and sell belt him fi lose him life because he wants to take care of home also too i guess huh ?..look like ur man, brother uncle or cousin sister grandfada had sumin to do with this.. dont need to know what wrongs marv did .. him never pick up a gun n tek someone life.. god forgives any other sin .. but cocky juice dash weh belly gyal him nuh figive murder bitch.. so do mi a favor leave ur negative comments to urself n go tek 5 oxycoden n knock urself out… what i am saying is murder did not have to play a part in this horrible situation.. walk away style or clown me at least i still get to kiss my kids on their forehead in the morning.. see birthdays enjoy xmas and family time.. SO ms ANONYMOUS..GO SUCK UR MADA UNDER A COCONUT TREE AND MEK IT KNOCK 3 SENSES INNA UR DUMBASS bloodcl** PLZ N THNX.. what about the missing kids in dc dem nuh fi get find either.. continue to pay ur taxes while i sell purse, costume jewlery and bed spreads weh u and ur mother support..

6. a true anonymous the pu**sy fi dead long time a him make nuff man dead and deh a hell right now him boss a laugh a hell right now kuoma a seh yes thank you to the shooter snitch get stitches and tiffa go take seat sound dumb like shit shortman a say him must get 5 yrs knock off him time now leng a shit up him self now him next him better start build fyi tex and marvin and more naw name no name but,follower hoggie and build my yute too hype

7. ME support YOU? and yu mumma WA?! U ah mussi rasspussyclot half breed eediat! purse ..costume jewelry..bed spread.. :najis from i BIRTH! I never hear this. this lady tek dead argument and promote she and her mumma butta-tings!! woyeeeeeeeeee mi bodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

1. I thought the DMV meant DELAWARE – MARYLAND – VIRGINA??! Because there are all next to each other. Since D.C. Was apart of Maryland and even though it is its own DISTRICT now ppl still consider it Maryland/BALTIMORE. or whatever .. however the D in DMV stands for DELAWARE lol ijs. Unless of course Jamaicans made up their own shit

2. aaww finally my question in my head for years finally got answered like wat the f**k is DMV??! thanks Marie and Anon

8. 95 money crew curse god father sacafice everybody who not dead deh a prison or dip and the woman dem ugly and rest a di yute dem hungry me while leng a buy pu***y hard how can you run through 150,000 so fast smhh

9. the only ppl them ago feel it a the illuminati promoter dem i guess nomore bottles ago trust on they name going to change to 295 i bottle a mouth crew i kno ida obey strong don’t f$$K with dem african dem obey strong look fr when dem box her dem big show flop nobody in dmv go on them have big artist pos it and turn up thursday only yankee and promoter go no regular dancehall ppl go and the crew start to split one name god father and the other I95 smh delroy send him money go a westmoreland fi dem don’t blame you mi boy one man can’t fight and army so just send fi the dupppy dem but nay ways shhhhhh you never heard the tea moving on

10. wow him finnaly rip/sip may god go with him ?? its funny how he die tho sipping on mi hot cocoa in the early sunday morning ya listen to my gospel lord hear me cry unto you o lord yes yes claaaap haliluya jesus haliluya yes help me o father amazing grace how sweet tho are on to u o father!!!!!!!!!

11. yall are some sick ass individual.. who dont know nothing but talk and clearly its cheap.. di ppl weh send shortman to jail is still hangin out with yall in the cub a woman and a man.. do unu homework.. dem testify and give him is time.. kumma was a fugitive on the run. and his time ran short so dem send him on his way.. but guess what they both get 3 meals a day and a roof over dem head still living is my piont. jail nuh mek fi no one and neither is death.. RIP marvin u will be missed

12. Yuh see Marvin Peter aka metro leng all dem
    Only thing dem good fa is fi thief ..dem is no bad man a bunch of low life who think them run thing all them do a chat dem one another behind dem back …

13. It was only a matter of time weh uno think did ago happen
    95 money is a bunch of wanna be fake thug
    Leng ain’t bad man metro aka di one wid di one pair

Of shoes a nuh bad man same way Marvin dem shoot
    Up text a di same way him come dead tell u bout
  14. weh dutty hamma him deh u claim marvin was ur fren but u mek him dead next to u. u dutty cooley good fi ntn shithouse sucky cock$ bwoy name out cratche@@ battywash redeye boy.. unu a send warning to leng.. go send warning to unu daddy..unu did a grind off di gyal dem bout ya wid unu salt self.. unu caah even speak peace pon di dead but mi ago call name .. HAMMA weh u deh when him dead.. aggie weh u deh.. leng weh u deh management.. metro.. when me done wid calling name unu afi change from god fada to step fada. 95$ to 50 cent.. unu tek him life wicked.. texx talk is which one adem shot u 9x and leave u fi dead.. talk it tex.. karma soon come..

15. yall bitch%^ on here must be mad yall didnt get a f**k from marvin or a pair of shoes or a MCM bag. i got alot even apartment and he bought me my 1st car. him takes care of home that for sure as much as he was not monogomous.. its plenty of yall thrist trap bit@@ on here talking this n that but yall ass was never thirsty when yall was at a cookout or dance butu wanna throw dirt.. lets see if the next nig!! buy ur ass a drink while u standing their looking hungry its been plenty of times he bought u n ur so called man drinks and a plate of food to get the drunk off all chest.. miss him with the BS cause he dont need it.. hes at peace.. rip baby god will handle it from here

16. Story come to bump. Suh a Marvin them shoot up MR TEX?? Nah lie I think leng a live over time. I bet any money is a fren turn enemy kill Marvin!!

17. No a hamma shoot up tex , because the Mexican only trust tex with them food them badmind the yute fi that … plus tex use to f**k weh dem girls … badmind is a hell of thing hamma go truck back under Mara big mouth pussy , u kill Marvin fi f*kery

18. A hamma kill raw dawg , an the yute a Baltimore… shot the man in setting club n mek it lockdown… shot blinie n paralyze him … shot mr.tex 2 …

1. If a really him kill RAW DAWG him fi bloodclaat dead. S.I.P mi Gena RAW DAWG one of the humblest youth always have a smile on his face! Hamma your days are numbered. Hamma you a fren killer,you and Marvin just leave CLEAN and you trail the youth and kill him!! All the people them that Hamma name a call on,that he’s the one that kill them. A badmind Hamma badmind an kill the youth them!

19. so wait deh haamma u ah shotta yute .. u go from teefing watch inna macy wid tenlawd.credit card scam to shot two man.. dem fi hold u and beat ur rhass on fu** out ur lil batty.. only person weh want u is big lip borrow mara cause she cant do nuh better..u gi him 2 kids and he still ave baby wid him grlfren.. but haamma di scamma .. candy man ago find u..yes your secret bust weh now.. candy man ago show up ah ur yaad..

20. Batty boy hamma try know seh you can’t hide, duty boy you ago dead@ like dog, all a Marvin so call fren dem beta roll out and defend him ting. Hamma you kill di man bcuz di man a roll real heavy, pussy you a wah badmind BBC boy, you ago dead@, some a y’all bit@ch leave di man name now, mek him rest in peace BBC, Marvin a di realest youth mi know, nuf a unuh ago feel it, believe dat watch and wait, rip Marvin the realest

21. Ida tru tex f**k you n run you weh say u pussy stink like a ten day cabbage water and say u don’t have a bed , and Marvin say the same thing you hate the man dem fi that … you call police upon tc killer n tex in a party … Ida u an your man kc also use to spread shit about tex n Marvin that why tex give the order fi u box up … Ida u obeah strong

22. This is the only murder wey is goin to in solve Miami sen police a every location wen mi start nobody ah leff all leng ago go to mark my words Marvin death naw go an everybody wey cum pon here wid uno negetive go suck unnoticed mummaa unnoticed ah chat like unno know him wen unno Dnt ah nuff ah unno puss Marvin feed…cuz unno nev like him fr day 1 cuz mi neva beg unno pussynuttin yet. Wat unno fi memeba Marvin hve people wey nuff ah unno Dnt know an real tlk we naw kill nuh body ah police we ah use an catch
    Everybody sip Marvin dem kill u but them nuh gain nuttin

23. smdh this girl said MCM bag..apartment..and shoes. WHAT ARE tHooooooooooooooooossssssssssssseeeeeeeeeeeeeeee? My girl get yu priorities. All wunu what hang around him for MCM bag..apartment..and shoes. smdh DMV loco
    all Hamma going to do is run back to philadelphia with his girlfriend who he now has a child with. FACTS. Mara you lu and fool nuh F*k. this girl “win” full black contest not once..but however many times King give it to her to take shame out her eyes and swear she MADE IT. girl bye. You should have mek sure your baby father stay off the streets!

1. king suck her p##sy she talk and him have a small thing and him like do freaky stuff lol like she no suck the mad small d too i hate when thot fkkkkk a man then come back and say him small when him hit more than once

24. Marvin ah the only murder wey naw go so unno kill marv fi nuttin tru badmind wen we start all leng ah go to nuff ah unno ah cum an chat negative truth I’m dead unno suck unno mumma cuz nuff ah unno pussy feed an f**k nuff
    Ah unno gal An give her money so she can spen pon unno broke pocket bwoy wat a lot of y’all Dnt knw Marvin
    Hve people wey unno Dnt knw an guess wat we ah kill nobody we ah go do rite ah police we a use straight all baby we ah lock up..unno vex cuz him neva beg unno pussy nuttin
    So them kill him wat unno gain all wen him dead unno
    Can’t walk inna him shoes sleep easy marv u knw we got this…run but unno tan hide

25. hamma obeah strong you f$$K mi a go spin round 3 time and dash some holly water he did not kill raw dawg he was the driver tex was too loose and rick take out contract cause red gal run her mouth marvin should never box him fren baby mother and hammer aka god father a pu$$y hide and kill ppl like when the cute box him down in the bathroom him run go get gun fr bright eye fi shot the yute its sad but him ago get weh with it cause him granny ago see mr williams dah boy ya curse tho fi you tie up your own father and robby him and put gun a soldier girl and mimi head fi f##K them both the same time and robby georgette 100 food almost got the girl kill she a fi hide fi mouths and run go Cali go hide when fire page him finga make fi him already and the gun jam even bright eye and fatta couldn’t touch him the boy power strong mi nah lie and not even mark could a touch him after him style mark over some old shit with mara da gal ya nasty like dog shit she should be on backpage strg

26. weh dino den you boss dead and you kno the shooter if shortman didd eh a road indian would a get slap way

27. It’s leng kill Marvin him badmind ehhhhh same way how him kill Rex n ah snitch too police ah tek him ah try tek all him friend dem
    Out

28. uno f**king vex uno wann suck hamma dick n Mara pussy
    Y uno deh pon fi him name n Mara name uno ah set ah badmind people this is people life’s n all uno can do pan one big Sunday is talk shit bout people life n mek up tings wha don’t concern uno .. uno guh ah church? R get up n pray ? Uno get up with uno sour life n deh pan groupie ah chat ppl. Tryna frame ppl
    When the pussy behide it deh pan here ah write ah blame everyone else… the man just dead uno nah make Him Rest In Peace … wtf ida have to do with anything! Uno see with uno eye who Shat who? Uno did deh dere ? No so everyone need too stfu n wait for dem judgement day from god.. WTF uno kno bout Any of these ppl n dem life ? Each person writing need fi worry bout dem life ! Uno pay uno bills this month? Uno feed uno Pitney ? Uno Pitney summer clothes buy? Ibag ah side gyal wha maddddd about dem pussy never good fi keep the man deh pan yah ah chat n one bag ah baby madda deh pan yah ah write fi dem man ! Stop
    Hide back ah groupie inna life only pan groupie uno have strength fi talk ! So the whole uno f**k off n left the ppl ! Uno nuh feel like Marvin baby mAdda deserve peace !!! N him family … if uno did concern about Marvin family uno wouldn’t b making the man death public ah dutty it up! Uno keep on ah RIP but uno nah let the man Rest In Peace

29. Ah how dat ah deno boss when him rob him over the summer n dem been ah beef from the summer time ..mind ah deeno Shat him

30. Leng nah stop till the whole ah him friend dem
    Drop out ehh no sah.. leng dem need fi tek u out next ah u ah tek out yuh friend dem informa bowy. Who yuh nuh snitch pan u set up n who u nuh set up yuh shat smh

31. dusty big lip mara horring gal weh f**k your best fren man and dez you got good heart girl after she tell banks pon you seh you a breed fi mark and you still fren with that thot and truth shut the f**k up and go rewrite your paragraph freedom of speech so why you here ppl can seh weh dem feel fi seh you can’t tump mi inna mi mouth

32. No it funny ow di god fada duh suh much to help out uno dutty dancehall people an uno cum ah chat out di man badmind a hell of a ting him always cum out support everybody sup’m all wen di promotas nuh ave it n di party cyaa kip him supply di funds fi di old crosses batty fish ppl n now uno wa fi cum hide back ah computa ah chat di man no sah uno really danga an wicked

33. IDA HAS NOTHING TO DO WITH THIS AND YOU GUYS NEED TO STOP DRAGGING HER NAME IN IT. I SWEAR YOU’LL HAVE SO MUCH TIME ON YOUR HANDS TO ALWAYS AH CALL UP THE GIRL NAME. GET A F**KING LIFE!!!

34. Neakel.. your day ah come best believe!!! Why you love watch IDA so?? So what if her pussy got to much mileage atleast she is happily married and wanted by her man.. Unlike you.. Low Life Bitch!!.. Lol
    We know it was you that called police to shut down EverReady Rain party last weekend. GOD DON”T LIKE UGLY… KARMA IS A BITCH SO YOU BETTER WATCH OUT..

1. ICE next so f**k with me and no am not bitter just gave her my baby father and she not married get facts strg she mess like her mileage child pls

35. Leng is a informer I agree with that! Him full a month act like him bad,but to kill Marvin I don’t think so! Leng nuh bad like that! It takes a heartless person to do what they did to Marvin! All nuff a uno fi glad FIRE put down badness! Marvin nuh rob nobody are set up nobody a str888 badmind make them kill him!

36. Unu need fi stop call up people name and stop use dem. Unu need fi stick to the story. We all know seh it’s Hamma kill Marvin and none unnu nah talk.

1. wha da rass this Maybe yuh kill Marvin since yuh kno suh much yuh did there? Birdie wi nuh even si yuh at ugly ass out yuh time expired lang time inna dance please let it stay expired yuh life really miserable to cum pon har big n bold n post yuh name f**k out batty gyal birdie slabba birdie stay in hiding. wha your mad cause a five people did come ah yuh dance.Yuh nuh even cum ah dance nuh more wash out batty gyal an wa cum call up people name Ah tru seh yuh nuh ave no MON dun out gyal No1 nuh even breed yuh yuh lonely an miserable Just try stay inna yuh hiding f**k out mouth gyal

37. So what if I got pregnant for someone elses husband, theyre not together anyways. Him love me and I love him and Jiggy is not going nowhere. So what if we having our loved child together. I would do whatever it takes to keep him. He doesn’t have to work or do anything. I have my man and so what. Anyway R.I.P to Marvin and I will want to give my condolences to him an his family and children.

38. H aka hamma aka Andre kill di selecta a Baltimore 09 , a him kill raw dog , shin shot up tex and a him kill Marvin..

39. That is NOT neakel writing. People are soooooo thirsty for her that you’ll use her name to comment? KRAZY!!!! Get a life

40. AYO GUESS THAT SKUNT BARTENDER SWEETFACE CAN’T STEAL SINCE MARVIN IS DEAD. OLE BACKOO. YOU NEED TO GO DIVE INNA DI BERBICE WITH U TIRED SAWL. GAL U NEED TO PAY BACK DI GAL DEM U ROB UP AT DEM COOKOUT LAST YEAR. HOW COULD YOU ROB UP YUH FRIEND PENNY AN HER FRIENDS AND MANY PEOPLE YOU ROB OLE SKUNT.YUH STINK DHARM!!!! DON’T MEK SHE WUK IN YUH BAR DAT NASTY DUTTY DUNKAY GAL IS STINK HASSA SKUNT. R.I.P MARVIN SHE CANT STEAL YUH MONEY MORE.

1. yuh kno seh her baby fadda and marvin dem did ah beef to it stink out ah road seh da Guyanese dem have something fi do with it

2. You have used these names here, this name irania, birdie and u post here regular as anonymous. Stop use people name . As a matter of a fact do not make another comment else u a go get a ban. Lastly I dont want anyone emailing me asking me to take anything down, when this post began, it was not meant to be disrespectful to anyone. When the comments started to get serious I warned people. Uno decide not to listen. You all are grown and should know that police can come haul and pull uno fi whatever uno a seh pertaining to this murder. :travel

1. met don’t take down nothing as a matter afact post him pic too met cause him dutty bad so i don’t see whats the problem

41. Why unno nuh gwan an stop call up people fukin
    Name an mek him Rest In Peace y’all Dnt knw nuttin an a chat kmft..some ah unno girl Marvin dun fuk unno already unno need fi stop be pussy an sen unno location cum make the matter will be address properly sip marv straight..who really gives ah fuk wat he use to fr wat him no do..him nuh bury yet an unno a threw dirt pon him name I BET UNNO CAN GIVE NO INFO FOR WE FI SEE UNNO.
    MEMEBA HIM TRUE FREND DEM GOT THIS…
    POLICE AN ICE WE AH STRAIGHT ALL BABY ICE AH CUM GET..

42. F**k fire him a the biggest pussy in a the DMV, him did a carry pussy feeling for tex tru tex use to f**k Nicky stylas him use to chat bout him nuh rate the yute … him also did want to tax tex n tex tell him say him nah run nuh food upon him … cause tex n finga fight n tex n Marvin shot up finga

43. F**k fire him beg beg like him baby mother Nicki, fire a u give out the order fi kill raw dawg and tex

44. Hamma u ago get it soon watch , u kill the yute a Baltimore, u kill raw dawg , u shoot up tex n now u kill Marvin … you ago get so bad

45. Sometimes in life it’s best when you stay poor!! Marvin is a youth always have a job #FACTS him use to work at the FORD dealership fi years,always humble an kool! Around 2005 SHORT MAN and Marvin start link, Shortman rate Marvin because him humble,honest and very loyal! I talk to Marvin because he was like a little brother to me. I told him no matter how much money him make him must always keep him 9 to 5. One day me Shortman an Marvin a hold a meds Shortman say to me him a guh buss Marvin big time an make some pussy mad. I beg Shortman to guh easy and make Marvin keep him job! Marvin still a work one day the manager say something to Marvin an him tell the manager fi guh suck him mumma an walk off the job! That’s when I start to worry about him,leng an them youth that Marvin parr with them nuh know him a money make them fren him,because Marvin heart clean him make the whole a them eat including FREN KILLER HAMMA!!! HAMMA just remember a the last person this you going to kill! Me a make sure POLICE and ICE clean up the whole a uno! Hamma your obeah run out.

46. @met don’t take it down! Them act like you working with them. We need to see pictures of Hamma,leng,fire,metro,and Aggie we the bloggers need to see what these people look like! Nuff a uno come here using people’s name,uno need to stop it because a problem uno a create fi the innocent people them! Now carry on with uno story!

47. MET… MET… GET HEMP ROPE AND TIE UP U PLACE/SITE FOR MI CANT BELIEVE A FARRIN ONE MAN A DO SO MUCH TINGS, MI GOT A FAMILY MEMBER WHO LEFT WASHINGTON BOUT 20YRS AGO FOR HIM SEE IT A GET OUT A HAND, YES HIM DAY ONE PAPER REPORT JAMAICANS WANT SHOOT OUT THE PRESIDENT OUTA W.HOUSE DEM CHANGE THE LAW AND PUT NUFF SENTENCE PON DRUGS, AND NOW THIS. DEM GWINE GWAN TILL DA MAN CALL WE OUT TOO MUCH INFO OUT THERE, A MUS PURE RUN UP AN DUNG WAT A DISGRACE, A DEH SO THE BAG WHITE EDUCATED GIRL COME FROM

48. cut and clear…cut and clear….Kananga wata lime blue cream soda clear out a the woman place and a dem fi go home pon the people dem science ooooo crasssses living crasssses. met u hear bout the pie pie and stampede a stadium ova alkaline they could not get enough he had to run lef dem , dem root up the barrier, bergerman say from him see the type a crowd him smell rat, a mind tell him fi go ova deh so near the wall, so said so done dwllllll lllolollol running of the bull

49. met site down i told u dmv going to shut it this need front page move paul micheals now cause a three time mi have to try get on the server down

50. met am sure you kno by now that dmv jamaican community is the worst they are judas laugh in your face and chat you like dog shit the man dem 90% mouth and 10% heart everybody saying hammer kill four ppl yet mi see him at the mall today and how long now him a walk up on down raw dawg die bout 05 right my point exactly jamaicans smhhh dem not going to stop talk and drag names till next topic and them same one ago a him funeral it a big you see member mi first said it

51. YOU PPL ARE THE WORSE! TALKING ABOUT WHO DID WHAT NOT GONNA BRING HIM BACK!!HOW ABOUT YALL LEAVE IT TO GOD BECAUSE NOTHING STAYS IN THE DARK FOR LONG. PRAY FOR HIS FAMILY AND CHILDREN, THE MOTHERS OF THESE KIDS. YALL WANNA DRAG THE WOMEN NAMES IN THIS LIKE IT MAKES A DIFFERENCE..WHO CARES WHO F**KED WHO?! THAT’S THE LEAST! PRAY FOR THOSE WHO ARE REALLY FEELING IT AND THAT’S HIS KIDS AND FAMILY! MAY GOD BE WITH YALL.

52. So a wen Jiggy ago get him beaten again from neakel again the likkle buddy boy no stop walk and f**k raw till all rain she did catch STD and the baby is for C4 the one name LP true him no want har and bran done wit her too she go run and stuck pon Jiggy and him like a fool did him best fren fi own up jacket f**kn fool him frighten fi foreign and all now him no have a green card rain all put him out two times already and him cry to him best fren like a bitch witch he is him fi stop go round and use ppl the suck pussy boy. him only love likes neakel need fi post the video after him done suck out har pussy wit him red pussy lip bout him a sleep the batty boy mek man a New York f**k him fi money dats y him and rain wah move go New York the ppl dem need fi kno this…….. pussyhole batty boy ((((jiggy huncks A.K.A Cornelius Lynch )))) dats y him run lef Metro Media dem ketch a man a f**k him a Mobay after a dance inna jamaica

53. Hamma if you know wah mi know you wudda give in yuhself to the police because it nah go pretty when Dem hold yuh mahga rass, a now you ago si who fah obeah strong, what a backside woeeeee, hamma yuh wicked and yuh time deh close just wait, woeeeee, when you dig one grave yuh beta dig two, a wanda if it start click inna yuh head seh a Marvin yuh kill, dog nyam yuh BBC suppa, all a unuh a chat up unuh mouth, all a unuh ago a feel it memba fi tell unuh wooeeeeeeee

54. All uno fi know seh a DELA MARVIN fwd from Nd a 1 DoN place so hammma Nd banks life Nd Dem family life inna JA Don’t safe!!! Plus how hamma him run back a phily like say the phily Don nahh wait fi hear him location!!! One thing mi a tell yuh bout Mavrin family!! we determine no bloodclatt so we will mek sure say hamma Nd banks family or even them; head end up on a stick!!! DELA VEGA CITY STAND BEHIND MARVIN 1000%.. we done know say hamma deh a phily already any weh him go we have links so ppl just sit a gwan listen fi it cause a stay dog settings!!!! RIP MAVR..on my son it’s not goin like this #jrsy #Ny…

55. All uno fi know seh a DELA MARVIN fwd from Nd a 1 DoN place so hammma Nd banks life Nd Dem family life inna JA Don’t safe!!! Plus how hamma him run back a phily like say the phily Don nahh wait fi hear him location!!! One thing mi a tell yuh bout Mavrin family!! we determine no bloodclatt so we will mek sure say hamma Nd banks family or even them; head end up on a stick!!! DELA VEGA CITY STAND BEHIND MARVIN 1000%.. we done know say hamma deh a phily already any weh him go we have links so ppl just sit a gwan listen fi it cause a stay dog settings!!!! RIP MAVR..on my son it’s not goin like this #jrsy #Ny…

56. 1 don world shut the f**k up you all jamaican 90% mouth and 10% heart sip marvin but look how long hammer slap way raw daw 07 and the yute a bmore last summer yet him a god father until him asume kill him fren everyone wat him head and a stick what bout the rest of victim he kill in the past smhh dmv jamaican community are some judas don’t you think tex cry everyday he can never walk again and play with him kids you’ll not fear and FYI neakel you and jiggy huncks story 5 min fame and pink wall done man moving on left the man a lone damm

57. So Rainer ever ready rain SO wen are you goin to stop sucking & f**king off all the man dem in the dance from New York,Jersey,Philly,Dc,Virginia ?? LP aka C4 Empire, Dj polo , Omar Levels ,Omar Brand , Marvin & Ten Law fr 95 money , Shawn ice , xyclone, Fire Oats,Dj Kid, Pappa P 3D,and a lot more but jus to name a few which is facts DUTTY BATTY BOY JIGGY HUNCKS YUH HAVE A HEART YUH HEART STROM YUTE ME LIKE YUH MI FIND A HOLE AND GUH HIDE INNA….. STOP EAT RAIN PUSSY A PURE OLD CUM U A SUCK OUT BATTY BOY U NASTY LIKE PUSSY U A IDIOT HOW YUH FI WIFE UP BIG PUSSY RAINA WE AGO BEAT YUH WEN WE SEE U PUSSY YUH MONEY & LIKES YUH NUH FI LOVE SWEETS U A BATTY BOY

58. Some of unu on here nuh easy at all wid unu grammatical errors bout unu a insult pple kmt go get a life. Stop talk pan pink wall an talk to pple face a dat unu fi duh. I’m not here to argue with anyone, i’m just here to say this…. Most of you talking don’t know what you’re talking about but God naw sleep. Anything in the dark must come to light. Mi naw argue an all who on ere a send threat wen unu a dig hole mek sure unu dig 2. Pple who calling up name about who kill Marvin an alot of name that’s calling are pple who would never hurt him. Marvin wasn’t a saint but at the end of the day it’s safe to say he was definitely not the worse. Marvin a one a the coolest yute outa 95 Money. Some a unu weh him did a grine bout who is first place from last place poor unu. If Marvin did want none a unu whoever is in first place wud be known to the others. Which one a unu him bring home to the family? Everybody get mine caw he is a kind person but weh him duh fi unu weh him nuh duh fi the rest? Unu aguh war wid each other ova dead man? Kmt mi jus a split justice, mi nuh deh pan nuh side. Couple pple post sey a Hamma kill him, why? Because of what happened at the party smh unu bring him guh court fi it den an present unu evidence. Anybody could have done it, even someone off the radar. Unu sey a Leng dweet, mi neva chat to Leng yet but a him an Marvin was together in the party why would he kill him that particular time? Unu sey a Banks smh, wrong pick dat, him nuh have no time fi unu an unu f**kry suh come offa him name. Banks a good good fren to all a him fren dem, nuh badi cyah call him name sey him eva hurt or betray a fren inna di history of time. Unu a call up Mara name, how she reach inna dis? Unu hot fi har? If unu a tek har husban tek him an come offa di girl name caw shi naw fire gun. Unu need fi talk why Marvin name not in the news, dat mi curious bout an who really killed him and stop speculating. Facts mi deal wid not hear sey. Unu fi grateful unu still have life an try get right with God instead of trying to cause problems in wat nuh concern some unu. Mek Marvin family an close fren dem talk, a dem fi chat an if a dem actually a talk den my condolences. Mi kno unu angry but mek God deal wid it. RIP Marvin

59. Somebody muss know who really killed Marvin. I don’t want any innocent person to get hurt and some people on here is only throwing fuel to fire, that won’t solve the problem. Alot of people are upset about Marvin death, 3/4 of the people them didn’t want it to be him but it done happen areadi. Yes it hurt but we’re doing more damages with our post. People should be commenting sending the family their condolence, instead u guys take his death and make a mockery by talking everybody in MD business. All of that is unecessary. If u don’t have concrete info to share with facts to back it up then say something nice about the deceased and keep it moving. It’s all about him not us. Marvin has kids, brothers and sisters, father and stepmother and other loved ones. His mom died, thank God she’said not here to see this. Unu come offa him and the other pple dem name in Jesus name. Some a unu fi repent fi unu sins b4 ur time come, none of us knows the hour when it will be our turn so choose your words carefully

1. More power to you beloved and to those who choose to use their brain instead of the heart when it comes to life circumstances.

May Marvin Rest in Power, he was a decent soul who took care of his family (blood and nonblood). I will miss his smile and childlike eyes.

Peace and blessing to his family (The Mother’s of his children & offspring)…Remember our lives are borrowed, we all will return to the Creator.

60. I don’t want to see any more blood shed. We can’t give life therefore we shouldn’t be taking it. We can’t bring back Marvin. If we could we definitely would. I’m sure most of us would want another day with him but we don’t have that chance anymore. Appreciate your loved ones and use Marvin death to do something positive with your life. We can’t turn back the hands of time but we can make a difference going forward. Is there any news of the funeral arrangements as yet?

61. Rip Marvin, condolences to his families and f**k all his fren@ badmine is a hell of a ting, it just hot how a Marvin Dem kill, come on who’s next. I know their has to be a few more to go, dmv mash up, ghost town@ always dig two grave remember dat, any funeral arrangements yet?